Anne anne diye uff cok duygunaliniyorum :-(evt canımm zamanı varrrrrrrr ummudık beklemedik bir anda gelcek kuzucuklarımızzzzzzzz anne anne diye diye inşallah
İnsallah hepimizden hamis haberleri gelir bebegimmm
ayy hadi inş oda güzel haberle gelirr inşşşzeycan naptı acaba onun da bugun du bat inşallah oda hamiledirrrrrrrrrr allahımmmmmmmmmmmmm
vlla bende öyle olduminşallah bitanem çok duygulanıyorum böyle görünce
inşş evt sıramız gelince benim bu ay hiç ümidim yokinşallahhhhhhhh canım sırayla vakti gelince
aynen haklısın bacımm ALLAH biliyo kalbimiziKıyamam bebegim ağlama olacak herseyden Allah'tan yeterki Rabbim verdikten sonra almasin sevincimiz kursagimzda kalmasın :)) ve gün gelecek bizimde olacak sabır sadece
Anne anne diye uff cok duygunaliniyorum :-(
Benimde annemler biliyo btek bide kv ler biliyo hic kimse bilmiyo baska herkez cocuk yap artik kac ay oldu yili gecti ewlendigin diyip duruyo hic bsey diyemiyorum :-(inşallah canım benim akrabalarımdan hiç kımse bılmıyr bebek ıstedıgımızı söylemedım yengem aradı sabah yengeme be hamileyim demişim oda hayırdır yengem kızın mı olcak demiş bana aradı konustuk sanki herkes beni hamile görmek için yatıyr kuzenlerımde öle hep bı gun bırı bı gun bırı arıyor
ayy hadi inş oda güzel haberle gelirr inşşş
vlla bende öyle oldum
inşş evt sıramız gelince benim bu ay hiç ümidim yok
aynen haklısın bacımm ALLAH biliyo kalbimizi
ayy hadi inş oda güzel haberle gelirr inşşş
vlla bende öyle oldum
inşş evt sıramız gelince benim bu ay hiç ümidim yok
aynen haklısın bacımm ALLAH biliyo kalbimizi
Benimde annemler biliyo btek bide kv ler biliyo hic kimse bilmiyo baska herkez cocuk yap artik kac ay oldu yili gecti ewlendigin diyip duruyo hic bsey diyemiyorum :-(
Ben ewlendikten sonra byle oldum bornalde ven hic aglamam ve hickirarak hic aglamamistim sadece gozumden yaslar akardi hele simdi bu cocuk mevzusundan sonra hic duramiyorum bagra bagra aglayasim geliyo kendimi odaya kapatiyorum ewden cikmiyorum cagardiklarinda akrabalar gitmek istemiyorum bazen gitmiyorum cocuk soracaklar diye :-(bu ara bende de var o aşırı duygusal oldum cıktım hiç böle değildim ben dugularıma engel olamıyrum
Ben hamileyim ... İlk defa dedim bunu simdi biliyo musun hic dememistim insallah deriz bunuda bigun canim insallah...bigun hepsine bizzzzzzz hamileyizzzzzzzz dicezzz
aldıkalrının resimlerni görmek isterimmmmm kuzummmm
Ewet hayatim biberon falan alcak kutuya koyup esine wercekmis :-Dkocısına oyle mı suprız yapcak lılım hıcran
kocısına oyle mı suprız yapcak lılım hıcran
Ben ewlendikten sonra byle oldum bornalde ven hic aglamam ve hickirarak hic aglamamistim sadece gozumden yaslar akardi hele simdi bu cocuk mevzusundan sonra hic duramiyorum bagra bagra aglayasim geliyo kendimi odaya kapatiyorum ewden cikmiyorum cagardiklarinda akrabalar gitmek istemiyorum bazen gitmiyorum cocuk soracaklar diye :-(
evet hepsini kutuya koycak süpriz yapcakkkk
Ben ewlendikten sonra byle oldum bornalde ven hic aglamam ve hickirarak hic aglamamistim sadece gozumden yaslar akardi hele simdi bu cocuk mevzusundan sonra hic duramiyorum bagra bagra aglayasim geliyo kendimi odaya kapatiyorum ewden cikmiyorum cagardiklarinda akrabalar gitmek istemiyorum bazen gitmiyorum cocuk soracaklar diye :-(
İnsallah bebeim insallahh..geçiçek hepsi canımmmmmmmmmmm pozitif düşün allahım çok buyuk mutluluklar yaşatcak bu sabırların arkadsında
deliriyorum bende benden sonra ewlenenlerin bile bebegi olmus ben neden yapmiyomusum sanane be kadin sanane orada onu parcalayasim geliyo... Gunaha giriyomuyum acaba ama cok uzuyolar benizaten bu çocuk yomus sorularından nefrett edıyorumm yaaa her gören bebek yokmu ıstemıor musunuz yok bnm gelın hamıle sende hamıle kal yok bılmem ne valla sıkıntı geldı o sorulardannnn
Canim test yaptin mi hic yerlesme kanamasi olmasinkizlar ya bir sey sorucam benim adetim 7 kasim da ydi 8 9 kasim leke geldi sonra az adet oldum neyse
sorum su simdi benim adet nezaman gelmemeli 8 zimi?:26:
ayyy ne güzel ben gecende sak dıye soylemıstım hele eve gelmesını bekledim telefonda soyledım ama bunda ıns bende oyle suprız yapmayı dusunuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?