Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya napimmmmm ama asıl bomba o gün patlasın istiyorumbende öle yapıcam bir tane zıbın üstünde babam beni çok seviyo yazan bir yakalık alcam testi de atmadım zatiiihediye paketi yapcammmmm o günü ve tepkisini sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm

cnım benim işalah bişeycik olmayacak senin için ve burdaki bacılarım için bol bol dua etcem işalah bebişin seni bırakmıycak

Ben okudum minisin iyi annesi

bende okudummmm..rabbim bebişlerimizi korusunnnnn

Kızlar ben gerçekten çok seviyorum sizi yaaa, iyi ki hayatımdasınız...Zaten duygusalım başladım yine zırıl zırıl ağlamaya...Dualarınızı eksik etmeyin canlar...İnşallahhh musmutlu gelecez evimize bebeğimle...

amin cnm cümlemiz inşş..mutluluktan delircem eşime daha söylemedim 2 aralık yıldönümüzü o gün söylicem ama sende bi haller var dedi hamilemisin dedi yok yok regli oldum ya dedim geçiştirdim
kısçem nasıl dayanacan o güne kadar ya
kızlar ben çıkıyorum ders çalışmam lazım bebişimle pazar günü uzman yardımcılığı sınavımız var ankaraya gidicez ilk yolculuğumuzdualarınızdan eksik etmeyin..allaha emanet olunnn

sen nerde oturuyosun ki bence çıkma yola allah korusun sonra bişey olur gitme

Teyze tek teyyyy kıslar bu neguzel haber ya. D.d.d.d.d kukucanlar çok Tebrik ederim sizi zeycanim nuraytac im çok sevindim ya:)))) .d.d.

branş ne nuraycım...bölüm ne anlamında

cnm iktisat mezunuyum ve yüksek lisan yapıyorum iktisat teorisinden..mülakatlardan elene elene iflahım kesildi bebişmde geldi artık iş olayını çözmem lazım

istanbul maltepedeyim cnm..sınavım var ama telafisi yok ki allahın izniyle bişey olmaz inş yoksa çok üzülrmmmm:18::18::18:doktora sorarım yarın

ağla diye yazmıyoruz canım ya.. lütfen ağlama sadece biraz daha sakin ol. yatağına uzan bizimle ol keyfini çıkar... lütfennnnnnnnnn.. ağlamanı yasaklıyoruz topik olarak... yoksa bak bizde hamileyiz..(hamile olmayanlarda ağlayabilir ) her an zırlayabiliriz yani...:2: bizi düşünüyorsan ağlamak YOOOKKKKK!!! yani ağlarsan biz sana iyilik değil kötülük yapmış oluyoruz..

Lilimde bugun hsg cektircekti onada dua edelim canlar kolay geçsin temiz çıksın ins hemen gelsin yawrusu

ay kızlar ya valla çok sevindim zeycan ve nur bilmiyorum başka hamile olan varmıydı.maşallah berekete bak.kızlar sizin hamile olmanız banada daha güç ve heyecan veriyor.ne güzel maşallah.mininbebeğim sanada Allah kolaylık versin inşallah hiçbişey olmaz sağlıcakla kucağınıza alın inşaaaaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…