Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nası bişiymiş o, ben duymadım :26:

eşimiz yatağa enine uzanıyormuş ama bize doğru olacak yüzü. biz de yatağa boyuna sırt üstü uzanıyoruz. bacaklarımızı şeyin üzerinden arkaya doğru atıyoruz. sonra gelsin mikmik gitsin mikmik. bittikten sonra da o pozisyonda yarım saat kalıyoruz...

Ben anlatam sana poziysyonu esin yan yatiyo sende bacaklarini onun üstüne atiyorsun t seklini aliyorsun popon havada kaldigi icin sansin yüksek )

pozisyon ezberlendi artık heralde bu akşamın mikmikçileri bol bol şans:)

Biz zaten deniyorduk ya ama hic spos gondermedi :)) bakalım bu pozisyon da kalalim diyem nolcak

nasıl göndermedi?? yani spermler yolu mu bulamadı demek istedin bence de yarım saat kalsın bu pozisyonda işi ne???? bir de o kalacakki bizim de popomuz yukarda kalsın yaniii... yoksa yerçekimine yenik düşeriz

cnm. bitince oyle yarim saat nasil duracaksin acaba

direk 1 saat sirt ustu uzansan yeter. oyle silkeleme havaya bacak dikma filan ben pek inanmiyrm faydasi olduguna acikcasi.

nasıl göndermedi?? yani spermler yolu mu bulamadı demek istedin bence de yarım saat kalsın bu pozisyonda işi ne???? bir de o kalacakki bizim de popomuz yukarda kalsın yaniii... yoksa yerçekimine yenik düşeriz

Yok o pozisyonda devam etmiyoruzki sonuna kadar :)) hic öyle boşalmadi demk istedim :$ bugun diyem öyle deneyelim bakalım nolcak

cnm. bitince oyle yarim saat nasil duracaksin acaba

direk 1 saat sirt ustu uzansan yeter. oyle silkeleme havaya bacak dikma filan ben pek inanmiyrm faydasi olduguna acikcasi.

ay sen öyle dememiş miydin??? ben henüz denemediğim için nasıl kalınır bilemedim tabii e ama o zaman da yatağa akar hepsi...

ay sen öyle dememiş miydin??? ben henüz denemediğim için nasıl kalınır bilemedim tabii e ama o zaman da yatağa akar hepsi...

yok kuzum ben oyle demedim. dedim ki:

islem bitince sirt ustu 1 saat uzanin.
bacaklariniz kapali bekleyin.
sonra kalkip wc ye gidebilirsiniz ama ikinmayin.
2-3 saat sonrada yikanabilirsiniz ama vajina icini yikamayin dedim tatlim.

bu arada benden hic bisi de akmadi cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar nerdeydiniz dun aksam yaa.. gelicem dedim tamam dediniz yoktunuz...

biz dun calisma olmadi bugun de olmiycak sanirim kirmizilara devam..

vajina içini yıkamadan abdest nasıl alıcaz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…