Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnşallah hamilesindir sırayla tek tek söyleniyor ne güzel

inan seni en iyi ben anlarim 18 ay o kadar tedaviye rağmen hamile kalamadım acaba hic olmayacak mi diye yedim kendimi ama hic umudumu kaybetmedim ikinci asilama olmadi tup dedim şükürler olsun ve anladim ki stres baş düşmanımız

27 ekim cnm ama 9 10 kasım gibi eczaneden alıp test yaptım negatifti 20 sinde yaptım pozitifti
4hafta 2gunluk oluyorsun sanirim canim 4+2yani
işlah hamişsindir cnm yarın sabah ilk idrarla yap cnm o zaman beli olur mişin gelmiş gelmemiş işlh gelmiştir annesine ka günün geçiiyor abla

Haklisin cnmm. Ama dusunmemek stres yapmamak elde değil ki. Regl günü yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum ve stres yapiorum

işallah bişeycik olmaz çok dua et cnım ha netten araştır cnım düşük yapmamak için dualar var onları oku yola çıkmadan önce olur mu

doktor yarın bişey derse gitmem zaten cnm bebişimden hiç önemli değil ama iş olayını da halletmem lazım..en son müfettişlik mülakatından elendim çok moralim bozuldu olsun artık bişey bebişim için istiyorummm..saol cnm araştırcam duları ookicammm

Sağol bitanem duâ et bana :)))))))

etmem mi cnm benmm...bak bugün perşembe hacet namazını biliyosan netten araştır ne istiyosan onu görüyosunn bebişinin sana ne zaman geleceğini görme niyetiyle kıl kimseyle konuşmadan yat uyuy..görürsünben eşimi evimi ve işimi gördüm

4hafta 2gunluk oluyorsun sanirim canim 4+2yani

inş cnmm

Hicranim öle de insan bazen böle oluo ya ama sizlerin bole haberler verdgni görünce cok mutlu olyrm umutlaniorum:)

umutlan tabiii sende anne olacaksın hayırlısıyla sağlıkla...

İnsan ister istemez yapıyor cnm yan blokda benden 15gün sonra evlenen biri var biz onlardan kaç ay önce başlamıştık bebek istemeye onlar düşündükleri ay hamile kaldı şimdi doğuracak hala bende bişey yok onu her gördüğümde kıskanmıyorum asla yanlış anlaşılmasında üzülüyorum kendime neden diyorum hep sorun ne ki olmuyor

hicran teysesi onu cok seviyo opuyo kokluyo... yaz bunlarii

doktordan geldiğim gibi yazacam bunu :))) çok mutlu olacak bebişim...Hicran yaa o kadar güzel şeyler var ki bebek mağazalarında, geçen bitane bebek günlüğü gördüm bayıldımmmmm. bebeğin akrabalarının olduğunu foto yerleri var, yazıyo işte bebeğin ağzından bu benim annem, bu teyzem, bu babam, bu anneannem falan. bebek o günkü duygularını işaretliyo kutucuklardan... cinsiyeti bi öğrenim hemen alacam bitane, fotolarını çekerim bakarsın muhteşem bişi annemle bayıldıkkkkkkk...eger orda bulamazsan ben burdan alır gönderirim senin minişe bitane...

Minikbebesiiimmm stres yapma cnm, bisey cikmicak Allahin izni ile sen rahat ol once.

Haklisin cnmm. Ama dusunmemek stres yapmamak elde değil ki. Regl günü yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum ve stres yapiorum

inan ben beklemiyodum bende hem krnik rahim iltihabı var..cin 1 var hpv 6 var var da varrrrrrrrama rabbim muhakkak bir çıkış yolu veriyor sen gönlünü ferah tut..

Aynen cnmm . Bizdende tam 1 yıl 5 ay sonra evlenenlerin duydum 1 aylık hamileymiş çok üzüldüm onların adına sevndm de kendi adıma üzüldüm bizim neden olmuo diye(

canım bugün neden yapmıyosun kaç gün geçti bat hakkından hayırlısı olur inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…