kisss 2sine kadar nasil beklicen ben sabah öğrendim aksama kadar ancak dayandım isten gelince sürpriz yaptım bir kutunun icine zibin don biberon bebegimizden gelen bi mektup ve yaptığım pozitif testleri koydum duygu patlamasi yaşadık fikir olsun sanada
Ayrıca ağrılar çok normal
cnım benim işalah bişeycik olmayacak senin için ve burdaki bacılarım için bol bol dua etcem işalah bebişin seni bırakmıycak
inşallah canım bir şey olmayacak ama şimdi de bunu stres yapma. her şey yoluna girecek inşallah.. bende kahverengi lekelenme olunca korkmuştum. arkadaşımla konuşurken sen en azından kahverengi leke görüyorsun benim kanamalarım oluyor demişti içimi rahatlamıştı. lütfen panik yapma.. stres zaten bebeğin baş düşmanı kalbini ferah tut canım...bol bol dinlen canım..
Ben okudumminisin iyi annesi
bende okudummmm..rabbim bebişlerimizi korusunnnnn
kızlar ben çıkıyorum ders çalışmam lazım bebişimle pazar günü uzman yardımcılığı sınavımız var ankaraya gidicez ilk yolculuğumuzdualarınızdan eksik etmeyin..allaha emanet olunnn
tebrik ederim cnm işallah 8 ay sonra kucağına alırsın bebişini cnm niye takvim koymuyosun hade koyda bi bakem hadi halaya kızlarrrrrr
ağlama bebeğim ya lifteeennnn herşey yolundaa inssss
kısçem nasıl dayanacan o güne kadar yaamin cnm cümlemiz inşş..mutluluktan delircem eşime daha söylemedim 2 aralık yıldönümüzü o gün söylicem ama sende bi haller var dedi hamilemisin dedi yok yok regli oldum ya dedim geçiştirdim
kızlar ben çıkıyorum ders çalışmam lazım bebişimle pazar günü uzman yardımcılığı sınavımız var ankaraya gidicez ilk yolculuğumuzdualarınızdan eksik etmeyin..allaha emanet olunnn
satini soyle hesaplariz canim
ne kadarlık bebişim bilmiorum ki sadece kan testim 388 çıktı onu biliyorumnasıl hesaplicam kiii ilk bebişim bu benimmmmm
teyze tek teyyyy kıslar bu neguzel haber ya. D.d.d.d.d kukucanlar çok tebrik ederim sizi zeycanim nuraytac im çok sevindim ya:)))) .d.d.
branş ne nuraycım...bölüm ne anlamında
kısçem nasıl dayanacan o güne kadar ya
zor tutuyorum kendimi ama napimmmmm o gün söylemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o güne kadar çatlamazsam tabiii
sen nerde oturuyosun ki bence çıkma yola allah korusun sonra bişey olur gitme
Kızlar ben gerçekten çok seviyorum sizi yaaa, iyi ki hayatımdasınız...Zaten duygusalım başladım yine zırıl zırıl ağlamaya...Dualarınızı eksik etmeyin canlar...İnşallahhh musmutlu gelecez evimize bebeğimle...
saol tatlım darısı sana inşallah...
Can'lar bugün nasılsınız ?
satini soyle hesaplariz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?