Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ALLAH büyük bacımm hangimiz dr sıkılmadık ki inş bizde anne olcazz

ALLAH kabul etsin bacımmmmm bizde seni seviyozz bide özeline baksaydınn

geçmiş olsun canım hsg yi sordun mu dr

sordum canım 3 gün sonra çektircem 100 liraymış çok iyi ilgilendıler ama ben kötüyüm başım çok dönüyor ayrıca gözlerim kararyo gibi işe geri geldim kesşke eve gitseydım dırek akdenız anemisi var bende kan alınca kötü oluyorum

kızlarr şiğmdi çıkmam lazım annemdeyim eşim gelcek 7 de sonra kv gitçez güzel haber için ordanda ewe sizi çooookkk sewiyorum canlarımmmmmmm

canım sonuç ne peki ne dedi doktor._??

6 7 tane kis varmış bende hamile kalman zor dedi normal böle geç olması dedi devlette hiç bunları dememişti ilaç tedavisi verdi 3 gün sonra rahim filmi 15 gün sonra sonuçlarla gel dedi işte öyle

Hamileyimmmmmmm kizlaaaarrrrr hamileyimmmm hala inanamiyorum kan testim pozitif cikti sizi teyze yapiyorummmmmmmmm :-d :-d :-d

Ay şuan mutluluk tan yazamıyorum Tebrikler cnmmm çok sevindm senin adina. Bat gecmismiydi senin belirtilerin nelerdi. . Ayhhhh sıra bendedir inşallah

kız yanaşamadık ki birbirimize 3 ay oldu

6 7 tane kis varmış bende hamile kalman zor dedi normal böle geç olması dedi devlette hiç bunları dememişti ilaç tedavisi verdi 3 gün sonra rahim filmi 15 gün sonra sonuçlarla gel dedi işte öyle

canım arkadaşım Rabbim sağlıklı gebelikler versin herşeyin bir sebebi vardır unutma tamam mı şimdi sen bi yandan bitkisel bi yandan tıbbi ilaçlarına başla önce psikolojini ve vücudunu bi düzene sok inşallah gerisi gelicek söz ver üzülmece yok....

lilimmmmm nasılsınnn canım kırmızılar geldımı ne var ne yokk canım ne tedavısı canım benım

kırmızılar dün geldi canım bugun sıfırdan tedaviye başladık bakalım tahliller fln en baştan kendimi iyi hissetmiyorum ama mutlu oldum 1112 hemileymiş canım ya cok üzülüyordu idrarda negatif dieee kıyamam sevınmıs coook sen nasılsınnnnn

Kiz sendemi hamissin bi iki saat girmedim neler olmuş ya Tebrikler cnmmm çok sevindm . Kız belirtilern neydi yaz yazzzz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…