Allah hahhh halaya kızlar koşun. D.d.d.d.d.d dualarimz seninle cnmm cok sevndm Tebrikler
ayyyy hadi ins güzel haberlerle gel canım
Allah hahhh halaya kızlar koşun. D.d.d.d.d.d dualarimz seninle cnmm cok sevndm Tebrikler
Canjm ins sorunsuzdur bebisin senle olur hep ilk karnında sonra kucaginda
Süper olmusss agzina saglkk
Ayyy hic gulecejim yoktu cok yasa emi :))
Canım ben hiç ovu testi kullanmadım pkolu olduğum için.pkolular da pek sağlıklı sonuç vermiyormuş.Sorumu cevaplasanız diyorum
günaydııııııınnnnn biss geldik bebişimle:):):):)rabbime çok şükürler olsun..darısı hasretle bekleyenlerin başına tezz zamanda inş..doktora gittim kan degerim 338 çıktı 1500 de kese oluşuyomuşş cuma tekrar gitcem bakcaklar inş bebişim tutunur bana yaaa allahımmm nolurrrrrrrrr:18::18::18::18kadar hastane biopsi kolposkopiden sonra ilaç gibi geldiii cümlemize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı diliyorum inş allahın izniyle...biraz sızı mı agrı mı bişey var bu biraz korkutuo beni inş normaldir yaa
günaydııııııınnnnn biss geldik bebişimle:):):):)rabbime çok şükürler olsun..darısı hasretle bekleyenlerin başına tezz zamanda inş..doktora gittim kan degerim 338 çıktı 1500 de kese oluşuyomuşş cuma tekrar gitcem bakcaklar inş bebişim tutunur bana yaaa allahımmm nolurrrrrrrrr:18::18::18::18kadar hastane biopsi kolposkopiden sonra ilaç gibi geldiii cümlemize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı diliyorum inş allahın izniyle...biraz sızı mı agrı mı bişey var bu biraz korkutuo beni inş normaldir yaa
kızlar dün gece çok kötüydü...23:30'da ağrım ve kanamam oldu, geceyi acilde geçirdik. bi sorun yok gibi gözüküyor ama sabah direkt doktorumu aradım bugün gitcem yine, dua edin de bi problem olmasın. önceki gece bi rüya gördüm 2 gündür etkisinden çıkamıyorum feci stres yaptım...
Gözün aydınkızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...
kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...
kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?