Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok teşekkür ederim beklemekten baska care yok demek ki anladım.aslinda cok mu istiyorum yoksa hic mı istemiyorum bilemiyorum bu yuzden bu merakım sanırım.

kuzum günaydın sen bana kırıldın mı yoksammmmm_??:26::26::26:

olur mu şirinem benim benim pc ye virüs girmiş komple çöktü bilgisayarım ( sadece iş yerinin ana bilgisayarına arada bakıyorum.. bi iki güne yapılır ondan yazamadım bebegim :) kırılırmıyım ben sana

Rüyada ikiz erkek bebek görmek müjdeye işarettir. Sevineceğiniz bir haber alacaksınız demektir.
Rüyayı gören kişi hamile ise bebeğinin kız olacağı müjdelenir.
rüyayım yorumu ya Allam ne mutlu oldum...

kızlar kürtaj sonrası metiler diye bir ilaç kullanan var mı aranızda??

Ben kullandım canım. Düşük yapınca dra rica ettim kürtaj istemiyorum diye, bu ilacı verdi. İçtiğinde acaip bir kasılma ve sancı veriyor o an parça düşüyor her seferinde.

içimi tertemiz etti benim.

günaydın canım bende testinde 3 çizgi görmüştüm banada acaba ikiz mi olcak demiştin

ya bende içerde bişeyler gözüküyordu pıhtı sanırım bu ilacı içiyorum evet kasılmaları hissediyorum ama parça falan gelmedi hatta kanamam da durdu canım bilemedim yaaaaa
günaydın canım bende testinde 3 çizgi görmüştüm banada acaba ikiz mi olcak demiştin

lilimmmmm gelen aya birlikte çalışalım yaa

kırmızı kantaron hamilelerde oluşan kırmızı çatlakların erken uygulandığı sürede büyük etkisi var bunlar yıllardır tüm sülalemde gözlemlediğim iyileşmeler.bu etkileri kırmızı kantaron yağı sağlıyor.

Canim bn kurtajdan sonra siviyi atamadim pihti oldu die bana ikinci operasyon ve oda yetmeynce uc dort kez vajinal ilac aldim dedgn gibi kasilma ve kanama icin. Dedgn gibi agrim cok oldu ama kanama olmadi. Sonra sogan kuru denedim basladigimin ikinci gunu gelmeye basladi sabah aksam ictim. Ve bes gun geldi sonra bitti ben sogana iki gun daha devam ettim. Bsey gelmemeye baslaynca biraktim.

canım benim midem rahatsız soğan kürünü çok istedim ama içemedim... (((((( cuma günü yine kontrolüm var yani kanamam lekelenme hatta bazen o bile gelmiyor koyu kahve çamur gibi.. ve ağrım çok şükür hiç yok nerdeyse arada ilaçtan dolayı kasılma ve bacaklarımda yoğun kasılma hissediyorum ama onun haricinde bir şikayetim kalmadı hatta bu cuma eğer izin verirse ben çalışmalara bile başlayabilirim arada yumurtlama gibi şeffaf akıntı geliyor ve yumurtalıklarımda ağrı oluyor belkide yumurtluyorum bilemedim geçtiğimiz hafta yumurtlalıkta gözüken bir gelişme yoktu ama bilemedim bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…