mide bulantimda hic yok sukurler olsun ki... Agrilarda normalmis ohh
cnm normal ağrıların, benim de sol kasık ağrım oluyodu bazen çok oluyo hatta dayanamıcam bu ağrıya diyosun bazen çok daha az ama o yerleşme ağrısı, rahim değişikliğinden kaynaklanıyo...merak etme, endişelenecek bişi yok...benim 7. haftada azalmaya başladı kasık ağrım...zamanla azalıyo yani
Allahim bekletmesin ins hepimizr artık aglicam walla simdi cok mutlu oldum çünkü cok bekledin hakettin yani darısı toprağımin 1112 nin dilketinin nefesalin benim azap_cicegi nin ve sayamadigim tum bekleyenlerin başına
bekledim canim sabrettim yeri geldi gunlerce agladim kendimi eve kapattim sukur hepsi gecti daha zamanı varmış demek ki
aminnnnnnnnnnnn bacım inş aminnnnn inş sende balım anne olursun inşşşşşşşşşşşşşş
hadi inşş dört gözle beklliyozz
amin bitanem aminnnn hepimizin başına inşallah seninde inşallah hepimiz hamiş kalalım hicran bize umut olsun inşallah ardından teker teker bizde hamiş kalalım
aminnnnnnnn toprağımmmmmmmm sabahtan beri ağlıyorum bende nedn bilmiyorum engel olamıyorum usul usul süzülüyor gözümden yaşlarr yüce mevlan çok mutluyumm allahım benden önce size nasip etsin mutluluğunuz bile mutluluğum
canim bende teyse olmak istiyorum birlikte buyutelim bebeklerimizi istiyorum rabbim yuzunu guldursun ins...
bekledim canim sabrettim yeri geldi gunlerce agladim kendimi eve kapattim sukur hepsi gecti daha zamanı varmış demek ki
bende hemen tatmak istiyorum canim yaaa
Sizleri seviyorum ben yaaAllahım kabul etsin dualarimizi ve tez vakitte bizede nasip etsin
Sizleri seviyorum ben yaaAllahım kabul etsin dualarimizi ve tez vakitte bizede nasip etsin
Kıyamam bebegim ağlama olacak herseyden Allah'tan yeterki Rabbim verdikten sonra almasin sevincimiz kursagimzda kalmasın :)) ve gün gelecek bizimde olacak sabır sadecebizde seni çok ama çok sewiyoruz sabah o kadar duygulandım ki hicranı öğrenince ağlamaya başladım çok güzel bi haber göbişinde eşiyle kendisinden olan mucizesi war düşüne biliyomun dünyada bundan güzel ne olabilir Rabbim bu mucizeyi bizede yaşatsın inşallah
bende hemen tatmak istiyorum canim yaaa
Kıyamam bebegim ağlama olacak herseyden Allah'tan yeterki Rabbim verdikten sonra almasin sevincimiz kursagimzda kalmasın :)) ve gün gelecek bizimde olacak sabır sadece
Unuturmuyum hic yawww ins çatır çatır dogurcaz bizde sadece zamani var bellikiamin bitanem tez vakitte inşallah yan yana odalarda doğurcaz unutmaaa seni çoook seviyorumm
İnsallah hepimizden hamis haberleri gelir bebegimmmzeycan naptı acaba onun da bugun du bat inşallah oda hamiledirrrrrrrrrr allahımmmmmmmmmmmmm
Canlar ben cikayim.. Disari cikip biberon emzik zibin alicam.... Evimin isleri duruyor halledince gelirim yine..... Dualarim sizinle...bendende eksik etmeyin duanizi kandada pozitifi goreyim... Beni ozleyin anacim baayy
Unuturmuyum hic yawww ins çatır çatır dogurcaz bizde sadece zamani var belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?