as mersahimmmmmmmmmmmmm nazla ayni dr gidiodunuz canim.bi ara hir gördün mu merak ettimSelammm
kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...
saol tatlım darısı sana inşallah...
batina daha var mi yani dongun kac gun
cnım sen son adet gününü söyle hasaplıyım hemen
batina daha var mi yani dongun kac gun
cnm iktisat mezunuyum ve yüksek lisan yapıyorum iktisat teorisinden..mülakatlardan elene elene iflahım kesildi bebişmde geldi artık iş olayını çözmem lazım
istanbul maltepedeyim cnm..sınavım var ama telafisi yok ki allahın izniyle bişey olmaz inş yoksa çok üzülrmmmm:18::18::18:doktora sorarım yarın
inşşş inşşş inşşşş rabbim gönlüne göre versinnnnnnnnnn
as mersahimmmmmmmmmmmmm nazla ayni dr gidiodunuz canim.bi ara hir gördün mu merak ettim
4hafta 2gunluk oluyorsun sanirim canim 4+2yani
ya olmazsa dersen mu peki kendine bi sor cok kızdım sana pozitif olcaz tatlimmmm
himm anladım canım....teşekkürler...hayırlı olsun canım ins güzel bi bebekle sonuçlanır
iyiyiz hemde çok iyi sen nasılsın bacım tatlım bu gün bürsürü hamişimiz var duydun mu çok mutlluyuz cnm darısı bize olur işlh
ne kadarlık bebişim bilmiorum ki sadece kan testim 388 çıktı onu biliyorumnasıl hesaplicam kiii ilk bebişim bu benimmmmm
ağlama bebeğim ya lifteeennnn herşey yolundaa inssss
ağla diye yazmıyoruz canım ya.. lütfen ağlama sadece biraz daha sakin ol. yatağına uzan bizimle ol keyfini çıkar... lütfennnnnnnnnn.. ağlamanı yasaklıyoruz topik olarak... yoksa bak bizde hamileyiz..(hamile olmayanlarda ağlayabilir) her an zırlayabiliriz yani... :2: bizi düşünüyorsan ağlamak YOOOKKKKK!!! yani ağlarsan biz sana iyilik değil kötülük yapmış oluyoruz..
ay kızlar ya valla çok sevindim zeycan ve nur bilmiyorum başka hamile olan varmıydı.maşallah berekete bak.kızlar sizin hamile olmanız banada daha güç ve heyecan veriyor.ne güzel maşallah.mininbebeğim sanada Allah kolaylık versin inşallah hiçbişey olmaz sağlıcakla kucağınıza alın inşaaaaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?