yok canım şuanda hala ilişki yasak korunma ile ilgili bişey konuşmadık cuma gittiğimde hala rahim içinde birikmiş bir kan vardı.. hafif hafif lekelenme ile geliyor işte hala.. ama bu kanama psikolojimi daha da bozdu... bitsin istiyorum artık... bende yeniden heyecanlanmak istiyorum...
geçmiş olsun canım hsg yi sordun mu dr
progestan vermedi ki doktorum canım folik asit içiyorum zaten
sewinmezmi canım sewinmez mi uçtu havalaraaa
Eki Görüntüle 864549 yükledim canım( :))
bebeğim geçecek bu günler biraz sabır ve dua
gittim geldim canım muayne oldum kan verdim tekrar bu kolalar delik deşik oldu artık
Canımmm sen de mii.
Ayy Maşallahhhhhhhh.
Tebrik ederim seni de:92: :92: :92: :92:
Canımmm sen de mii.
Ayy Maşallahhhhhhhh.
Tebrik ederim seni de:92: :92: :92: :92:
nasılsınızzzzz bakalımmmmmmmmm
bebeğim geçecek bu günler biraz sabır ve dua
evet canım inşallah çabucak biter sende rahat bi nefes alırsın...benim kimyasalda nerdeyse 10 gün sürdü oysaki 5 günü geçmezdi hastalığım onda bile psikolojim bozuldu seninki bozulmaz mı Rabbim sağlık versin tatlım inşallah yine olucak üzülmece yok biliyosun onu bu topikte ben yasaklıyorum itirazı olan varsa da konuşmasın benle....
Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d
inanmıyorum dünürümmmmmmmmmmm yaaaaaaaabende tedaviye gittim hastaneye yeni geldim inanamıyorum vallahi mi negatif çıkmıştı amaaaa ayyy kıyamam
yaptırdım canim 126.4 cıktı anne oluyoruuuuuuuummmm
yaptırdım canim 126.4 cıktı anne oluyoruuuuuuuummmm1112 de hamile ebrulalede hamileeee
allah kabul etdim ablam bende tutucaktim devamini böyle olunca bıraktım....bende seni sevgiyle kucakliyorum
biz iyiyz sen nasılsın canım bugün topik süper :)
offf zeycanım içim içimi yiyor bir bilsen üzülmek değil bu yoruldum sadece... çok yoruldum... her hafta doktor her hafta test her hafta bişey gerçekten sıkıldım... bazen sadece adetimin normal olduğu günlere geri dönmek istiyorum sağlıklı olayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?