canım arkadaşım Rabbim sağlıklı gebelikler versin herşeyin bir sebebi vardır unutma tamam mı şimdi sen bi yandan bitkisel bi yandan tıbbi ilaçlarına başla önce psikolojini ve vücudunu bi düzene sok inşallah gerisi gelicek söz ver üzülmece yok....
kızlarr şiğmdi çıkmam lazım annemdeyim eşim gelcek 7 de sonra kv gitçez güzel haber için ordanda ewe sizi çooookkk sewiyorum canlarımmmmmmm
aa noldu ki bacımmm :44:
izin al git eve dinlen canim pekmez ic.... Hsg icinde çok sevindim
hayır henüz değil
kırmızılar dün geldi canım bugun sıfırdan tedaviye başladık bakalım tahliller fln en baştan kendimi iyi hissetmiyorum ama mutlu oldum 1112 hemileymiş canım ya cok üzülüyordu idrarda negatif dieee kıyamam sevınmıs coook sen nasılsınnnnn
canım arkadaşım Rabbim sağlıklı gebelikler versin herşeyin bir sebebi vardır unutma tamam mı şimdi sen bi yandan bitkisel bi yandan tıbbi ilaçlarına başla önce psikolojini ve vücudunu bi düzene sok inşallah gerisi gelicek söz ver üzülmece yok....
sonuçta yanaşcaksınız ama hahhhahhhseni böle neşeli görmek sevindirdi beni canım benim...
evet canım gitcem 5 tüp aldılar eşim gelcek almaya beni onu bekliyorum bende sevindim canım onu cektırdıkten 3 ay sonra olmazsa aşılama aşılama her ay olcakmıs 6 ay sonra tedavı sonuc vermezse tüp bebek tedavisi başlıycak
ınss canım benım bakalımmm yumyum zamanındayım ıns bıdahakı ay bızde güzel haber verırırızzzz
Inşallah sende hamissindir canimm. . Ve bende
hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun canım benımmmmmevet canım gitcem 5 tüp aldılar eşim gelcek almaya beni onu bekliyorum bende sevindim canım onu cektırdıkten 3 ay sonra olmazsa aşılama aşılama her ay olcakmıs 6 ay sonra tedavı sonuc vermezse tüp bebek tedavisi başlıycak
kistler büyük değilse adetle atarsin canim...ins tedavin hayırlı olsun
test yap demişti bende totem yaptım yapamıycam dedim onun için yazdım....
banada hsg den sonra dr ikinci aşılama yapalım dedi ben ara vermek istiyorm dedim ikinci asilamadan sonra tupe geceriz demişti bende ocak subat gibi ikinci aşılamayi düşünüyordum yil sonunda doğruda tup yaptirmayi ana hiç birine gerek kalmadi 20tl lik ilac yetti
inş. canım iyi değerlendir güzel haberleri bekliyoruz:)
hayırlısı tatlım senin bat ne zaman_?
Kiz sendemi hamissin bi iki saat girmedim neler olmuş ya Tebrikler cnmmm çok sevindm . Kız belirtilern neydi yaz yazzzz:)))
canım benım bı tedavıyı olda ıyı yapmışsın ozele gıtmekle detlettekıler hersey normal dıyor yolluyor. bı tedavıyı ol tahlıller falan yapılsın o arada kendını toparlarsın canım Allahın ıznıyle bak sebebını ogrenmıs oldunuz en azından tedavı baslar canım rabbım hayırlı gebelıkler nasıp etsın canım ıns hayırlı zamanda ben ıyıyım canım benım cok sukur
hayırlısı tatlım senin bat ne zaman_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?