Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Saol canım... Dualarınızı eksik etmeyin nolur...

evlenmeden hiç korunmadıgına emin misin? hani evlenmeden gebelikten korkar genelde kadınlar da o yüzden soruyorum.
bence doktora gitmek için 10 ay yeterli, doktorlar bir sene diyor ama mesela ben bu ay da olmazsa aralık ayında yani 6. ayda doktora gidecegim ama bizim yaşlarımız daha ileri..

sabah test yapcak mısın peki?

ben de testle bozdum, kendim yaptım aldım agzımın payını şimdi size sardım :)

ayyy coj teşekkür edrim canım bu bilgiler çok işime yarayacak...doktorum benim masalah sizede ne cabuk buyudunuz daha dun gibii

rica ederim cnm.
biz iyiyiz cok sukur. yarin 15. haftaya giriyoruz.
ama gel bana sor bugune nasil geldigimi.
hergun igne ilac yatak.... sumur bugunume ama korkuyorum tabiki hala cunku riskli gebeyim ben. hersey kismet guzelim.
Allah kimseyi aratmasin...sonucunu gormezsem lutfen mesaj at bana.

bu aralar butun adet agrilarini yasayacaksin..panikleme.
karnina agrilar girecek.
karninin alt kismi sert ve sis olacak. surekli gazli olacaksin.
uyku hali ve halsizlik baslayacak.
arada da isinamayacaksin. hepsi dogal.

Allah gostermesin. kan yada kahve leke olmadigi surece hersey normal.

Tatlım yok henüz değil bugün bat ama gelen giden yok sen nasıl oldun canım arkadaşım daha iyi misin..

Iyiyimm canim cok sukur toparladimmm.. cok uzgunum hala.. insallah gelmezler canim haberlerini bekliyorum canim benim..

slm ben burda yeniyim..benimde sat 31 ekim ve eşimle adetin 11. günü birlikte oldum..araştırdım 11. günü bile hamile kala biliniyomuş sizlerden yorum almak istiyorum sizce hamile olma olasılığı ne kadar yüksek bilgisi olan yazarsa sevinirim :)

Son düzenleme:
benim de bat 20 si bakalım,bir de burda okumuştum,gebelik varsa adetine yakın günlerde ovu. testi pozitif çıkıyormuş,hadi bir yapayım dedim ama negatif çıktı regl belirtileri de başladı, sivilce filan.Ben de kocaya sardım,"ben tohumu atarım gerisine karışmam kafasıyla ikinci çocuğu çok beklersin (aslında başka bişey de buraya kibarca yazıyorum) sen" diye. Benim dinlenmem lazım yerleşme aşamasında
en azından kızla biraz ilgilen falan filan saydım durdum. Evet yaa, ben kesin regl olacam...

karin agrim iki gundur cok kramplar giriyo ayaklarimi karnima cekmeden yatamiyorum sol taraf batiyo....

Sende çok dikkat et canım rabbim korusun sizi... Bebeklerimiz için herşeye değer rabbim yokluklarini gostermesin..

rahmin buyudugu icin sirt ustu yatirmaz seni artik. gerilir orasi. yuzustu yatma cnm. mumkunse sol tarafina yat. boylece bebeisin daha iyi besleniyor. rahminde senin diger organlarina baski yapmadigi icin kan akisin duzgun oluyr.
bu siralar gece 2 kez filan wc ye kalakarsin. bu da normal...
aklina takilan olursa yaz bana cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…