saol canım benim... sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor kocamı çok özledimmmmmmm...eve gidesim geldi
canım inşallah hayırlısı olur... doktor çok önemli güvenmek sevmek çok önemli
bacım biz burda agrı sızı dertleşiyoz herseymizi paylaşıyoz böyle ufak seylere takılmayız bunda büyütlcek bişi yok birbirimizi anlamalıyız geliyoz burda bildigimiz bilmedigimz seyleri paylaşıp ögreniyoz ben biliyorumki denz küsmez gelir bacım sen sorun etme bacımmadetine gelince sen bnce hamişsin bak bu dedigimi unutma taaa bastan demiştim sen kasımda hamiş olcan diye
amin canım.. hayır ikinci olucak inş. canım 5.5 yaşında bi kızım var :) 3070 sayfada resmi canım bak hadi sende :)
büyüklü küçüklü bir çok canım bende gördüm doktorda bunlar kilonu ve adetini düzensizleştirir dedi allahın izniyle atarım canım dualrınızı eksiltmeyin
28 Kasım bnmde cnmm. 10 gün kaldi bende totem yapıyorum:)
şükür canımmmm çok tşk ederim allah razı olsun hepinizdennn çok seviyorum senin tedavi ne aşamadaydı üniversiteye gidip geliyordun sanırım
gördüm cnm testini, basbayağı hamişsin cnm, sen yine de istiyosan batı bekle ama beta hcg ile zaten çıkar ortaya...hayırlısı olsun, inşallahhhh gelir bebişin sağlıkla sıhhatle...
ayy cnm ne desem bilemedim ama en azından doktor neyin ne olacağını söylemiş, inşallahhh tedaviden hemen sonra gelir bebişin...
hayırlısı tatlım senin bat ne zaman_?
inş. canım ya benim daha kesin değil daha 6 gün var silikde olsa ikinci çizgiyi gördük :) 3070 satfada bide sen bak :) belirtim mi bende belirtiyse eğer yumurtlama döneminden snra akıntım devam etti ama yumurtlama döneminden daha az bi akıntı onun dışında göğüslerde ne şimde nede ağrı yok hafif kasıklarda ağrı var (sağ kasıkta) oo kadar normalde hastlamama yakın azarlardı şimdi yok offf şu 6 gün geçsinde inş. kesin sonucu alayım :)))
banada hsg den sonra dr ikinci aşılama yapalım dedi ben ara vermek istiyorm dedim ikinci asilamadan sonra tupe geceriz demişti bende ocak subat gibi ikinci aşılamayi düşünüyordum yil sonunda doğruda tup yaptirmayi ana hiç birine gerek kalmadi 20tl lik ilac yetti
Ayhhhh ayni belirtiler bndede var yumurtlama gününden sonra akintim durmadi hâlâ devam ediyor ve belim çok agrio arada çok hafif kasıkalrımda ve karnimda agri oluyor ama hayırlısı bakalim inşallah hamişimdir ya:-D
haydi hayırlısı inşallah canım benim darısı tüm bekleyenlere...
Eki Görüntüle 864549 yükledim canım( :))
zeycan tatlım testi ne zaman yapıcaksın yani kaç gün geçmesini bekliyceksin canım....
Allah sendende razı olsun canım ben gereklı testlerımı yaptırdım proteın s degerı normalinden cok az yüksek cıkmıs. bende ozel doktora gosterdım sonucum. fakultedekı doktora kalaydım sorun yoktu. ozeldekı doktor hamıle kalınca hemen gel onun ıgnesı var ıgne olucaksın dedı canım. sımdı hamıs kalmayı bekliyorum işte bıde folık asıd ıcıyorum.
inş. canım ya inş.... aminnnn:)) senin bat ne zaman?
canım normal testmı bu yoksa erken anlayan testler varmış ya o testten mı canım
tmm bitanem allaha enamet ol cıkıyorum ben s.s
Allah sendende razı olsun canım ben gereklı testlerımı yaptırdım proteın s degerı normalinden cok az yüksek cıkmıs. bende ozel doktora gosterdım sonucum. fakultedekı doktora kalaydım sorun yoktu. ozeldekı doktor hamıle kalınca hemen gel onun ıgnesı var ıgne olucaksın dedı canım. sımdı hamıs kalmayı bekliyorum işte bıde folık asıd ıcıyorum.
gördüm cnm testini, basbayağı hamişsin cnm, sen yine de istiyosan batı bekle ama beta hcg ile zaten çıkar ortaya...hayırlısı olsun, inşallahhhh gelir bebişin sağlıkla sıhhatle...
minikbebişimmmmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiii
ayy cnm ne desem bilemedim ama en azından doktor neyin ne olacağını söylemiş, inşallahhh tedaviden hemen sonra gelir bebişin...
zeycanımmmmm inşallah hamilesin bende hamile olduğunu düşünüyorummmmmyok küsmezde ben yinede gönlünü alayım dedim...ağzından bal damlıyor buradaki herkes hisseti valla ama ben hayal kırıklığı yaşamamak için beklemek istiyorum geçen ay yaşadım bu ay da aynı şeyi yaşaamak asla istemiyorum hakkımızda hayırlısı darısı da sana bebemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?