Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende kameraya almak istiyorum o ani cok sewinecek cunku biliyorum ..:-(

İnsallah bebeim insallahh..
deliriyorum bende benden sonra ewlenenlerin bile bebegi olmus ben neden yapmiyomusum sanane be kadin sanane orada onu parcalayasim geliyo... Gunaha giriyomuyum acaba ama cok uzuyolar beni

yok canım bence onlar gırıo günaha onlara neyse. annemlere gıdıom dıorlar ccuk yokmu dıorum babasına bıraktım :)

oyyy ne güzel canım gecen senede modaydıda ben tutamamıştım cenemı işte :) :) :)

mide bulantimda hic yok sukurler olsun ki... Agrilarda normalmis ohh

hicranım nasıl güzel bir haber verdin öyle mutlu oldum ki anlatamam kelimelerle,canımsın binlerce kez şükürler olsun...rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

günaydın kızlar, nerelerdesiniz özledim sizi gözükmüyodunuz ne zamandır...Selinaycım yine bi kv vakası

Canım midem kötü oluyor halsiz oluyorum o yüzden pek gelemiyorum 3 ay diyorlar inşallah geçer ama bulantım olunca da moralim yerinde oluyor bebeğimi hissediyorum burada diyorum hic olmazsa bu seferde bişey mi var diye kuruntu yaparım öyle de olmuyor böyle de :)

valla tut caım tut benım yaptığımı yapmaaa :) :) :) ama ınsan o heycanla tutamıor bıde onlarda beklıor ya yalanda atamadım bılmıom bıdahakınde nolcak :) :)

bakalım cenemizi tutcaz bekliycez yaapcaz süprizimizi allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…