bebeğim inşallah sağlıklı evlat hepimize nasip etsin değerim daha çok düşük ama doktorum korkma dediii
canım Rabbim hakkında hayırlı olanı versin şuan var gibi görünüyo stres ve yorgunluktan uzak dur bakalım bat ne zamandı_??
amin bitanem aminnnnnnALLAH bebişlerinizi ANALI BABALI büysün inşşşşş
kissss ins ayni andada dogururuz dunur oluruz hahaaaa ask tesadufleri sever ehuehuehuinan kendiminki kadar sevindim canim cooooooook mutluyum
evet canım heyecanlıyım ama yine kendimi sakinleştirmek istiyorum sonuçta kesin bişey yok ortada bat bekliycez 24 kasım....:)) inş. senden de güzel haberleri alırız :)
sayısal değer kaçki tatlım benimde çok düşüktü olsun mimnnoşum benimle sonuçta.... seninkide seninle allah hepimize bağışlasın.... amin....
evet canım heyecanlıyım ama yine kendimi sakinleştirmek istiyorum sonuçta kesin bişey yok ortada bat bekliycez 24 kasım....:)) inş. senden de güzel haberleri alırız :)
ben dün gebe kalma ihtimalim yüksekti ve içki içtim.çok korkuyorum.ya olduysa.bunca dualarla istediğim bebeğimi böyle mi karşılamış olacağım bedenime?çok büyük hata ettim.zamanı geri de getiremem.çok üzgünüm.
hayırlı olsun.inşallah bebeğin olur sağlıkla mutlulukla.
çok küçük daha 19.6 ama kötü düşünmek istemiyorum tatlımm
Rabbine sığın ve bol bol tevbe et riskli durumlarda almamak en hayırlısı bence inş hamilesindir ve bebeğin sana tutunur inşallah canım...
sayısal değer kaçki tatlım benimde çok düşüktü olsun mimnnoşum benimle sonuçta.... seninkide seninle allah hepimize bağışlasın.... amin....
Allahımmmmmm kurban oldugum rabbim ne olur bu bacılarımın tatdıgı duygudan bnada nasippppp ettt kurban olayımm allahım sanaaa burdakı bacılarılarıma verdıgın bebişten banada nasip ett ellerimi boş cevirme yarappimmmmmm
Allahımmmmmm kurban oldugum rabbim ne olur bu bacılarımın tatdıgı duygudan bnada nasippppp ettt kurban olayımm allahım sanaaa burdakı bacılarılarıma verdıgın bebişten banada nasip ett ellerimi boş cevirme yarappimmmmmm
canım testin hangi sayfada bakmak istedim bende adetime 1 hafta kala öğrenmiştim hamile olduğumu sana fikir verebilirim belki...
kızlar bende istiyorum yaaaa
aaaaaaa kötü düşünürsen dövecem seni zaten, kız sen ne karamsarsın öyle :) o değer yükselecek, sen gidip önce keseni sonra bebişini göreceksin tamam mı? başka da bişi düşünme. Kocişine yapacağın sürprize odaklan bilmiyosa eger...
ağlama bebeim gelcek bebişlerin seninde hep birlikte tekrardan beklicez hemde üzülme lütfenn
Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?