Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ewet hayatım hayırlısı diyorum artık inşallah hamişimdir belirtide yok ama hayırlısı inşallah
şitttttttttttttttttttttttt kötü düşünmek yok iyi düşüncez ki iyiy davet edelim kızarımm seni bekliyoz hadi halay için sıra sende balımm
ayyyyyyyyy inşallah kuşummmmmm negatifi gördüm ama umutluyum bakalım hicranın peşinden gitcez artık açtı kapıyı bizde gidelimmm

evettttttt sıraylaa hopaaaaaaa tey tey sıa bize geliyoo

hadııı ınsss canımmmm ınsss güzel haberler alalım barı. sonrada bıdakı ay bız güzel haberler verırız ınssss
inşallahhh bitanemmmm
halaylar icin tesekkur ederim canlar...

Suphem yok dilegim çünkü bu ay baska belirtiler yasadim ee adetim gecikti testlerim cok silikte olsa pozitif daha once onlarca test yaptim hep bembeyazdi bu kez öyle değil... Kasik agrimda cok
ewettt annişimizz hamişsinnnn :
gel balım gel hiçranın halayına herkez gelsinn hopaaaaaaaaaaaaaaaaa hg halayaa:92::92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::92:

hobaaaaaaaaaa:

ağzından bal damlıyo inşallah bebeğimmm

kesme umudunu balım. testler herzaman çiftçizgiyi gösteremeyebiliyorlar. hiç geciktiği falan oluyor muydu senin yoksa hep zamanında mı gelir??

olur canım gecikmem bazen hava değişiminden olmuştu geçen ay 1 gün fln bakalım allahım verırsede kabulum vermezsede yüce rabbim büyük bizde anne olcak bakalım vardır zamanı

benimkinide ilk siz ogrendiniz canlar... Minik bebisimm yaa bisey dicem karnim usutmusum gibi agriyo sol taraf daha cok agriyo senin nasil olmustu

cnm normal ağrıların, benim de sol kasık ağrım oluyodu bazen çok oluyo hatta dayanamıcam bu ağrıya diyosun bazen çok daha az ama o yerleşme ağrısı, rahim değişikliğinden kaynaklanıyo...merak etme, endişelenecek bişi yok...benim 7. haftada azalmaya başladı kasık ağrım...zamanla azalıyo yani

aminn gamsemmm hatirlamaz miyim ayri ayri dua ettim hepinize rabbim sizede yasatsin darisi basiniza ins kimseyi evlat kokusuyla sinamasin

Allahim bekletmesin ins hepimizr artık aglicam walla simdi cok mutlu oldum çünkü cok bekledin hakettin yani darısı toprağımin 1112 nin dilketinin nefesalin benim azap_cicegi nin ve sayamadigim tum bekleyenlerin başına

Allahim bekletmesin ins hepimizr artık aglicam walla simdi cok mutlu oldum çünkü cok bekledin hakettin yani darısı toprağımin 1112 nin dilketinin nefesalin benim azap_cicegi nin ve sayamadigim tum bekleyenlerin başına

amin bitanem aminnnn hepimizin başına inşallah seninde inşallah hepimiz hamiş kalalım hicran bize umut olsun inşallah ardından teker teker bizde hamiş kalalım

sıraaaaaaaaaaaa bize geliyorrrrr herkes anne olucak allahın izniyleeeeeee şu mübarek ayın hürmetinee anne olalım mm

aminnnnnnnnnnnn bacım inş aminnnnn inş sende balım anne olursun inşşşşşşşşşşşşşş
pazartesi inşallah bende güzel haber weririm canımmmmm

hadi inşş dört gözle beklliyozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…