sende silik de olsa çıkmış bak bende hiç çıkmadı canım,bomboştu t çizgisi tertemiz...hadi bakalım sende olumlu belirtiler çoğaldı şimdi :)canim ben dun ovu testide yaptim hamilelikte koyu cikiyor diye ama silik cikti yani ona guvenme bence
normalde hep solda yatarim buna coj sevindim iste canim ya....ben hep bi yerleşme kanamasi falan bekledim battan önce canım hala çok şaşkınım....çünkü çok ilaç iğne kullandım...
ins asilaman tutar ve mutlu olursun canim benim....bende bi aşılama olmuştum...esin icin keçi boynuzu kürü denedin mi faydasını gören çok
keçi boynuzu kuru dahil birsürü şey yaptık canım yediklerimize dikkat ettik hatta ben bile bal tarçın çörek otuyla adetimi düzene soktum sekmeler vardı bende ara ara... Ama sonuç olumsuz ışte 2 milyon çıktı son sperm testin sonucu... :'
canim ben gebelik testinde dun cift cizgiyi gordum
slm ben burda yeniyim..benimde sat 31 ekim ve eşimle adetin 11. günü birlikte oldum..araştırdım 11. günü bile hamile kala biliniyomuş sizlerden yorum almak istiyorum sizce hamile olma olasılığı ne kadar yüksek bilgisi olan yazarsa sevinirim :)
niye tüp düşünmediniz canım:26:
ayy inss canim yaaa
asssss canimmmmnasilsin sende ağrı var mi
Beni seven bir kadın vaaaaaaaarrr
Deme artık inanmazlaaaaaaaarrr
İçimdeki düğümleriiiii
Çözemedin kalsın onlaaaar
(içimden şarkı söylemek geldi)
hamilelikle ilgili tek belirti adet gecikmesi kızlar özellikle 1112 sen çok stres yaptın canım ya hazırlıklı ol herşeye bu topiği takip ediyorum kızlar hicranı da dün kutlamıştım ben hamile değilim bu arada hatta su an reglimin 4.günü ve 6 aydır olmuyo doktora gittim hiçbişe yok yani sebepsiz sanırım yumoş takibi yaptırıyorum 2 aydır kendimizi kasmaktan kendimizi alıkoyamıyoruz biliyorum aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz hayırlısı kızlar ya herşeye hazırlıklı olmalıyız 2 yıl sonra bebişine kavuşanda var 5 yıl sonra da hiç olmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum tabi Allah ım bizlere acısın gerçekten çok zor bir dönem bu ama umutlu olmak zorundayız Allah bizleri evlatsız bırakmasın inşallah...
missssyyy nasılsın canım,pek de içli bir şarkıymış hayırdır? biz burda hep mikmikli,yumyumlu besteler görmeye alıştık da ondan mı bana öyle geldi yoksam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?