Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu tablo bile beni heyecanlandırdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elammm çokkkk sağolllllllllll mükemmel bir görüntü

bncede kıslar ya bak btun kıslar duysun snra bn duymamstım blmyodum yok kıslar belırtnz falan varsada bburda solemeyelım gerckten cok takıyoruz cok stres yapyoruz ıster ıstemz aklmz ona gdyo ltfen tek rıcamz bu....... Ama olurda mesela tanımadgmz brı gelır bsey sorarsa onun sorusunu cevaplıyoruz anlştk mı bakıyım kabl eden el kaldrsn cnku bazı cok sevdgmz arkadaslarımz burda belırtı konusulyo dye grmyolar blyorummm

Son düzenleme:
belirtide mi yoook canım belirti varsa yap test

gecikme bugün 7.gün ama umutsuz ümitsiz test yapmak istemiyorum belirti sadece iki taraflı kasık ağrısı ve midem sabah akşam bulanıyo yanıyor...midem 2 3 gündür böyle kasıklarımsa yumurtlamadan itibaren ama diyorum ya bu ay 0 ihtimal vermiyorum

Kac gun gecti canim.
Ins.hamissindir belli olmaz bu isler yumyumu kacirdim demissin ama.
Benim bir arkadasim esi ameliyat oldugunda ogrendi hamis oldugunu.surpriz olmustu onlar icin.

nedn girmiyelim canım konu ne :44::44:

uzak dursanda gene aynı şeyler olcak ki tatalım gırmesen de beklıycen gırsende aynı yanii
Yok kiz konusmayinca beklenmiuoda burda birinden evet olabilir dedigi anda oyle olacagina daha cok inaniyosun benim sosyal yasantimda hoc kojusilmaz bebek mevzusu :)) kocamla bile konuşmayiz
anammmmm ben yanlışmı görüyom hamilemiyim ben ahanda gördüm sayenizde :)
Ahahah dogru canim benim
gamze de gitmesin sende gitmeeeeee gitmeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayyy yirim senin o güzel suratini böyle oldugu surece burdayix zaten :))
Bizde ekleniriz inşallah

Bizde hamis değiliz ki :) ins gercek olarak yer alırız hepimiz

hamişler ne yapacak peki kızlar ?

bebeğim gider miyim hiç??????? biz hem iyi hem kötü gün dostuyuz biraz ara verdik o kadar. ama bak böylece hem bensizi çok özledim hem de özlendiğimi gördüm. ve çoooook mutlu oldum

ben varım ben varımmmm ben varımmmmmmm mikmikli günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benim çok tatlısın inşallahh hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…