Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay canım stres yapma nolur kendine, psikolojine cok dikkat etmen lazim...

kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...

Ayyy zeycannnn ne kadar sevindim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. ..

Herkes söylemişti gerçi zeycan hamile diye

kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...

ayy canım benim çok sevindim ya işalah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini senin totem tutu valla bak takvimi koydun kaldırmak kısmet olmadı ne güzel bende yaptım işallah bende senin gibi olurum deniz askerde yaptı işalah oda kaldırmaz

Canim icini ferah tut. Stres yapma. Bi sorun olmayacak Allahin izniylee. Dua ediyorummm

neeeeeeeeee....
harika

ben demiştim sana, iyi ki cumayı beklemedin...

aynı gündü batımız, inşallah önümüzdeki aya da ben güzel haberler veririm..

sağlıkla, mutlulukla gecsin hamileliğin bebişini sağlıkla al kucagına inşallah..

Tekrar tekrar tebrik ederim...

Ay canım stres yapma nolur kendine, psikolojine cok dikkat etmen lazim...

Ayyy zeycannnn ne kadar sevindim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. ..

Herkes söylemişti gerçi zeycan hamile diye

geçmiş olsun canım korkma ay kafandan herşeyi inş bize güzel haberlerle gelcen dua ediyorum senin için

Canim icini ferah tut. Stres yapma. Bi sorun olmayacak Allahin izniylee. Dua ediyorummm

çok sağolun canlarım iyi ki varsınız yaa, radevum öğleden sonra bebeğimi görmeden rahat edemicem sanırım. Niye böyle oldum bilmiyorum, sinirim aşırı bozuldu...Hormonlara bağlıyorum ama bakalım doktor ne dicek. Dün biyokimya sonuçlarımda herhangi bi sorun yoktu ama endişeliyim yine de...

Zeycancım hayırlı olsun cnm, hadi gözün aydın inşallahhh bebeiş sımsıkı tutunacak annesine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…