Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnsallah hepimizden hamis haberleri gelir bebegimmm

inşallah canım benim akrabalarımdan hiç kımse bılmıyr bebek ıstedıgımızı söylemedım yengem aradı sabah yengeme be hamileyim demişim oda hayırdır yengem kızın mı olcak demiş bana aradı konustuk sanki herkes beni hamile görmek için yatıyr kuzenlerımde öle hep bı gun bırı bı gun bırı arıyor

zeycan naptı acaba onun da bugun du bat inşallah oda hamiledirrrrrrrrrr allahımmmmmmmmmmmmm
ayy hadi inş oda güzel haberle gelirr inşşş
inşallah bitanem çok duygulanıyorum böyle görünce
vlla bende öyle oldum
inşallahhhhhhhh canım sırayla vakti gelince
inşş evt sıramız gelince benim bu ay hiç ümidim yok
Kıyamam bebegim ağlama olacak herseyden Allah'tan yeterki Rabbim verdikten sonra almasin sevincimiz kursagimzda kalmasın :)) ve gün gelecek bizimde olacak sabır sadece
aynen haklısın bacımm ALLAH biliyo kalbimizi

Benimde annemler biliyo btek bide kv ler biliyo hic kimse bilmiyo baska herkez cocuk yap artik kac ay oldu yili gecti ewlendigin diyip duruyo hic bsey diyemiyorum :-(
ayy hadi inş oda güzel haberle gelirr inşşş

vlla bende öyle oldum

inşş evt sıramız gelince benim bu ay hiç ümidim yok

aynen haklısın bacımm ALLAH biliyo kalbimizi

bu ara bende de var o aşırı duygusal oldum cıktım hiç böle değildim ben dugularıma engel olamıyrum
Ben ewlendikten sonra byle oldum bornalde ven hic aglamam ve hickirarak hic aglamamistim sadece gozumden yaslar akardi hele simdi bu cocuk mevzusundan sonra hic duramiyorum bagra bagra aglayasim geliyo kendimi odaya kapatiyorum ewden cikmiyorum cagardiklarinda akrabalar gitmek istemiyorum bazen gitmiyorum cocuk soracaklar diye :-(

zaten bu çocuk yomus sorularından nefrett edıyorumm yaaa her gören bebek yokmu ıstemıor musunuz yok bnm gelın hamıle sende hamıle kal yok bılmem ne valla sıkıntı geldı o sorulardannnn

kizlar ya hicranim hamile sukurler olsun cok sevindim darisi basimiza insallah

geçiçek hepsi canımmmmmmmmmmm pozitif düşün allahım çok buyuk mutluluklar yaşatcak bu sabırların arkadsında

kizlar ya bir sey sorucam benim adetim 7 kasim da ydi 8 9 kasim leke geldi sonra az adet oldum neyse
sorum su simdi benim adet nezaman gelmemeli 8 zimi?:26:

geçiçek hepsi canımmmmmmmmmmm pozitif düşün allahım çok buyuk mutluluklar yaşatcak bu sabırların arkadsında
İnsallah bebeim insallahh..
zaten bu çocuk yomus sorularından nefrett edıyorumm yaaa her gören bebek yokmu ıstemıor musunuz yok bnm gelın hamıle sende hamıle kal yok bılmem ne valla sıkıntı geldı o sorulardannnn
deliriyorum bende benden sonra ewlenenlerin bile bebegi olmus ben neden yapmiyomusum sanane be kadin sanane orada onu parcalayasim geliyo... Gunaha giriyomuyum acaba ama cok uzuyolar beni

ayyy ne güzel ben gecende sak dıye soylemıstım hele eve gelmesını bekledim telefonda soyledım ama bunda ıns bende oyle suprız yapmayı dusunuyorummm

evt süpriz şimdi moda bende yapcam benim ki sıradan ama olsun çok özeniyorum bende kutuya iki tane küçük bebek ayakkabı koycamm bir kağıdada baba ben geliyorum yazcamm masanın üstüne koycam sonra eşim geldiği andan itibaren onu kameraya kaydetcem nasıl sevındıgını neler yaptıgını bebiş doğup buyuyunce ona izletcez bakalım allah anlımıza yazdıysa tabi anne olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…