Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyle ama ne var yani 6 aydır bebişim olmuyorsa

KISLAAAAARRRR 3151 SAYFAYA BAKIN BAKEM EKLENNLER VARRRRR MIK MIKTE MIK MIK MIK MIIIIIIIIK MIK MIKSZDE OLMAZ MINIKKKKKKKK DURMAK YOKKKK MIK MIKE DEVAMMMM:92::92::92::92::92::92::92::92::94::94::94::94::94::94::94::94: BOLE YAPARAK KOCİŞİNZI MIK MIKE TESVK EDEBLIRSNZ

selam kızlar

napıyorsunuz bakim? Hicranın hamileliği tescillenmiş 1112 de hamileymiş oh oh.. başka var mı haberleR??????????

nerdesinnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar ya benim adet gelmedi hala...evlendiğimden itibaren yani 14 aydır hiç böyle olmamıştı...test yapasım yok çünkü eşim hafta sonu varikosel ameliyatı olacak spoşlar az çıkıyor...bu ay yatılı misafirim geldi yumoş günlerini kaçırdım diye düşünüyorum bide eşim için ameliyat günü aldığı için nasılsa olmaz diye salladım hiçbir şeye dikkat etmedik..
hamile değilsem bu kadar neden gecikti test yapmak istemiyorum negatif görmemek için offff offf

Hahah simdi dahada iyi olmuş

yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar eski günlerimize dönelim belirti konuşmayalım beklemeyelim ama sohbette burda olun... sizi özlüyorummmm mikmikli günlerimize döneliiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hg canim benimmmmm ebrulale batina 6gun varken test yapti cift çizgi vardı canim resim ekledi ins hamistir

hoşbulduk taze annecikkkk ay ne güzel maşallah size... darısı da bizeeeee ay 6 gün varken çıkıyor mu ki :44: ben bu sabah yaptım bişey çıkmadı benim daha 1 haftam var :26:
Ebrulale de hamis cnmm:))

maşallah.. hayırlı uğurlu olsun onun da inşallah

:) hg canim gordunmu elamin yaptigiji

gördüm canımmmm... inşallah en yakın zamanda göbüşlerimiz öyle olur

nerdesinnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben de çooooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çoooooooooooooooooookkkkkkkkkk özledim yaaaaaaaaaaaa oohhhh

Allahımm hepimize isteyen herkese sağlıklı bi evlat nasip etsin amin.

kisss evimi poh mu gotursun yavaş yavaş yaparım temizliğimi canim bi süpürge bi silgi yeter şimdilik...

Ayy keske bu renk yapmasaydim yaa

ben pazar günü dip boyası yaptırdım hamiş olursam bide 4 ay sora boyadtırım dipleri oh mis...bece boyayı solumamak gerek başka bi yan etkisi yok çünkü kuaför arkadaşım hep boya yaptı başkalarına 4 ay sorada kendi saçını boyadı şimdi nur topu gibi oğluşu var ve çok da sağlıklı maşallah...

selam kızlar

napıyorsunuz bakim? Hicranın hamileliği tescillenmiş 1112 de hamileymiş oh oh.. başka var mı haberleR??????????

Hosgeldin bebeem .sende geldin tam olduuu:))))
Bi suru hamisvvar.hicran tescillendi1112 hamis, ebru arkadasta silik cizgi cikmis buyuk ihtimal hamiss.

Aynen mikmik bebek icin degil ask için yapin kizlar heyt beee nasilda ozlemisim
yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar eski günlerimize dönelim belirti konuşmayalım beklemeyelim ama sohbette burda olun... sizi özlüyorummmm mikmikli günlerimize döneliiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dönelim evet böylesi daha güzel kesinlikle biz bu sekikde ayin nasil gectigini anlamadik :))

gamze de gitmesin sende gitmeeeeee gitmeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hosgeldin bebeem .sende geldin tam olduuu:))))
Bi suru hamisvvar.hicran tescillendi1112 hamis, ebru arkadasta silik cizgi cikmis buyuk ihtimal hamiss.

hoşbuldum nefesalım. evet ya okudum maşallah. hayırlısıyla sağlıkla da alırlar kucaklarına AMİNNN... valla eski günlerimize dönmüşüz gibi ya... ben burayı böyle çok sefiyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…