Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bana ne ben kabul etmiyom bu listeyiiiiiiiiiiiiiiiiii

İSMİHAN SULTAN olarak benim en tepede olmam lazımdı ,hemde yaşça en büyük benim..

kisss bisey olur diye korkuom :18:

Yok artık yaa bukadar üstüne düşmeyin bırakın bebeki kendi haline siz kocanizi ihmal etmeyin bebek eger sağlıklıysa zaten hersekilde tutunur diyelimki doktor yasakladi ozaman yasaga uyun kocanizi elinizden kaçırmayın ikinci plana atmayın dislamayin her anınizda yaninda olacak tek kisi o mikmikde evliligin en temeli onun icin ihmal etmeyin ayrica dilketin yuh bebehim ayda 3keremi biz akışına biraktigimzda haftada yapiyoruz onu :))

Bana ne ben kabul etmiyom bu listeyiiiiiiiiiiiiiiiiii

İSMİHAN SULTAN olarak benim en tepede olmam lazımdı ,hemde yaşça en büyük benim..

ismihan sultan sen listeye girmişsin en azından, regl oldugum gün bir darbede listeye giremeyerek yedim

ben de 32 yaş olarak buranın büyüklerinden sayılamam mı???

yok kız o kadar da değil. kukun isyanları oynar o zaman bence yazzııııkkk
Walla bencede kuku yalvariri bikere diye :))
hem hamile olduğunda oradaki kan artışı hızlı olduğu için daha zevkli olurmuşşşş
kızlar bizim tam 4 ay olcak mikmik yok
CCanım senin durum istisna mecburiyet ama sabır az kaldi geçiyo
himmm :26::26: dr gidelim de bisey demezse arada yapariz

Tamam ihmsl etme kocisini

kaçmaz kaçmaz merak etme ben bulurum yolunu e ne yapalım h.içi yorgun oluyoruz, benim saç baş olayını da biliyorsun :9*: işte anca haftasonları... o yüzden haftasonunu çoğaltsınlar. bakanlığa yazı yazıcam
himmm :26::26: dr gidelim de bisey demezse arada yapariz

arada ama alemsiz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…