Yaa kizlar google bulent ersoya benzeyen 15sey yazin lütfen bi bakin
ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
INVIOCE.................................... HOOOOOOP
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
PISIKOMM HAMİŞ KALICAZ...........(AMIIIIIN)
gamze de gitmesin sende gitmeeeeee gitmeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kv m kendi isminin konulmasini istioda ondan insss oglusum olur
niye erkenden yapion canim yaa bekle sonra çok üzülüyoruz
sari banyo lifine benzetmisler yaa koptummmm
belirtide mi yoook canım belirti varsa yap test
kv m kendi isminin konulmasini istioda ondan insss oglusum olur
Kızlar ya benim adet gelmedi hala...evlendiğimden itibaren yani 14 aydır hiç böyle olmamıştı...test yapasım yok çünkü eşim hafta sonu varikosel ameliyatı olacak spoşlar az çıkıyor...bu ay yatılı misafirim geldi yumoş günlerini kaçırdım diye düşünüyorum bide eşim için ameliyat günü aldığı için nasılsa olmaz diye salladım hiçbir şeye dikkat etmedik..
hamile değilsem bu kadar neden gecikti test yapmak istemiyorum negatif görmemek için offff offf
Yok kiz konusmayinca beklenmiuoda burda birinden evet olabilir dedigi anda oyle olacagina daha cok inaniyosun benim sosyal yasantimda hoc kojusilmaz bebek mevzusu :)) kocamla bile konuşmayiznedn girmiyelim canım konu ne :44::44:
uzak dursanda gene aynı şeyler olcak ki tatalım gırmesen de beklıycen gırsende aynı yanii
Ahahah dogru canim benimanammmmm ben yanlışmı görüyom hamilemiyim ben ahanda gördümsayenizde :)
Ayyy yirim senin o güzel suratini böyle oldugu surece burdayix zaten :))gamze de gitmesin sende gitmeeeeee gitmeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bizde ekleniriz inşallah
bncede kıslar ya bak btun kıslar duysun snra bn duymamstım blmyodum yok kıslar belırtnz falan varsada bburda solemeyelım gerckten cok takıyoruz cok stres yapyoruz ıster ıstemz aklmz ona gdyo ltfen tek rıcamz bu....... Ama olurda mesela tanımadgmz brı gelır bsey sorarsa onun sorusunu cevaplıyoruz anlştk mı bakıyım kabl eden el kaldrsn cnku bazı cok sevdgmz arkadaslarımz burda belırtı konusulyo dye grmyolar blyorummm
hem uzak kalion hem test yapion kuzum uzak kalmanın bu anlamı kalmamış oluyor
bebeğim gider miyim hiç??????? biz hem iyi hem kötü gün dostuyuzbiraz ara verdik o kadar. ama bak böylece hem bensizi çok özledim hem de özlendiğimi gördüm. ve çoooook mutlu oldum
ben varım ben varımmmm ben varımmmmmmm mikmikli günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbncede kıslar ya bak btun kıslar duysun snra bn duymamstım blmyodum yok kıslar belırtnz falan varsada bburda solemeyelım gerckten cok takıyoruz cok stres yapyoruz ıster ıstemz aklmz ona gdyo ltfen tek rıcamz bu....... Ama olurda mesela tanımadgmz brı gelır bsey sorarsa onun sorusunu cevaplıyoruz anlştk mı bakıyım kabl eden el kaldrsn cnku bazı cok sevdgmz arkadaslarımz burda belırtı konusulyo dye grmyolar blyorummm
ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
INVIOCE.................................... HOOOOOOP
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
PISIKOMM HAMİŞ KALICAZ...........(AMIIIIIN)
sari banyo lifine benzetmisler yaa koptummmm
haticeee
hamişler ne yapacak peki kızlar ?
Bizde hamis değiliz ki :) ins gercek olarak yer alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?