- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
olmasada olur diyenlerdenim
hahaaa tamam canim teşekkürlerbir yumurta dimi
Evet tabiiiki kisilik yemiyoruzz asil o zaman siserizz
kuzum günaydın sen bana kırıldın mı yoksammmmm_??:26::26::26:
Vee su cok onemliymis gunde en az 2lt su icmeliyz bn zorlaniyorm ama denicez artik
olur mu şirinem benimbenim pc ye virüs girmiş komple çöktü bilgisayarım ( sadece iş yerinin ana bilgisayarına arada bakıyorum.. bi iki güne yapılır ondan yazamadım bebegim :) kırılırmıyım ben sana
:)) bende oyle de guzel boyle de guzel diyorumm
kızlar kürtaj sonrası metiler diye bir ilaç kullanan var mı aranızda??
Rüyada ikiz erkek bebek görmek müjdeye işarettir. Sevineceğiniz bir haber alacaksınız demektir.
Rüyayı gören kişi hamile ise bebeğinin kız olacağı müjdelenir.
rüyayım yorumu ya Allam ne mutlu oldum...
günaydın canım bende testinde 3 çizgi görmüştüm banada acaba ikiz mi olcak demiştin
Ben kullandım canım. Düşük yapınca dra rica ettim kürtaj istemiyorum diye, bu ilacı verdi. İçtiğinde acaip bir kasılma ve sancı veriyor o an parça düşüyor her seferinde.
içimi tertemiz etti benim.
günaydın canım bende testinde 3 çizgi görmüştüm banada acaba ikiz mi olcak demiştin
ya bende içerde bişeyler gözüküyordu pıhtı sanırım bu ilacı içiyorum evet kasılmaları hissediyorum ama parça falan gelmedi hatta kanamam da durdu canım bilemedim yaaaaa
lilimmmmm gelen aya birlikte çalışalım yaa
Canim bn kurtajdan sonra siviyi atamadim pihti oldu die bana ikinci operasyon ve oda yetmeynce uc dort kez vajinal ilac aldim dedgn gibi kasilma ve kanama icin. Dedgn gibi agrim cok oldu ama kanama olmadi. Sonra sogan kuru denedim basladigimin ikinci gunu gelmeye basladi sabah aksam ictim. Ve bes gun geldi sonra bitti ben sogana iki gun daha devam ettim. Bsey gelmemeye baslaynca biraktim.
insss bir daha ki ay canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?