innnn ins canimmmm
selam kızlar
napıyorsunuz bakim? Hicranın hamileliği tescillenmiş1112 de hamileymiş oh oh.. başka var mı haberleR??????????
öyle ama ne var yani 6 aydır bebişim olmuyorsa
selam kızlar
napıyorsunuz bakim? Hicranın hamileliği tescillenmiş1112 de hamileymiş oh oh.. başka var mı haberleR??????????
selam kızlar
ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
INVIOCE.................................... HOOOOOOP
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
PISIKOMM HAMİŞ KALICAZ...........(AMIIIIIN)
belirtide mi yoook canım belirti varsa yap test
ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
hg canim benimmmmm ebrulale batina 6gun varken test yapti cift çizgi vardı canim resim ekledi ins hamistir
Ebrulale de hamis cnmm:))
:) hg canim gordunmu elamin yaptigiji
nerdesinnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
isim konusuna hiç girmeyelimmmm
Ya geliyorum sonra adete yakin inanilmaz beklenti basliyo ve sonra yıkım oluyo cok üzülüyorum ondan uzak duruyorum ama bugun baya takıldım
kisss evimi poh mu gotursunyavaş yavaş yaparım temizliğimi canim bi süpürge bi silgi yeter şimdilik...
Ayy keske bu renk yapmasaydim yaa
selam kızlar
Hahah simdi dahada iyi olmuş
Aynen mikmik bebek icin degil ask için yapin kizlar heyt beee nasilda ozlemisimKISLAAAAARRRR 3151 SAYFAYA BAKIN BAKEM EKLENNLER VARRRRRMIK MIKTE MIK MIK MIK MIIIIIIIIK MIK MIKSZDE OLMAZ MINIKKKKKKKK DURMAK YOKKKK MIK MIKE DEVAMMMM :92::92::92::92::92::92::92::92::94::94::94::94::94::94::94::94: BOLE YAPARAK KOCİŞİNZI MIK MIKE TESVK EDEBLIRSNZ
Dönelim evet böylesi daha güzel kesinlikle biz bu sekikde ayin nasil gectigini anlamadik :))yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar eski günlerimize dönelim belirti konuşmayalım beklemeyelim ama sohbette burda olun... sizi özlüyorummmm mikmikli günlerimize döneliiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar zeycan hamile mi? Ara sayfalarda gördüm. Telefondan giriyorum o nedenle bakamıyorum
hoşbulduk taze annecikkkkay ne güzel maşallah size... darısı da bizeeeee ay 6 gün varken çıkıyor mu ki :44: ben bu sabah yaptım bişey çıkmadı benim daha 1 haftam var :26:
maşallah.. hayırlı uğurlu olsun onun da inşallah
gördüm canımmmm... inşallah en yakın zamanda göbüşlerimiz öyle olur
ben de çooooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çoooooooooooooooooookkkkkkkkkk özledim yaaaaaaaaaaaaoohhhh
Hosgeldin bebeem .sende geldin tam olduuu:))))
Bi suru hamisvvar.hicran tescillendi1112 hamis, ebru arkadasta silik cizgi cikmis buyuk ihtimal hamiss.
niye erkenden yapion canim yaa bekle sonra çok üzülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?