Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Zeycancim sen regl oldunmu

kızlarr şiğmdi çıkmam lazım annemdeyim eşim gelcek 7 de sonra kv gitçez güzel haber için ordanda ewe sizi çooookkk sewiyorum canlarımmmmmmm

canımmmm benımm tebrıkkk ederımmm cok cokk sevındım rabbım kucağınıza almayı nasıp etsınn ınsallahh

izin al git eve dinlen canim pekmez ic.... Hsg icinde çok sevindim

evet canım gitcem 5 tüp aldılar eşim gelcek almaya beni onu bekliyorum bende sevindim canım onu cektırdıkten 3 ay sonra olmazsa aşılama aşılama her ay olcakmıs 6 ay sonra tedavı sonuc vermezse tüp bebek tedavisi başlıycak

canım benım bı tedavıyı olda ıyı yapmışsın ozele gıtmekle detlettekıler hersey normal dıyor yolluyor. bı tedavıyı ol tahlıller falan yapılsın o arada kendını toparlarsın canım Allahın ıznıyle bak sebebını ogrenmıs oldunuz en azından tedavı baslar canım rabbım hayırlı gebelıkler nasıp etsın canım ıns hayırlı zamanda ben ıyıyım canım benım cok sukur

söz vermiştim yaaa bidenem üzülmüycemmm rabbim biliyordur herşeyin hayırlısını sen nasıl oldun halsizliğin geçtimi biraz bel ağrın nasıll

sonuçta yanaşcaksınız ama hahhhahhh seni böle neşeli görmek sevindirdi beni canım benim...

saol canım benim... sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor kocamı çok özledimmmmmmm... eve gidesim geldi

canım inşallah hayırlısı olur... doktor çok önemli güvenmek sevmek çok önemli

hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun canım benımmmmm

test yap demişti bende totem yaptım yapamıycam dedim onun için yazdım....

bacım biz burda agrı sızı dertleşiyoz herseymizi paylaşıyoz böyle ufak seylere takılmayız bunda büyütlcek bişi yok birbirimizi anlamalıyız geliyoz burda bildigimiz bilmedigimz seyleri paylaşıp ögreniyoz ben biliyorumki denz küsmez gelir bacım sen sorun etme bacımm adetine gelince sen bnce hamişsin bak bu dedigimi unutma taaa bastan demiştim sen kasımda hamiş olcan diye

banada hsg den sonra dr ikinci aşılama yapalım dedi ben ara vermek istiyorm dedim ikinci asilamadan sonra tupe geceriz demişti bende ocak subat gibi ikinci aşılamayi düşünüyordum yil sonunda doğruda tup yaptirmayi ana hiç birine gerek kalmadi 20tl lik ilac yetti

Kiz sendemi hamissin bi iki saat girmedim neler olmuş ya Tebrikler cnmmm çok sevindm . Kız belirtilern neydi yaz yazzzz:)))

inş. canım ya benim daha kesin değil daha 6 gün var silikde olsa ikinci çizgiyi gördük :) 3070 satfada bide sen bak :) belirtim mi bende belirtiyse eğer yumurtlama döneminden snra akıntım devam etti ama yumurtlama döneminden daha az bi akıntı onun dışında göğüslerde ne şimde nede ağrı yok hafif kasıklarda ağrı var (sağ kasıkta) oo kadar normalde hastlamama yakın azarlardı şimdi yok offf şu 6 gün geçsinde inş. kesin sonucu alayım :)))

şükür canımmmm çok tşk ederim allah razı olsun hepinizdennn çok seviyorum senin tedavi ne aşamadaydı üniversiteye gidip geliyordun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…