Yok kiz konusmayinca beklenmiuoda burda birinden evet olabilir dedigi anda oyle olacagina daha cok inaniyosun benim sosyal yasantimda hoc kojusilmaz bebek mevzusu :)) kocamla bile konuşmayiz
Ahahah dogru canim benim
Ayyy yirim senin o güzel suratini böyle oldugu surece burdayix zaten :))
Bizde hamis değiliz ki :) ins gercek olarak yer alırız hepimiz
haticeeeisime lafim yoook ama ben başka bisey koymak istiyorum artık iki isim koyarız
gamsem dilketinim nefesalim senlerdi buralari :118::118:
biz hamileler gidelim mi yanee
Sen ovu testi yaptınmı peki ?gamsem dilketinim nefesalim senlerdi buralari :118::118:
Yok kiz konusmayinca beklenmiuoda burda birinden evet olabilir dedigi anda oyle olacagina daha cok inaniyosun benim sosyal yasantimda hoc kojusilmaz bebek mevzusu :)) kocamla bile konuşmayiz
Ahahah dogru canim benim
Ayyy yirim senin o güzel suratini böyle oldugu surece burdayix zaten :))
Bizde hamis değiliz ki :) ins gercek olarak yer alırız hepimiz
hamişler ne yapacak peki kızlar ?
selam kızlar
napıyorsunuz bakim? Hicranın hamileliği tescillenmiş1112 de hamileymiş oh oh.. başka var mı haberleR??????????
Evet bencede mantıklı eski muhabbetlerimizr geri dönelim yenilerde eminim daha cok egleneceklerbncede kıslar ya bak btun kıslar duysun snra bn duymamstım blmyodum yok kıslar belırtnz falan varsada bburda solemeyelım gerckten cok takıyoruz cok stres yapyoruz ıster ıstemz aklmz ona gdyo ltfen tek rıcamz bu....... Ama olurda mesela tanımadgmz brı gelır bsey sorarsa onun sorusunu cevaplıyoruz anlştk mı bakıyım kabl eden el kaldrsn cnku bazı cok sevdgmz arkadaslarımz burda belırtı konusulyo dye grmyolar blyorummm
Hamisler de bizimle muahbbete katilacak ne konusuyorsak konuşur onlarda sıkıntı yok cunku hepsi gecmisde inanilmaz geyikler donduruyorlardihamişler ne yapacak peki kızlar ?
Canim bnmben varım ben varımmmm ben varımmmmmmm mikmikli günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bende zaten inş bizde ekleniriz hamiş listesine demek istedim
Yaa kizlar google bulent ersoya benzeyen 15sey yazin lütfen bi bakin
bu ara yaptim canım aylar önce
hicranıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmama az konussunlar dedinnn
Canim bu şekilde olduktan sonra biz gitmeyeyizkiayyyy valla can geldi kızzzzzzzzz kimse gitmesin eskisi gibi bebeklerimmmmmmmm
hamişlerde bizi desteklesin motive etsin
kimse bir yere gitmesinnnnnnnnnnn
:) ahhh ne varsa bizlerde var diyimmigamsem dilketinim nefesalim senlerdi buralari :118::118:
b izde belirti konusmuyoruz sorarlarsada yok diyoruz canım sende öle yaparsın ama gitmeyinnnn biz böle mutluyuzzzzzzzz
yapta besteyi gonlumu al
ama az konussunlar dedinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?