Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebeğim inşallah sağlıklı evlat hepimize nasip etsin değerim daha çok düşük ama doktorum korkma dediii

sayısal değer kaçki tatlım benimde çok düşüktü olsun mimnnoşum benimle sonuçta.... seninkide seninle allah hepimize bağışlasın.... amin....

canım Rabbim hakkında hayırlı olanı versin şuan var gibi görünüyo stres ve yorgunluktan uzak dur bakalım bat ne zamandı_??

evet canım heyecanlıyım ama yine kendimi sakinleştirmek istiyorum sonuçta kesin bişey yok ortada bat bekliycez 24 kasım....:)) inş. senden de güzel haberleri alırız :)

ALLAH bebişlerinizi ANALI BABALI büysün inşşşşş
amin bitanem aminnnnnn
kissss ins ayni andada dogururuz dunur oluruz hahaaaa ask tesadufleri sever ehuehuehu inan kendiminki kadar sevindim canim cooooooook mutluyum

hahahaaaa lility beraber dünür oluruz diyodu ama yok ortalarda bebeğim seninle oluruz dünür bizdeee ohh süper wallaaa bende sende çok sewinmiştim bitanem walla çok mutlu olmuştum

evet canım heyecanlıyım ama yine kendimi sakinleştirmek istiyorum sonuçta kesin bişey yok ortada bat bekliycez 24 kasım....:)) inş. senden de güzel haberleri alırız :)

ben de şimdi onu dicektim biz silik çizgi görünce direkt hamileyiz yaşasın yuppyyy moduna girmiştik sen yine bize nazaran sakinsin :) ilk bebek değildi di mi senin cnm? ben mi yanlış hatırlıyorum? testin fotosunu göremedim ben ama yaaa

Rabbine sığın ve bol bol tevbe et riskli durumlarda almamak en hayırlısı bence inş hamilesindir ve bebeğin sana tutunur inşallah canım...

canım testin hangi sayfada bakmak istedim bende adetime 1 hafta kala öğrenmiştim hamile olduğumu sana fikir verebilirim belki...

kızlar bende istiyorum yaaaa

Allahımmmmmm kurban oldugum rabbim ne olur bu bacılarımın tatdıgı duygudan bnada nasippppp ettt kurban olayımm allahım sanaaa burdakı bacılarılarıma verdıgın bebişten banada nasip ett ellerimi boş cevirme yarappimmmmmm

çok küçük daha 19.6 ama kötü düşünmek istemiyorum tatlımm

aaaaaaa kötü düşünürsen dövecem seni zaten, kız sen ne karamsarsın öyle :) o değer yükselecek, sen gidip önce keseni sonra bebişini göreceksin tamam mı? başka da bişi düşünme. Kocişine yapacağın sürprize odaklan bilmiyosa eger...

Rabbine sığın ve bol bol tevbe et riskli durumlarda almamak en hayırlısı bence inş hamilesindir ve bebeğin sana tutunur inşallah canım...

inşallah ya ne kadar iyi yaklaştınız moralimi düzelttiniz bir anda.allah razı olsun sizden.ben babamı kaybettim daha yeni.ondan da biraz sıkkındım.biraz da maddi sıkıştık bu ara.ondan yaptık bi delilik de artık tövbe zaten bu da bana ders oldu.

sayısal değer kaçki tatlım benimde çok düşüktü olsun mimnnoşum benimle sonuçta.... seninkide seninle allah hepimize bağışlasın.... amin....

ağlama bebeim gelcek bebişlerin seninde hep birlikte tekrardan beklicez hemde üzülme lütfenn

amin canım benim amin çok çok sabır ve umarsızlık diliyorum sana inan bana böle olunca gelicek yavrun sana haydi hayırlısı...

dayanamadım söyledim ağladı telefonda çok istiyodu odahayır hamile değilmişim desem çok üzülecekti söyledim o yüzden olsun ne yapalım canım eweeeettt artık kötü düşünmek yok bebeim benimle dimi anne oluyoruz biz yaaa çok mutluyuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm

amin cnm inşallahhhh, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, göbişleriniz dolsun çabucacık, benim miniş arkadaş istiyo hem de çoookkkkk

Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d

Ayyyyyy ben bu sabah dedim bugün çook güzel bir gün diyee
ALLAH'ım yaa 1 saat siteden çıktım bir güzel haber daha
1112 imm canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin :92: :92: :92: :92: :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…