Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım.. hayır ikinci olucak inş. canım 5.5 yaşında bi kızım var :) 3070 sayfada resmi canım bak hadi sende :)

hersey güzel olacak bebeğim birlikte buyutucez bebeklerimizi ciciler alcaz onlara

kocişe dayanamadım söyledim ama biliyodu dr aa gidiceğimi yalan söyleyemedimm başladı ağlamaya gerçekten mi şaka yapmıyosun dimidedi yawrum ewet dedim kapatırkende öpüyorum ikinizi de dedii aşkım benim yaaaaa

heee valla gördüm işte... gayet hamilesin gibi gözüküyor be canım ne sakinsin gerçekten... biz olsak ohoooooo ortalığı ayağa kaldırmıştık...

ya canım bende heycanlandım ama sakin kalmam lazım bu sonucun kesin olduğunu bilsem bende haykırırım ama ben tam kesin sonuç istiyorum onun için batı bekliycem:))

çok küçük daha 19.6 ama kötü düşünmek istemiyorum tatlımm

kötü düşüncek bişey yok zaten şekerim ne güzel 0,01 değil ya dikkat et bol bol su folşk asit hatta progestan bile kullan bunlarıda yaptıktan sonra allaha emanet minnoşlarımız... sigara yok bu arada sakın içme içiyorsan...

ne güzel yaaa.en çok da eşinin sevinci sevindirir di mi insanı?
ay ne garip duygu yarabbim ya.

söyle kız ne var benimde kesin olsa bende söylerdim :))

progestan vermedi ki doktorum canım folik asit içiyorum zaten
ne güzel yaaa.en çok da eşinin sevinci sevindirir di mi insanı?
ay ne garip duygu yarabbim ya.

sewinmezmi canım sewinmez mi uçtu havalaraaa

söyle kız ne var benimde kesin olsa bende söylerdim :))

sigara arada vardı canım artık hiç yooookkkk bebişim sağlıklı olsun yeterrrrrr

dyanamadım canım soyledim gittii

canım sen sağlıklı olda gerisi gelir zaten inşallah seninde olucak doktor korunma verdi mi sana_??
yok canım şuanda hala ilişki yasak korunma ile ilgili bişey konuşmadık cuma gittiğimde hala rahim içinde birikmiş bir kan vardı.. hafif hafif lekelenme ile geliyor işte hala.. ama bu kanama psikolojimi daha da bozdu... bitsin istiyorum artık... bende yeniden heyecanlanmak istiyorum...

gittim geldim canım muayne oldum kan verdim tekrar bu kolalar delik deşik oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…