Bende kameraya almak istiyorum o ani cok sewinecek cunku biliyorum ..:-(evt süpriz şimdi moda bende yapcam benim ki sıradan ama olsun çok özeniyorum bende kutuya iki tane küçük bebek ayakkabı koycamm bir kağıdada baba ben geliyorum yazcamm masanın üstüne koycam sonra eşim geldiği andan itibaren onu kameraya kaydetcem nasıl sevındıgını neler yaptıgını bebiş doğup buyuyunce ona izletcez bakalım allah anlımıza yazdıysa tabi anne olmayı
İnsallah bebeim insallahh..
deliriyorum bende benden sonra ewlenenlerin bile bebegi olmus ben neden yapmiyomusum sanane be kadin sanane orada onu parcalayasim geliyo... Gunaha giriyomuyum acaba ama cok uzuyolar beni
evt süpriz şimdi moda bende yapcam benim ki sıradan ama olsun çok özeniyorum bende kutuya iki tane küçük bebek ayakkabı koycamm bir kağıdada baba ben geliyorum yazcamm masanın üstüne koycam sonra eşim geldiği andan itibaren onu kameraya kaydetcem nasıl sevındıgını neler yaptıgını bebiş doğup buyuyunce ona izletcez bakalım allah anlımıza yazdıysa tabi anne olmayı
Bende kocamda vitamin olarak duruyo diyorum cok kizdigimda :-Dyok canım bence onlar gırıo günaha onlara neyse. annemlere gıdıom dıorlar ccuk yokmu dıorum babasına bıraktım :)
mide bulantimda hic yok sukurler olsun ki... Agrilarda normalmis ohh
sanirim hamisimmm
Bende kameraya almak istiyorum o ani cok sewinecek cunku biliyorum ..:-(
sevinirlerrrrr yaa hadi bakalım inşallah aklımızdan geçenleri yaparız bi gün
İnsallah kizlar insallah p.tesi ppzitif sonuc alirim..hakdıyorlar amaaa
kizlar ya hicranim hamile sukurler olsun cok sevindim darisi basimiza insallah
Kocisine surzriz yapacak tatlim biberon falan alcak gitti o yuzden gelince yazarinanamıyorum HİCRAAAAAAANNNNNNNNNNNNN NERELERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YAZSANA tatlım
oyyy ne güzel canım gecen senede modaydıda ben tutamamıştım cenemı işte :) :) :)
bakalım ben tuatbılırmıyım acaba cenemi
günaydın kızlar, nerelerdesiniz özledim sizi gözükmüyodunuz ne zamandır...Selinaycım yine bi kv vakası
valla tut caım tut benım yaptığımı yapmaaa :) :) :) ama ınsan o heycanla tutamıor bıde onlarda beklıor ya yalanda atamadımbılmıom bıdahakınde nolcak :) :)
bakalım cenemizi tutcaz bekliycez yaapcaz süprizimizi allah nasip ederse
Kocisine surzriz yapacak tatlim biberon falan alcak gitti o yuzden gelince yazar
yaptim kuzum 10 tane test yaptim hic birsey yokCanim test yaptin mi hic yerlesme kanamasi olmasin
hicran hamile mi?????? şşoktayım şuan... kuzum benim yabide o kadar ısrar ettim test yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?