bnde bayıldım kıslar inş inş bebklerımz olcak
ayyyyyyyy kusummmm hemn eklıyorummmmmmm
bnde bayıldım kıslar inş inş bebklerımz olcak
ayyyyyyyy kusummmm hemn eklıyorummmmmmm
ins canim benim birlikte buyutucez bebislerimizi
Ins canim inss hersey dahafa iyi olacak
Bendede durumlar sendeki gibi ilk umut sonra yıkım sonra toparlanma ve yeni umut ama bizede gulecek sans :)) buraya yumyjmdan sonra takilmayacaksin sonra hayallerin artiyo ve cakiliyorsun :)) evet doğru söylüyorsun hersey olacagi yere varir bnde o moddayim
siz beni iyice gözden çıkardınız... küstüm ben size..((((
Seninde gözün aydındarısı başıma
akintim sapsari var canım iki haftadır
isim konusuna hiç girmeyelimmmm
Oyyy yerim senin tribini canım benim ekle elammm denizimidr
evet beraber öğrencez birlikte konusa konusa herşeyi isimleri bebeişlerimize beraber seccezzz hersey güzel olcak inşallah
siz yanımızda oldukca çook iyi olur canım herşey hep gelseniz takmasanız hiç birşey özlüyoruz amaa
est tabi sor canım ya.... Bel agrim biraz vardı canım regl sancilarida vardı
canım hamile degiilim ben..
innnn ins canimmmm
hg canim benimmmmm ebrulale batina 6gun varken test yapti cift çizgi vardı canim resim ekledi ins hamistir
liliiiimmm sakın umutsuz olma bebeğimmmm benim poliplerim vardı biliyorsun bunu... rahim ağzındakiler spermin ilerlemesi konusunda sıkıntı olur gebe kalınmaz dediler ama bak ben gebe kalmıştım... sıkma canını soğan kürünü bende içemiyorum keşke içebilsem
bebeğin nasıl sen nasılsın canımmmm
zeycan hamileeeeeeeeeeeeeeee... zeycannnnn hamileeeeeeeeeeeeee... zeeycannnn hamileeeeeeeeee... zeycannnnn hamileeeeeee
gamzeeeeeeeeee yasak kalksın seninle şenlendirelim bu topiğiiiii mmmmikkkkkkkkkk mikkkkkkkkk diye diye... millet aşka gelsin
hicranımmmmmmmmmmmm... dinlen bebeğimmm uzat bacaklarını dinlen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?