nası bişiymiş o, ben duymadım :26:
nası bişiymiş o, ben duymadım :26:
Ben anlatam sana poziysyonu esin yan yatiyo sende bacaklarini onun üstüne atiyorsun t seklini aliyorsun popon havada kaldigi icin sansin yüksek)
Ben anlatam sana poziysyonu esin yan yatiyo sende bacaklarini onun üstüne atiyorsun t seklini aliyorsun popon havada kaldigi icin sansin yüksek)
eşimiz yatağa enine uzanıyormuş ama bize doğru olacak yüzü. biz de yatağa boyuna sırt üstü uzanıyoruz. bacaklarımızı şeyin üzerinden arkaya doğru atıyoruz. sonra gelsin mikmik gitsin mikmik. bittikten sonra da o pozisyonda yarım saat kalıyoruz...
pozisyon ezberlendi artık heraldebu akşamın mikmikçileri bol bol şans:)
sen de mi bunu deneyeceksin kız bu gece????
pozisyon ezberlendi artık heraldebu akşamın mikmikçileri bol bol şans:)
teşekkür ederim canım benim. sen de biran önce iyileş de sen de katıl aramıza
Biz zaten deniyorduk ya ama hic spos gondermedi :)) bakalım bu pozisyon da kalalim diyem nolcak
eşimiz yatağa enine uzanıyormuş ama bize doğru olacak yüzü. biz de yatağa boyuna sırt üstü uzanıyoruz. bacaklarımızı şeyin üzerinden arkaya doğru atıyoruz. sonra gelsin mikmik gitsin mikmik. bittikten sonra da o pozisyonda yarım saat kalıyoruz...
nasıl göndermedi?? yani spermler yolu mu bulamadı demek istedinbence de yarım saat kalsın bu pozisyonda işi ne???? bir de o kalacakki bizim de popomuz yukarda kalsın yaniii... yoksa yerçekimine yenik düşeriz
cnm. bitince oyle yarim saat nasil duracaksin acaba
direk 1 saat sirt ustu uzansan yeter. oyle silkeleme havaya bacak dikma filan ben pek inanmiyrm faydasi olduguna acikcasi.
ay sen öyle dememiş miydin??? ben henüz denemediğim için nasıl kalınır bilemedim tabiie ama o zaman da yatağa akar hepsi...
ay sen öyle dememiş miydin??? ben henüz denemediğim için nasıl kalınır bilemedim tabiie ama o zaman da yatağa akar hepsi...
Yok o pozisyonda devam etmiyoruzki sonuna kadar :)) hic öyle boşalmadi demk istedim :$ bugun diyem öyle deneyelim bakalım nolcak
anladım canım ama önemli olan o pozisyonda boşalması..
yok kuzum ben oyle demedim. dedim ki:
islem bitince sirt ustu 1 saat uzanin.
bacaklariniz kapali bekleyin.
sonra kalkip wc ye gidebilirsiniz ama ikinmayin.
2-3 saat sonrada yikanabilirsiniz ama vajina icini yikamayin dedim tatlim.
bu arada benden hic bisi de akmadi cnm.
Kizlar nerdeydiniz dun aksam yaa.. gelicem dedim tamam dediniz yoktunuz...
biz dun calisma olmadi bugun de olmiycak sanirim kirmizilara devam..
Bacaklari kilitlicen bebegim ozaman akmaz doktor dedi walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?