zeycanimmmmmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum cok sevindim bebeğim rabbim güldü yüzüne cooooooook seviyorum seni birlikte buyutucez bebisiziiii :124::124::124::124: canimsinnnnnn
kızlar dün gece çok kötüydü...23:30'da ağrım ve kanamam oldu, geceyi acilde geçirdik. bi sorun yok gibi gözüküyor ama sabah direkt doktorumu aradım bugün gitcem yine, dua edin de bi problem olmasın. önceki gece bi rüya gördüm 2 gündür etkisinden çıkamıyorum feci stres yaptım...
kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...
kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...
geçmiş olsun canım korkma ay kafandan herşeyi inş bize güzel haberlerle gelcen dua ediyorum senin için
kızlar dün gece çok kötüydü...23:30'da ağrım ve kanamam oldu, geceyi acilde geçirdik. bi sorun yok gibi gözüküyor ama sabah direkt doktorumu aradım bugün gitcem yine, dua edin de bi problem olmasın. önceki gece bi rüya gördüm 2 gündür etkisinden çıkamıyorum feci stres yaptım...
bende sana tam yazacaktım nasılsın diye.. progestan aldın mı? inşallah bir sorun çıkmaz canım.. stres bize yaramıyor canım. o yüzden bir relax olmakta fayda var.. hüzgün olan şeyleri duymamak görmemek daha iyi.. dualarım seninle canım.. inşallah bugünlerde geçecek.. senin hamilelik biraz dinlenerek ve kafaya bir şeyi takmadan geçecek galiba.. ama bu gibi kanamalı olan arkadaşlarımda var.. Allah'ın izni ile geçecek.. benimde dün kasıklarım belim koptu. eve gittim yemek yiyip hemen yattım. inşallah şu ayları atlatırız canım.. sen kalbini ferah tut ve lütfen stres yapma..
Ay canım stres yapma nolur kendine, psikolojine cok dikkat etmen lazim...
Ayyy zeycannnn ne kadar sevindimallah sag salim kucagina almayi nasip etsin. ..
Herkes söylemişti gerçi zeycan hamile diye
geçmiş olsun canım korkma ay kafandan herşeyi inş bize güzel haberlerle gelcen dua ediyorum senin için
Canim icini ferah tut. Stres yapma. Bi sorun olmayacak Allahin izniylee. Dua ediyorummm
goreceksin bebisiniiii anne miyabaaa sana saka yaptim dicek
goreceksin bebisiniiii anne miyabaaa sana saka yaptim dicek
iyi olacak canım dua edelim bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?