Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

b izde belirti konusmuyoruz sorarlarsada yok diyoruz canım sende öle yaparsın ama gitmeyinnnn biz böle mutluyuzzzzzzzz

ayyyy valla can geldi kızzzzzzzzz kimse gitmesin eskisi gibi bebeklerimmmmmmmm

hamişler ne yapacak peki kızlar ?

hamişlerde bizi desteklesin motive etsin
biz hamileler gidelim mi yanee

kimse bir yere gitmesinnnnnnnnnnn

selam kızlar

napıyorsunuz bakim? Hicranın hamileliği tescillenmiş 1112 de hamileymiş oh oh.. başka var mı haberleR??????????

canım merhaba nasılsın...önümüzdeki ay senden umutluyum 1 ayın geçti şimdi 2.aydsı 3.ayda hamiş kalıcaksın hatırlarsan 2-3 ay demiştim inşallah Rabbim yüzünü güldürür...

Evet bencede mantıklı eski muhabbetlerimizr geri dönelim yenilerde eminim daha cok eglenecekler
hamişler ne yapacak peki kızlar ?
Hamisler de bizimle muahbbete katilacak ne konusuyorsak konuşur onlarda sıkıntı yok cunku hepsi gecmisde inanilmaz geyikler donduruyorlardi
ben varım ben varımmmm ben varımmmmmmm mikmikli günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim bnm
Bende zaten inş bizde ekleniriz hamiş listesine demek istedim

:) anlaştık

ayyyy valla can geldi kızzzzzzzzz kimse gitmesin eskisi gibi bebeklerimmmmmmmm

hamişlerde bizi desteklesin motive etsin

kimse bir yere gitmesinnnnnnnnnnn
Canim bu şekilde olduktan sonra biz gitmeyeyizki
gamsem dilketinim nefesalim senlerdi buralari :118::118:
:) ahhh ne varsa bizlerde var diyimmi
b izde belirti konusmuyoruz sorarlarsada yok diyoruz canım sende öle yaparsın ama gitmeyinnnn biz böle mutluyuzzzzzzzz

Yok topragim sen değil konilar ciddilestikce stres artiyor hep ayni konular üzerinde konuşuluyor eger bu elammmin dedigi yürürlüğe girerse sen bak buraya bu hic bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…