hg canimmm tabiki yazabilirsin:124::124::124:
Bence hamişsin
Beni de bekleyin. Beni de
Ay inşallah. Bu ay ovulasyon ertesi bir kez beraber olduk sadece olursa çok şaşırırım.
Ahahaha. Keyfini çıkar bebğim
Ay ay ay! Bak şimdi telaş yaptım. Hicrancım sen kesin hamişssin, Zeycancım sen de şüpheli hamşisin. Görülen rüyalara bakılırsa, ben de beklenen hamiş mi oluyorum.
kıyamam canım benim üzülme hahkımızdan ne hayırlısıysa Rabbim onu versin şuan ben gebişim diemiyorum hayal kırıklığından korkuyorum test yapmak hiç istemeiyorum cumaya kadar kahrımı çekiceksiniz artıkın...
Kızlar bende kahvaltı alışkanlığı pek yoook neler yiyorsunuz kahvaltida
niye karışık kafan canim yaz sorunlarını
Lütfen bana yardım edin kafam cok karisik
benim bulantim baslamadi daha canım ama miden iki gundur çok agriyo yaniyo falan...oyyyy bu liste ne böyle bunların hepsini nasil yicez
benim bulantim baslamadi daha canım ama miden iki gundur çok agriyo yaniyo falan...oyyyy bu liste ne böyle bunların hepsini nasil yicezkac kilo aliriz acabaaa
en guzeli batinin geçmesini bekle canim devami gelmedikçe bi sıkıntı olmaz o zaman test yaparsin bi kaç gün sonra
minik bebisime ben 30kiloya raziyim yeter ki olsun diyordum
benim bulantim baslamadi daha canım ama miden iki gundur çok agriyo yaniyo falan...oyyyy bu liste ne böyle bunların hepsini nasil yicezkac kilo aliriz acabaaa
minik bebisime ben 30kiloya raziyim yeter ki olsun diyordumbuyuk konusmusum hahaaa
bir yumurta dimiminik bebisime ben 30kiloya raziyim yeter ki olsun diyordumbuyuk konusmusum hahaaa
Yok canim o kadar da almazsin korkmaaa :)) hadi kalk yumurtani koy da haslansinn
Tabikiii) hamile olmayanlar abartabilirr
bir yumurta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?