Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canım benim inşallah herkesin yüzü güler hakkından hayırlısı olur inşallah sende üzülme olur mu_?

ben de hamile kaldığımda ben de mola vericem zaten eşim de korkar Allah korusun zarar veririm diye
Dilketin nezarari yaaa mikmik zarar vermez düşük tehlikesi yoksa offff mikmiksiz ne bicim olar evlilik yanyana yatcaniz mikmik yok ben dusunemiyorum psikolojim bozulur depresyona girerim :))
saol canım benim inşallah herkesin yüzü güler hakkından hayırlısı olur inşallah sende üzülme olur mu_?

Aminnnn ins hepimizin güler yüzü

hadi bakalım bol mikmikli günler geri gelsin canım tadını çıkar zevkine yapcaksın unutma....

valla öyle oluyor artık. zevkine yaptığımız için bu ay 3 kere anca oldu haftasonları daha çok olsaydı keşke
Dilketin nezarari yaaa mikmik zarar vermez düşük tehlikesi yoksa offff mikmiksiz ne bicim olar evlilik yanyana yatcaniz mikmik yok ben dusunemiyorum psikolojim bozulur depresyona girerim :))

Aminnnn ins hepimizin güler yüzü

o kadar uğraşmışım beklemişim ataman yavrumu mikmik kucağına valla aklımda soru işaretleri olur zaten hep benim, dat duz alamam zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…