ben de şimdi onu dicektim biz silik çizgi görünce direkt hamileyiz yaşasın yuppyyy moduna girmiştik sen yine bize nazaran sakinsin :) ilk bebek değildi di mi senin cnm? ben mi yanlış hatırlıyorum? testin fotosunu göremedim ben ama yaaa
hersey güzel olacak bebeğim birlikte buyutucez bebeklerimizi ciciler alcaz onlara
heee valla gördüm işte... gayet hamilesin gibi gözüküyor be canım ne sakinsin gerçekten... biz olsak ohoooooo ortalığı ayağa kaldırmıştık...sayfa 3070 canım:)
amin canım benim amin çok çok sabır ve umarsızlık diliyorum sana inan bana böle olunca gelicek yavrun sana haydi hayırlısı...
heee valla gördüm işte... gayet hamilesin gibi gözüküyor be canım ne sakinsin gerçekten... biz olsak ohoooooo ortalığı ayağa kaldırmıştık...
heee valla gördüm işte... gayet hamilesin gibi gözüküyor be canım ne sakinsin gerçekten... biz olsak ohoooooo ortalığı ayağa kaldırmıştık...
çok küçük daha 19.6 ama kötü düşünmek istemiyorum tatlımm
kocişe dayanamadım söyledim ama biliyodu dr aa gidiceğimi yalan söyleyemedimm başladı ağlamaya gerçekten mi şaka yapmıyosun dimidedi yawrum ewet dedim kapatırkende öpüyorum ikinizi de dedii aşkım benim yaaaaa
Ayyyyyy ben bu sabah dedim bugün çook güzel bir gün diyee
ALLAH'ım yaa 1 saat siteden çıktım bir güzel haber daha
1112 imm canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin:92: :92: :92: :92: :92:
kocişe dayanamadım söyledim ama biliyodu dr aa gidiceğimi yalan söyleyemedimm başladı ağlamaya gerçekten mi şaka yapmıyosun dimidedi yawrum ewet dedim kapatırkende öpüyorum ikinizi de dedii aşkım benim yaaaaa
sayfa 3070 canım:)
hayırlısı olsun diyelim ozaman... öbür miniğini de Allah size bağışlasın...ya canım bende heycanlandım ama sakin kalmam lazım bu sonucun kesin olduğunu bilsem bende haykırırım ama ben tam kesin sonuç istiyorum onun için batı bekliycem:))
progestan vermedi ki doktorum canım folik asit içiyorum zatenkötü düşüncek bişey yok zaten şekerim ne güzel 0,01 değil ya dikkat et bol bol su folşk asit hatta progestan bile kullan bunlarıda yaptıktan sonra allaha emanet minnoşlarımız... sigara yok bu arada sakın içme içiyorsan...
ne güzel yaaa.en çok da eşinin sevinci sevindirir di mi insanı?
ay ne garip duygu yarabbim ya.
hayırlısı olsun diyelim ozaman... öbür miniğini de Allah size bağışlasın...
Ayyyyyy ben bu sabah dedim bugün çook güzel bir gün diyee
ALLAH'ım yaa 1 saat siteden çıktım bir güzel haber daha
1112 imm canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin:92: :92: :92: :92: :92:
kötü düşüncek bişey yok zaten şekerim ne güzel 0,01 değil ya dikkat et bol bol su folşk asit hatta progestan bile kullan bunlarıda yaptıktan sonra allaha emanet minnoşlarımız... sigara yok bu arada sakın içme içiyorsan...
söyle kız ne var benimde kesin olsa bende söylerdim :))
bacım özeline bi bakarmısınn
yok canım şuanda hala ilişki yasak korunma ile ilgili bişey konuşmadık cuma gittiğimde hala rahim içinde birikmiş bir kan vardı.. hafif hafif lekelenme ile geliyor işte hala.. ama bu kanama psikolojimi daha da bozdu... bitsin istiyorum artık... bende yeniden heyecanlanmak istiyorum...canım sen sağlıklı olda gerisi gelir zaten inşallah seninde olucak doktor korunma verdi mi sana_??
canim benim dr ozel ... Ama univ hast calisiyo prof orda ogretim uyesi tahlil film vs hast yaptiriyorum ucretsiz sonra.muayenehanesine gidip muayene oluyorum her muayenede ucretini oduyorum bu benim icin çok iyi oldu bi ara iğne kullandım iste bin liradan fazla tutuyordu dr m bana rapor cikardi 250lt ye aldim ilaclari ozelde rapor falan yoook yani bi yönden iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?