Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok kuzum azap çiçeği heycanlı arakadaşım benim öle olduğumu düşünüyo kısmet tatalım inşallah olur biliyosun bat geçeli bugün 3. Gün

bence sen hamişsin bak görürsün öyle hissediyorum cnm işallah yanılmam

Hmm totem mi yapıyorsun? Benim pek umudum yok açıkcası ovulasyon siparil ettik dün netten yumurtluyorumdur inşallah

ben perşembe sabah doktora gidicem yumoşlara bakıcaz kocişle cuma mı cumartesi mi mik mik onu söylicek doktor testlere güvenemiyorum gözümle görmem lazım yazarım perşembe günü :) bakalım çörek otu yumoşlarımı arttırmış mı.. inşallah çifter çifter olluşurda döllenirde.. Bu ay öyle çooooooooookkkkk istiyorum ki anlatamam.. nedendir bilemedim ama bu ay gelsin artık.. çok etkilenicem yoksa ayda olmazsa ((

gamsem dilketinim nefesalim senlerdi buralari :118::118:

yuzum guldu sayende
icım bebişle doldu
gobusumde yatan bebiş
snunda benm oldu

hosgeldn bebiş
gobegme

elalem ne derse desın hadı hadı hadı hadıııııııııııııııııııııııııııııııııı hadıııııııııııııı
tılılılılılılılılılılılılılılılıllılılılıl

hem uzak kalion hem test yapion kuzum uzak kalmanın bu anlamı kalmamış oluyor yoook yoook gitmek yoook artık testte yoook

doğru dedin.. ama benim aklımı eşim çeldi. içine doğuyormuş bu ay. içine doğan şeyler olmuş hep bugüne dek. ben de ne bilim bi bakim dedim aldım tek çizgiyi elime

ben varım ben varımmmm ben varımmmmmmm mikmikli günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hiç düşünmeyiiiizzz sen varsııınnnn .... la la la laaa...

gamsem dilketinim nefesalim senlerdi buralari :118::118:

oy balım sizin güzel hzberlerini alınca şenlendik asıllllllll :118::118:

canım merhaba nasılsın...önümüzdeki ay senden umutluyum 1 ayın geçti şimdi 2.aydsı 3.ayda hamiş kalıcaksın hatırlarsan 2-3 ay demiştim inşallah Rabbim yüzünü güldürür...

ay öylemiydi??? inşallah dediğin gibi olur canım. eşimin içine de bu ay diye doğmuştu hadi bakalım... senin de gelen giden yokmuş çok şükür. test için de bekleyecekmişsin biraz daha. hayırlısı olsun canım. ama dikkat et kendine olur mu

Bize 1 yıl olacak bidahaki ay bebek düşüneli ben yeni bi karışım yaptım inşallah faydası olur tadıda çok süper :26:

Yasa elaammmm yaa
kız yanı bebeklerden fazla knusulmz demk ıstemstm hamleler ıçn:18::18::18:

Ilaydada geliyoooo yuppyy eski kadro tam bursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…