Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...

Cok sevindim canimm, e bekliyoduk zatn sendn boyle bir haber.
Hayirli olsun bitanem.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

işallah bişeycik olmaz çok dua et cnım ha netten araştır cnım düşük yapmamak için dualar var onları oku yola çıkmadan önce olur mu

as mersahimmmmmmmmmmmmm nazla ayni dr gidiodunuz canim.bi ara hir gördün mu merak ettim

Canim biz sadece test icin ayni hasraneye gitmistik farkli zamanlarda. Yani gormedim haberim de yok. bende merak ediyorum nasil acaba.
Bu arada dun dr a gittim 2. Takibe baslicaz ins. guzel sonuclanir

iyiyiz hemde çok iyi sen nasılsın bacım tatlım bu gün bürsürü hamişimiz var duydun mu çok mutlluyuz cnm darısı bize olur işlh

Amin inşallah!!

Teşekkür ederim bitanem iyiyim şükür , çok güzel haberler görüyorum burda

Ben dün akşam eve gittim eşim test almış yaptım, baktım testte bir tuhaflık var bir türlü C çizgi oluşamıyor. Eşime seslendim bu test bozuk çıktı dedim, banyomu yaptım çıktım.

O da bana " banyonun buharından mı oldu acaba " dedi.

Sabah işe gelirken şu teste bir bakayım dedim, eşim kutusuna koyup banyodaki çöpe koymuş.

Kabak gibi çıkmış çift çizgi...

Eşime hiç birşey demeden işe geldim, yarın tekrar test yapacağım, bakalım hayırlısı.

ne kadarlık bebişim bilmiorum ki sadece kan testim 388 çıktı onu biliyorumnasıl hesaplicam kiii ilk bebişim bu benimmmmm

son adet tarihinden bugüe kadar say :)

ağlama bebeğim ya lifteeennnn herşey yolundaa inssss

rahatladım cnm açıldım yaa evet her şey güzel olacak, bebeğim de ben de iyiyiz, güzel geçecek randevumuz da...

yok cnm ağladım açıldım, stres yaptım ya çok fazla dinledim kendimi muhtemelen. her fırsatta sizleyim ben zaten ama desteğinizi hayatım boyunca unutmıcam...günlük yazıyorum bebeğime size tanıyo bile :) bugün güzel geçecek bebeğimi görüp gelecem inanıyorum şimdi.

cnm çok teşekkür ederim. dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…