lilimmmmm insss sende cift cizgiyi gorursun yarun
ben iki gün önce yaptım dayanamdım bıtanemmm ama negatif çıktıı ama allahtan umdumu kesmedim inşallah gelmezlerrrr
hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şitttttttttttttttttttttttt kötü düşünmek yok iyi düşüncez ki iyiy davet edelim kızarımmewet hayatım hayırlısı diyorum artık inşallah hamişimdir belirtide yok ama hayırlısı inşallah
ayyyyyyyyy inşallah kuşummmmmm negatifi gördüm ama umutluyum bakalım hicranın peşinden gitcez artık açtı kapıyı bizde gidelimmm
allah razi olsun bebemmm rabbimde sana saglikli bi gebelik nasip etsin instestim pozitif ama kanda gormeden inanamicam canim
Hicrannnn canimmm bnim gordum kosa kosaa geldim... gozun aydin... tebriklerler allah'im kucagina almayi nasip etsin...guzel bir hamilelik nasip etsin...
inşallahhh bitanemmmmhadııı ınsss canımmmm ınsss güzel haberler alalım barı. sonrada bıdakı ay bız güzel haberler verırız ınssss
ewettt annişimizz hamişsinnnnhalaylar icin tesekkur ederim canlar...
Suphem yok dilegim çünkü bu ay baska belirtiler yasadim ee adetim gecikti testlerim cok silikte olsa pozitif daha once onlarca test yaptim hep bembeyazdi bu kez öyle değil... Kasik agrimda cok
gel balım gel hiçranın halayına herkez gelsinn hopaaaaaaaaaaaaaaaaahg halayaa :92::92::92::92::92::92::92: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::92:
hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şitttttttttttttttttttttttt kötü düşünmek yok iyi düşüncez ki iyiy davet edelim kızarımmseni bekliyoz hadi halay için sıra sende balımm
evettttttt sıraylaa hopaaaaaaa tey tey sıa bize geliyoo
ister istemez öyle oluyo cnm, test sonucu pozitif olunca soluğu burda alıyosun, benim kocişten hatta en yakınlarımdan önce ilk siz öğrendiniz :)
aminn gamsemmm hatirlamaz miyim ayri ayri dua ettim hepinize rabbim sizede yasatsin darisi basiniza ins kimseyi evlat kokusuyla sinamasin
canim bende teyse olmak istiyorum birlikte buyutelim bebeklerimizi istiyorum rabbim yuzunu guldursun ins...
kesme umudunu balım. testler herzaman çiftçizgiyi gösteremeyebiliyorlar. hiç geciktiği falan oluyor muydu senin yoksa hep zamanında mı gelir??
benimkinide ilk siz ogrendiniz canlar... Minik bebisimm yaa bisey dicem karnim usutmusum gibi agriyo sol taraf daha cok agriyo senin nasil olmustu
aminn gamsemmm hatirlamaz miyim ayri ayri dua ettim hepinize rabbim sizede yasatsin darisi basiniza ins kimseyi evlat kokusuyla sinamasin
ohhhhhhhhhhhh değmesinlerrrr keyfımızzeeeeee
etmez miyim bebegim yaaaminn gamsemmm hatirlamaz miyim ayri ayri dua ettim hepinize rabbim sizede yasatsin darisi basiniza ins kimseyi evlat kokusuyla sinamasin
bnada dua ettt
Allahim bekletmesin ins hepimizr artık aglicam walla simdi cok mutlu oldum çünkü cok bekledin hakettin yani darısı toprağımin 1112 nin dilketinin nefesalin benim azap_cicegi nin ve sayamadigim tum bekleyenlerin başına
hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şitttttttttttttttttttttttt kötü düşünmek yok iyi düşüncez ki iyiy davet edelim kızarımmseni bekliyoz hadi halay için sıra sende balımm
evettttttt sıraylaa hopaaaaaaa tey tey sıa bize geliyoo
aminnnnnnnnnnnn bacım inş aminnnnn inş sende balım anne olursun inşşşşşşşşşşşşşşAllahim bekletmesin ins hepimizr artık aglicam walla simdi cok mutlu oldum çünkü cok bekledin hakettin yani darısı toprağımin 1112 nin dilketinin nefesalin benim azap_cicegi nin ve sayamadigim tum bekleyenlerin başına
pazartesi inşallah bende güzel haber weririm canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?