- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ALLAH büyük bacımm hangimiz dr sıkılmadık ki inş bizde anne olcazzofff zeycanım içim içimi yiyor bir bilsen üzülmek değil bu yoruldum sadece... çok yoruldum... her hafta doktor her hafta test her hafta bişey gerçekten sıkıldım... bazen sadece adetimin normal olduğu günlere geri dönmek istiyorum sağlıklı olayım...
Bir yandan okuyorum , diğer yandan çay+poğaça ile oruç açıyorum.
Az sonra çıkıyorum işten.
Bugünün 3 güzel annesini sevgi ile kucaklıyorum ( diğer anne adayları kıskanmasın) sırayla herkesi kucaklayacağım Can'larım
Sevgi ve selametle kalın.
İyi akşamlar...
aminnn canimmm rabbim sanada göstersin darısı başına
Bir yandan okuyorum , diğer yandan çay+poğaça ile oruç açıyorum.
Az sonra çıkıyorum işten.
Bugünün 3 güzel annesini sevgi ile kucaklıyorum ( diğer anne adayları kıskanmasın) sırayla herkesi kucaklayacağım Can'larım
Sevgi ve selametle kalın.
İyi akşamlar...
aynen canımm valla gırdım 3 tane süper haber aldım cok sevındım canım rabbım sıze bagıslasın ıns bende ıyıyım canım cokk sukurrr
geçmiş olsun canım hsg yi sordun mu dr
aminnn canimmm rabbim sanada göstersin darısı başına
canım sonuç ne peki ne dedi doktor._??
Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d
deizasker bana küstün mü yoksa canım benim valla amacım seni kırmak değil küsme tamam mı_???
inş. canım sizlerden de güzel haberler bekliyoruz :)
çok düşünme sen şimdi sağlığını düşün ve çooookkkk umarsız ol zevkine yap bu işi..benim eşim görev gibi yapmayı az çok bitirdi ben zaten zevkine yanşatım eşime ben çok umarsız davrandım...lütfen sende böle ol çok da üzülme Rabbim hayırlısını versin inşallah.
izin al git eve dinlen canim pekmez ic.... Hsg icinde çok sevindim
6 7 tane kis varmış bende hamile kalman zor dedi normal böle geç olması dedi devlette hiç bunları dememişti ilaç tedavisi verdi 3 gün sonra rahim filmi 15 gün sonra sonuçlarla gel dedi işte öyle
lilimmmmm nasılsınnn canım kırmızılar geldımı ne var ne yokk canım ne tedavısı canım benım
kız yanaşamadık ki birbirimize 3 ay oldu
kistler büyük değilse adetle atarsin canim...ins tedavin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?