Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hakkından hayırlısı olur inşallah ..sende güzel haberlerle gel buraya

yok evlilik yıldönümünde yurtdışında romantik tatil hem de tam yumurtlama dönemi..
biz eşimle ikimiz aslan burcuyuz, kasımda hamile kalıp yavrumuzun da aslan olacagına kadar kafamda o kadar cok seyle bu ay hamile kalacagıma şartlanmışım ki..

bir de peşpeşe hamiş haberlerini okuyunca çok umutlanmıştım, sabah görünce yıkıldım...

Kızlar bende kahvaltı alışkanlığı pek yoook neler yiyorsunuz kahvaltida

Bnde de yoktu ama oluyo yavas yavas.bak smdik dr listesini soyluyorum sana gunde kucuk kucuk bi suru ogun ypcakmsiz mesela bes ogun kahvaltada peynir ya da yumurta mutlaka olacak icebiliyosan sut icemiyosan sutu gun icinde icmen sartyla 1-2bardak acik cay ve 1-2dilim ekmek. Sonra ogle ywmegi sebze yemegi corba yogurt yine az ekmek. İkindi yemegi ) bir porsiyon meyve. Aksam da et turleri biraz makarna ya da pilav vs olabiir. Yatmadan baya once de yine meyve :) bunu iki gundur yapiyorum ekmek az oldugu icin sismeyiz korkma ama dun bulantimin cidden azaldgni farkettim. Sık yiyince iti geliyo

Normalde yarın regl olmam gerekiyordu dun cok hafif pembelik geldi ama devamı yok. Test yaptım tek cizgi cikti.testin yanılma ihtimali var mı sizce.iyice paranoya oldum ya ne zormus

benim bulantim baslamadi daha canım ama miden iki gundur çok agriyo yaniyo falan...oyyyy bu liste ne böyle bunların hepsini nasil yicez kac kilo aliriz acabaaa

Kiz dogru duzgun ekmek yokki kilo almayiz merak etme alirsak da alalim ya saglikli olsunlar yeterki bulantilarin baslamadan bu duzene alisirsan rahat edersin

günaydın herkese
nezamandır pek giremiyorum.
hamile haberleri çoğalmış. hicrancım, 1112 hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…