Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım inşallah çabucak biter sende rahat bi nefes alırsın...benim kimyasalda nerdeyse 10 gün sürdü oysaki 5 günü geçmezdi hastalığım onda bile psikolojim bozuldu seninki bozulmaz mı Rabbim sağlık versin tatlım inşallah yine olucak üzülmece yok biliyosun onu bu topikte ben yasaklıyorum itirazı olan varsa da konuşmasın benle....

offf zeycanım içim içimi yiyor bir bilsen üzülmek değil bu yoruldum sadece... çok yoruldum... her hafta doktor her hafta test her hafta bişey gerçekten sıkıldım... bazen sadece adetimin normal olduğu günlere geri dönmek istiyorum sağlıklı olayım...

Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d

inanmıyorum dünürümmmmmmmmmmm yaaaaaaaa bende tedaviye gittim hastaneye yeni geldim inanamıyorum vallahi mi negatif çıkmıştı amaaaa ayyy kıyamam

inanmıyorum dünürümmmmmmmmmmm yaaaaaaaa bende tedaviye gittim hastaneye yeni geldim inanamıyorum vallahi mi negatif çıkmıştı amaaaa ayyy kıyamam

lilimmmmm nasılsınnn canım kırmızılar geldımı ne var ne yokk canım ne tedavısı canım benım

Bir yandan okuyorum , diğer yandan çay+poğaça ile oruç açıyorum.

Az sonra çıkıyorum işten.

Bugünün 3 güzel annesini sevgi ile kucaklıyorum ( diğer anne adayları kıskanmasın) sırayla herkesi kucaklayacağım Can'larım

Sevgi ve selametle kalın.
İyi akşamlar...

çok düşünme sen şimdi sağlığını düşün ve çooookkkk umarsız ol zevkine yap bu işi..benim eşim görev gibi yapmayı az çok bitirdi ben zaten zevkine yanşatım eşime ben çok umarsız davrandım...lütfen sende böle ol çok da üzülme Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…