Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ah bebegim ben yanlis okumusum adet sancisi diye okudum yazdigini kiz cok stres yaptim 2gundur fena kusura bakma hayatim sanci olmasi lazim dedim o yuzden ama her hamis illa o sanciyi cekmis kimi gorsem oyle soyluyo ..:-(

Kizlar bisi daha soyliyim bu nasil bi uyku anlatamam kut diye uyuyorum... o kadar gezmeyi seven ben bu pazari evde uyuyarak gecirdim.. kocisim bile cok sasirdi :)

heemm iyiyim kıızz sen nasılsın yok anacım yaa ben kendi kendime sölüyom bu şarkıyı bu ay yok kafamda pek yumyumdu hele mikmik hiç yok pöffff benene benene
sende ne var ne yok prensesin nasıl

iyiyim ben de canım,az önce buraya da yazdım,herifin başının etini yiyodum,uyudu kurtuldu :) prensesim de sağolsun bugün erken yattı da ben de film izledim biraz sonra bakayım kızlar napıyo dedim.ne yalan söyleyim bana da gına geldi bu işlerden,önümüzdeki ay da
deniycem,elimdeki ovu. testleri bitsin saldım çayıra moduna girecem artık.ilki ne güzeldi kız beklemiyosun ya,kasmadan geldiydi ne güzel.

canım bizim ilk önce 12 milyon sonra ikisi 10 milyon çıktı biz hani o aralarda diye düşündük doktorda zaten ilaç tedavisi olalım üç ay olumlu ilerlerse üç ay daha dewm ederiz falan dedi ama bu sonuç bizi şok etti aasilamayi bi kerede olsa denicez olmadı zaten yeni yılla birlikte bizde tüp bebek çalışmalarına baslicaz ınşallah asi olurda tüpe gerek kalmaz... Biz esimin işi nedeniyle küçük bi ilcedeyiz tedaviye adanada yaptircaz ailemiz burda diye yolumuz 7 saat... bizim için zorlu bi süreç olcak allahim ewlatsiz bırakmasın beni ve isteyen herkezi ınşallah

ohh ne güzel bende oğlumu uyuttum babası olacak bencil şahsiyette işe gitti özgürüm yaniii
yok kızz ben ilkindede 6 ay kadar beklemiştim hemen olmadı yani 5 ay hap kullanıp bırakmıştım 6 ayda olmadıydı işte ozamanlar yumurtlama günü falan hiç bilmiyodum ama cahilmişim yawww

benim de 3 yıl olmadı ama takmıyodum, bir gün göğüslerimin gerginliğine dayanamadım "yaa şu reglim olsaydı da göğüslerim rahatlasaydı bi" dedim,ne kadar var daha bakayım dedim kiiii ne göreyim iki hafta geçmiş,gerisi malum hikaye...ama şimdi bat,belirti derken sıkıntı bastı.Bir bencil de bende var,Allah kolaylık versin.

3yılmııı çok istemiyormuşun ozamanlar demekki ben 6 ay olmadı diye ne stres yapıyodumyaa
şimdide ben takmıyorum okadar sadec plan yapamıyorum ona bozuluyorum işte bu sene açıktan üniversite düşünüyorum ama bu mesele yüzünden kafam karışık :26:
bu bencillerinde köküne kibrit suyu uyussslarrrrr
senin mevzuun nedir canım :44:

Kizlar yarin doktora gtmesem mi hamile olmadigima eminim kesin dgilim bosuna orda umitlencem :-(

canım sadece gebelik testi içinse gitme bence,idrarda çıkmasını bekle,birkaç gün içinde testini tekrarla belki çıkar,sonuçta hormonun yükselmesiyle alakalı değil mi bu? kanda en düşük değerler bile çıkıyo umutlanıyoruz sonra hayalkırıklığı olabiliyor.Ama idrarda beli bir değerin üstüne çıktıysa belli oluyor ya daha garanti gibi geliyor bana,şahsi kanaatim tabi.

çalışmam gerekiyodu canım,kredi borçlarım vardı,biraz da evliliğe adapte olamadıydım,12 senedir yalnız yaşıyodum ben evlendiğimde,kafam karışıktı yani,çocuk pek aklımda yoktu, yoksa takardım kesin ama iyi ki de olmuş kuzum..benim mevzuma gelince canım,bir çocuk istiyorsak bunun için herkes elini taşın altına koyacak değil mi,ama benimki ben tohumu attım gerisine karışmam modunda rahat.Kız bu ara sürekli kucağımda,resmen yapışığız,ben senden iş-güç beklemiyorum bari çocukla ilgilen biraz da dinleneyim diyorum,bugünler yerleşme günleri çok yorulmamam lazım diyorum ama kimeee...restimi çektim sonunda,önümüzdeki ay son,olursa olur,olmazsa da artık rastgele dedim.öyle işte canım...

Canim doktrum cagardi beni o yuzden diyorum bende kendi kafama gre gtmiyorum dr a ama korkuyorumda cok

ayyyy aynı benimki gibi yaa bana hem tutturuyo 2. olsun ben istiyorum diyo ama aylardır yapması gerekn işler var taşındığımızdan beri yani.. düşün taşınalı 6 ay olmuş hala banyoya havluluk takacak,lavaboya silikon çekecek vs vs deli oluyorum deliiiiii
bide bu ayy işi sonlanıyor çalıştığı yer kapanıyor Allahım kendiyle okadar meşgulki sanırsın dünya batıyor dün yıldönümümzdü 5. ne kutlama,ne özel bişey hiiiiiç bişe yok bi msj atmış okadar öyle kırıldım öyle kırıldımki içimden dünya kadar laf saymak küfür etmek geldi yani ama bi adam odunsa odundur arkadaş istediğin kadar uğraş,yırtın onu defter yaprağı yapamazsın.... dün ayrı yattım halada konuşmuyorum...

Canim doktrum cagardi beni o yuzden diyorum bende kendi kafama gre gtmiyorum dr a ama korkuyorumda cok

doktor çağıdıysa başka tabi,gitmen lazım o zaman,ben "adet gecikmesi var" diye test istiyorlar ya öyle gideceksin sandım.korkma kendini şartlarsın böyle farkında olmadan,rahat olmaya çalış,sonuç olumsuz da olabilir ama ümitsizliğe kapılma bak cuteheart'ı düşün onun hikayesi hepimize örnek olmalı bence.

evdeki işler ve yıldönümü konusunda sonuna kadar haklısın ama iş konusunda ona da hak vermek lazım,aynını biz de yaşamıştık daha önce de ordan biliyorum.erkekler için iş en önemli şey hayatta ev reisi ya,sen çalışıyo musun canım?

hayır beyfendi benim çalışmamı istemiyor yaa aslında işi bıraksa bile çok şükür iyi durumda sayılırız çok çok endişe edecek bi durmumuz yok bende bilirim işsizliği babamın yıllarcca yatmışlığı var ama her dakika süreklide insan bunu düşünüp konuşmazki zaten bu bahane değil canım yaa adamın baştan beri duruşu bu okadar yüzeysel ve sığ ki....
neyse başını ağrıtmayayım canım seninde kafan dolu.. ben yatarım birazdan çocuk erken uyuduya sabahın köründe kalkıyor

başım ağrımıyor canım,çünkü alışık olduğum konular,ben de sana iyi geceler demek için mesajını bekliyodum :) öptüm sıkma canını
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…