Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canım benim... sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor kocamı çok özledimmmmmmm... eve gidesim geldi

canım inşallah hayırlısı olur... doktor çok önemli güvenmek sevmek çok önemli

inşallah bitanem çook tşk ederimmm allahım önce karnımızı sonra kucaklarımızı doldursun herşeyy bebiş için

yok küsmezde ben yinede gönlünü alayım dedim...ağzından bal damlıyor buradaki herkes hisseti valla ama ben hayal kırıklığı yaşamamak için beklemek istiyorum geçen ay yaşadım bu ay da aynı şeyi yaşaamak asla istemiyorum hakkımızda hayırlısı darısı da sana bebemmmm

amin canım.. hayır ikinci olucak inş. canım 5.5 yaşında bi kızım var :) 3070 sayfada resmi canım bak hadi sende :)

gördüm cnm testini, basbayağı hamişsin cnm, sen yine de istiyosan batı bekle ama beta hcg ile zaten çıkar ortaya...hayırlısı olsun, inşallahhhh gelir bebişin sağlıkla sıhhatle...

büyüklü küçüklü bir çok canım bende gördüm doktorda bunlar kilonu ve adetini düzensizleştirir dedi allahın izniyle atarım canım dualrınızı eksiltmeyin

ayy cnm ne desem bilemedim ama en azından doktor neyin ne olacağını söylemiş, inşallahhh tedaviden hemen sonra gelir bebişin...

şükür canımmmm çok tşk ederim allah razı olsun hepinizdennn çok seviyorum senin tedavi ne aşamadaydı üniversiteye gidip geliyordun sanırım

Allah sendende razı olsun canım ben gereklı testlerımı yaptırdım proteın s degerı normalinden cok az yüksek cıkmıs. bende ozel doktora gosterdım sonucum. fakultedekı doktora kalaydım sorun yoktu. ozeldekı doktor hamıle kalınca hemen gel onun ıgnesı var ıgne olucaksın dedı canım. sımdı hamıs kalmayı bekliyorum işte bıde folık asıd ıcıyorum.

amin canım inş. ya batı bekleycem canım sonra hüsran olmasın test pozitif çıksa bile.....

hayırlısı tatlım senin bat ne zaman_?

Ayhhhh ayni belirtiler bndede var yumurtlama gününden sonra akintim durmadi hâlâ devam ediyor ve belim çok agrio arada çok hafif kasıkalrımda ve karnimda agri oluyor ama hayırlısı bakalim inşallah hamişimdir ya:-D

bana ilaç vermesi rahim filminden sonra canım ona göre vercekmiş hayırlara vesile olur inşallahh ben cıkıyorum canım allaha emanet olun ikinizdeee bebeişi benim yerime öp

inş. canım ya inş.... aminnnn:)) senin bat ne zaman?

Son düzenleme:

tmm bitanem allaha enamet ol cıkıyorum ben s.s

canım benden de protein s ve protein c değerlerimi istedi doktor ben kan pıhtılaşmasına da bakılmasını istiyorum dediğimde senden neden istediler...

zeycanımmmmm inşallah hamilesin bende hamile olduğunu düşünüyorummmmm

elamın kide inş tutmuştur bebegi asılaması inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…