Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

işte bu beni korkutuyo bende hiç ağrı yok arada azcık bişey ağrı giriyo çıkıyo kimi hamiş görsem illa adet sancısı gibi oluyo diyo o yüzden hiç umudum yok benim..

Allahim bekletmesin ins hepimizr artık aglicam walla simdi cok mutlu oldum çünkü cok bekledin hakettin yani darısı toprağımin 1112 nin dilketinin nefesalin benim azap_cicegi nin ve sayamadigim tum bekleyenlerin başına

aminnnnnnnn toprağımmmmmmmm sabahtan beri ağlıyorum bende nedn bilmiyorum engel olamıyorum usul usul süzülüyor gözümden yaşlarr yüce mevlan çok mutluyumm allahım benden önce size nasip etsin mutluluğunuz bile mutluluğum

aminnnnnnnnnnnn bacım inş aminnnnn inş sende balım anne olursun inşşşşşşşşşşşşşş

hadi inşş dört gözle beklliyozz

amin bitanem aminnnn hepimizin başına inşallah seninde inşallah hepimiz hamiş kalalım hicran bize umut olsun inşallah ardından teker teker bizde hamiş kalalım

Sizleri seviyorum ben yaaAllahım kabul etsin dualarimizi ve tez vakitte bizede nasip etsin

Sizleri seviyorum ben yaaAllahım kabul etsin dualarimizi ve tez vakitte bizede nasip etsin

bizde seni çok ama çok sewiyoruz sabah o kadar duygulandım ki hicranı öğrenince ağlamaya başladım çok güzel bi haber göbişinde eşiyle kendisinden olan mucizesi war düşüne biliyomun dünyada bundan güzel ne olabilir Rabbim bu mucizeyi bizede yaşatsın inşallah

Kıyamam bebegim ağlama olacak herseyden Allah'tan yeterki Rabbim verdikten sonra almasin sevincimiz kursagimzda kalmasın :)) ve gün gelecek bizimde olacak sabır sadece

Canlar ben cikayim.. Disari cikip biberon emzik zibin alicam.... Evimin isleri duruyor halledince gelirim yine..... Dualarim sizinle...bendende eksik etmeyin duanizi kandada pozitifi goreyim... Beni ozleyin anacim baayy

Kıyamam bebegim ağlama olacak herseyden Allah'tan yeterki Rabbim verdikten sonra almasin sevincimiz kursagimzda kalmasın :)) ve gün gelecek bizimde olacak sabır sadece

inşallah bitanem çok duygulanıyorum böyle görünce

zeycan naptı acaba onun da bugun du bat inşallah oda hamiledirrrrrrrrrr allahımmmmmmmmmmmmm

Canlar ben cikayim.. Disari cikip biberon emzik zibin alicam.... Evimin isleri duruyor halledince gelirim yine..... Dualarim sizinle...bendende eksik etmeyin duanizi kandada pozitifi goreyim... Beni ozleyin anacim baayy

aldıkalrının resimlerni görmek isterimmmmm kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…