doğru dedin.. ama benim aklımı eşim çeldi. içine doğuyormuş bu ay. içine doğan şeyler olmuş hep bugüne dek. ben de ne bilim bi bakim dedim aldım tek çizgiyi elime
hiç düşünmeyiiiizzz sen varsııınnnn .... la la la laaa...
oy balım sizin güzel hzberlerini alınca şenlendik asıllllllll :118::118:
ay öylemiydi??? inşallah dediğin gibi olur canım. eşimin içine de bu ay diye doğmuştuhadi bakalım... senin de gelen giden yokmuş çok şükür. test için de bekleyecekmişsin biraz daha. hayırlısı olsun canım. ama dikkat et kendine olur mu
onuncu gun basladim
oooooyyyyyy bayildimm hade hadeee hadeeeeeeee+66:
saol canım benim inşallah herkesin yüzü güler hakkından hayırlısı olur inşallah sende üzülme olur mu_?
yandan yandanoooooyyyyyy bayildimm hade hadeee hadeeeeeeee+66:
tam kadro devam hadıYasa elaammmm yaa
Ilaydada geliyoooo yuppyy eski kadro tam bursa
elaam kız şarkın çok güzel olmuşhamile kaldığımda ben de senden bir şarkı istiyomm haaaa
ay yok eşimin test sonuçlarını aldım ya rahatladım valla. olsun tedavisini bi güzel.. ohhh...
Dilketin nezarari yaaa mikmik zarar vermez düşük tehlikesi yoksa offff mikmiksiz ne bicim olar evlilik yanyana yatcaniz mikmik yok ben dusunemiyorum psikolojim bozulur depresyona girerim :))ben de hamile kaldığımda ben de mola vericemzaten eşim de korkar Allah korusun zarar veririm diye
saol canım benim inşallah herkesin yüzü güler hakkından hayırlısı olur inşallah sende üzülme olur mu_?
ins 9ay yasak koyar dr yoksa benim herifi zincirlemek gerek... Kukum az dinlensin ya
benim 18. Ay geldi yawrum
kisss bisey olur diye korkuom :18:
hadi bakalım bol mikmikli günler geri gelsin canım tadını çıkar zevkine yapcaksın unutma....
Dilketin nezarari yaaa mikmik zarar vermez düşük tehlikesi yoksa offff mikmiksiz ne bicim olar evlilik yanyana yatcaniz mikmik yok ben dusunemiyorum psikolojim bozulur depresyona girerim :))
Aminnnn ins hepimizin güler yüzü
ins 9ay yasak koyar dr yoksa benim herifi zincirlemek gerek... Kukum az dinlensin ya
icinde dongune gore baslayacagin gün yazıyor canım
yazdım canım ancak yetisiom bebikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?