Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende anne olmak istiyorum ortalama üç senedir ewliyiz iki senedir çocuğumuz Olmuyo bir senenin sonunda doktora gitmeye başladık problemimizi öğrendik... eşimin değerleri düşük ve tedaviyle yükselmek yerine düşüyo ilk asilamamizi olcaz aralıkta... çarşamba doktorumuzla görüşmeye gidiyoruz ürolojiye gidiyorduk onun yönlendirmesiyle kadın doğuma gitcez artik... kısaca hikayem bu

BENDE ANNE OLMAK ISTIYORUUUUUUUUUMMM :'''(

canim ben 10 eylul regl oldum 15eylul bitti. 17eylul birliktelik oldu ve hamileyim.

kızlar selam nabersiniz haliniz keyfiniz nasıllar... var mı yeni hamişler yavruma arkidişler :)

Beni seven bir kadın vaaaaaaaarrr
Deme artık inanmazlaaaaaaaarrr
İçimdeki düğümleriiiii
Çözemed
in kalsın onlaaaar

(içimden şarkı söylemek geldi)

Beni seven bir kadın vaaaaaaaarrr
Deme artık inanmazlaaaaaaaarrr
İçimdeki düğümleriiiii
Çözemed
in kalsın onlaaaar

(içimden şarkı söylemek geldi)

missssyyy nasılsın canım,pek de içli bir şarkıymış hayırdır? biz burda hep mikmikli,yumyumlu besteler görmeye alıştık da ondan mı bana öyle geldi yoksam :)

hamilelikle ilgili tek belirti adet gecikmesi kızlar özellikle 1112 sen çok stres yaptın canım ya hazırlıklı ol herşeye bu topiği takip ediyorum kızlar hicranı da dün kutlamıştım ben hamile değilim bu arada hatta su an reglimin 4.günü ve 6 aydır olmuyo doktora gittim hiçbişe yok yani sebepsiz sanırım yumoş takibi yaptırıyorum 2 aydır kendimizi kasmaktan kendimizi alıkoyamıyoruz biliyorum aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz hayırlısı kızlar ya herşeye hazırlıklı olmalıyız 2 yıl sonra bebişine kavuşanda var 5 yıl sonra da hiç olmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum tabi Allah ım bizlere acısın gerçekten çok zor bir dönem bu ama umutlu olmak zorundayız Allah bizleri evlatsız bırakmasın inşallah...

Ewet canim belirti olmasi gerekiyo illa o adet sancisi gibi sanci olmasi lazimmis ama bende bu ayda olmadi kesin..

missssyyy nasılsın canım,pek de içli bir şarkıymış hayırdır? biz burda hep mikmikli,yumyumlu besteler görmeye alıştık da ondan mı bana öyle geldi yoksam :)

heemm iyiyim kıızz sen nasılsın yok anacım yaa ben kendi kendime sölüyom bu şarkıyı bu ay yok kafamda pek yumyumdu hele mikmik hiç yok pöffff benene benene
sende ne var ne yok prensesin nasıl

Kizlar yarin doktora gtmesem mi hamile olmadigima eminim kesin dgilim bosuna orda umitlencem :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…