Saol canım... Dualarınızı eksik etmeyin nolur...Çok zor günler yaşıyorsun RAbbim sana ve eşine sağlık versin yine olucak yeter ki şükrünü ve duanı eksik etme..Rabbim bir daha gönlünü incitmesin ve en kısa zamanda sağlıkla kucağına bir bebiş nasip etsin canım arkadaşım
Merhabalar yaklaşık 2 aylık evliyim evlenmeden öncesi yaklaşık 8 aydır eşimle birlikteliğimiz var.Bu dönemde hiç korunmamız olmadı.Ama şu gune kadar herhangi birşey olmadı.Reglim gayet düzenli genel ultrason testlerınde v.s hiç birşey yok geçtiğimiz aylarda yumurtalıkta kıst gorunmustu oda regl olduktan sonra kaybolmuş.Yani gayet normal. Bende bundan korkmaya başladım artık. Doktora gıtmem için ne kadar beklemem gerekli ? Resmi olarak ıkı aylık evlıyız.Bu yumurtlama gunlerı v.s olayını kendımce yapıyorum.Şimdidende ne zaman çocuk demeye basladı herkez.Eşimde bende istiyoruz.Ben 23 eşim 28 yasında.Nasıl bi yol ızlemelıyım doktor ıcın ne kadar beklemem gereklı.
Kzlar kv dedeydim simdi telden girebiliyorum anca cok korkuyorum hic belirtim yok ama yarin dr cagardi tahlile dua edin bana lutfen cok korkuyorum hic umudum yok :-(
ayyy coj teşekkür edrim canım bu bilgiler çok işime yarayacak...doktorum benim
yarin guzel haberlerini bekliyoruz canim..
adet olmadikca içini ferah tut canım belirti arama sart değilyarin guzel haberlerini bekliyoruz canim..
Dua edin bana lutfen hi belirtim yok olmadigima hamile eminim diye bilirim hissetmiyorum hic ama olsun diye cok istiyorum :-(
Olcak gibiyim sanki arada sanci giriyo :-(adet olmadikca içini ferah tut canım belirti arama sart değil
ayyy coj teşekkür edrim canım bu bilgiler çok işime yarayacak...doktorum benimmasalah sizede ne cabuk buyudunuz daha dun gibii
o sancilar banada giriyooo aradaa kiss normaall... Bu kadar stres yaşına hayatım ne olur yaa
karin agrim iki gundur cok kramplar giriyo ayaklarimi karnima cekmeden yatamiyorum sol taraf batiyo....
Tatlım yok henüz değil bugün bat ama gelen giden yok sen nasıl oldun canım arkadaşım daha iyi misin..
böyle deme bebeğim ya üzülüyorum
küçük bi ihtimal var canım sadece düzenli birliktelik olmadıysa
canim ben dun ovu testide yaptim hamilelikte koyu cikiyor diye ama silik cikti yani ona guvenme bence
karin agrim iki gundur cok kramplar giriyo ayaklarimi karnima cekmeden yatamiyorum sol taraf batiyo....
Sende çok dikkat et canım rabbim korusun sizi... Bebeklerimiz için herşeye değer rabbim yokluklarini gostermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?