hem hamile olduğunda oradaki kan artışı hızlı olduğu için daha zevkli olurmuşşşşyok kız o kadar da değil. kukun isyanları oynar o zaman benceyazzııııkkk
Ama benimki düzensiz 2ay gelmedi bilitorsunuz yazmıştım nası olacak bilemiyorum günüm belli değilicinde dongune gore baslayacagin gün yazıyor canım
ELAAAAM
GAMSE
DILKETIN
NEFESAL
LİLİTİY
HAVVA
ILAYDA
ZEYCAN
AZAP CICEGI
MSA84
MZLM
INVIOCE.................................... HOOOOOOP
DENZASKER
ISMIHN SULTAN
MLTMNUR
EZO
ESRARENGIZ
MONBEBE
PISIKOMM HAMİŞ KALICAZ...........(AMIIIIIN)
valla öyle oluyor artık. zevkine yaptığımız için bu ay 3 kere anca olduhaftasonları daha çok olsaydı keşke
o kadar uğraşmışım beklemişim ataman yavrumu mikmik kucağına vallaaklımda soru işaretleri olur zaten hep benim, dat duz alamam zatiii
kisss bisey olur diye korkuom :18:
himmm :26::26: dr gidelim de bisey demezse arada yapariz
hem hamile olduğunda oradaki kan artışı hızlı olduğu için daha zevkli olurmuşşşş
kızlar bizim tam 4 ay olcak mikmik yok
evet 18ay istedik olmadi
Bana ne ben kabul etmiyom bu listeyiiiiiiiiiiiiiiiiii
İSMİHAN SULTAN olarak benim en tepede olmam lazımdı ,hemde yaşça en büyük benim..
Walla bencede kuku yalvariri bikere diye :))yok kız o kadar da değil. kukun isyanları oynar o zaman benceyazzııııkkk
CCanım senin durum istisna mecburiyet ama sabır az kaldi geçiyohem hamile olduğunda oradaki kan artışı hızlı olduğu için daha zevkli olurmuşşşş
kızlar bizim tam 4 ay olcak mikmik yok
hadi ya bak onu bilmiyordum
ay 4 ay mı??neden yok ki baby??? korunman geçmedi mi daha?
10. Gun basla o zaman canim
Yok artık yaa bukadar üstüne düşmeyin bırakın bebeki kendi haline siz kocanizi ihmal etmeyin bebek eger sağlıklıysa zaten hersekilde tutunur diyelimki doktor yasakladi ozaman yasaga uyun kocanizi elinizden kaçırmayın ikinci plana atmayın dislamayin her anınizda yaninda olacak tek kisi o mikmikde evliligin en temeli onun icin ihmal etmeyin ayrica dilketin yuh bebehim ayda 3keremi biz akışına biraktigimzda haftada yapiyoruz onu :))
hadi ya bak onu bilmiyordum
ay 4 ay mı??neden yok ki baby??? korunman geçmedi mi daha?
hadi beeeo zaman gelsin mik mikleeer
kızçeler biter bitmez her gün hatta günde 2 kez..Walla bencede kuku yalvariri bikere diye :))
CCanım senin durum istisna mecburiyet ama sabır az kaldi geçiyo
Tamam ihmsl etme kocisini
tmm ortmenim yapcam söylediğini
Ilaydamm hg kuzum :))selaaaaammmmmmmm
kızçeler biter bitmez her gün hatta günde 2 kez..
selaaaaammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?