Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah hahhh halaya kızlar koşun. D.d.d.d.d.d dualarimz seninle cnmm cok sevndm Tebrikler

ayyyy hadi ins güzel haberlerle gel canım

kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...

benimde 388bana cuma tekrar gel dediler sanada öle bişy dediler miii..tebrik ederim bu arada...inş bebişlerimi,z bize sımsıkı tutunurrrrrrr

zeycaaaaann gozun aydinnn. Insallah kucagina alirsin sagliklaa. Biz biliyoduk zaten hamile oldugunu

zeycanimmmmmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum cok sevindim bebeğim rabbim güldü yüzüne cooooooook seviyorum seni birlikte buyutucez bebisiziiii :124::124::124::124: Canimsinnnnnn

güzün aydın sağlıkla al kucağına

ay canım stres yapma nolur kendine, psikolojine cok dikkat etmen lazim...

Ayyy zeycannnn ne kadar sevindim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. ..

Herkes söylemişti gerçi zeycan hamile diye

allah tamamına erdirsin canım.. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza inşallah...

canlarım hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkesi yüzen baksın inşallah bekleyen herkes hemen hamiş kalır...seviyorum sizi...

cnım benim işalah bişeycik olmayacak senin için ve burdaki bacılarım için bol bol dua etcem işalah bebişin seni bırakmıycak

bebeğim inşallahhh öyle olacak, şu anda istediğim tek şey bu...

inşallah canım bir şey olmayacak ama şimdi de bunu stres yapma. her şey yoluna girecek inşallah.. bende kahverengi lekelenme olunca korkmuştum. arkadaşımla konuşurken sen en azından kahverengi leke görüyorsun benim kanamalarım oluyor demişti içimi rahatlamıştı. lütfen panik yapma.. stres zaten bebeğin baş düşmanı kalbini ferah tut canım...bol bol dinlen canım..

Zeycan zeycçan zeycaneeeyy

canım teşekkürler rabbim korusun meleğini çok üzülme bebeişini de üzme inşallah bişi olmayacak dualarım seninle canım...

benimde 388bana cuma tekrar gel dediler sanada öle bişy dediler miii..tebrik ederim bu arada...inş bebişlerimi,z bize sımsıkı tutunurrrrrrr

tebrik ederim cnm işallah 8 ay sonra kucağına alırsın bebişini cnm niye takvim koymuyosun hade koyda bi bakem hadi halaya kızlarrrrrr

kisss 2sine kadar nasil beklicen ben sabah öğrendim aksama kadar ancak dayandım isten gelince sürpriz yaptım bir kutunun icine zibin don biberon bebegimizden gelen bi mektup ve yaptığım pozitif testleri koydum duygu patlamasi yaşadık fikir olsun sanada

Ayrıca ağrılar çok normal

kızlar ben çıkıyorum ders çalışmam lazım bebişimle pazar günü uzman yardımcılığı sınavımız var ankaraya gidicez ilk yolculuğumuzdualarınızdan eksik etmeyin..allaha emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…