İnşallah hamilesindir sırayla tek tek söyleniyor ne güzelAmin inşallah!!
Teşekkür ederim bitanem iyiyim şükür , çok güzel haberler görüyorum burda
Ben dün akşam eve gittim eşim test almış yaptım, baktım testte bir tuhaflık var bir türlü C çizgi oluşamıyor. Eşime seslendim bu test bozuk çıktı dedim, banyomu yaptım çıktım.
O da bana " banyonun buharından mı oldu acaba " dedi.
Sabah işe gelirken şu teste bir bakayım dedim, eşim kutusuna koyup banyodaki çöpe koymuş.
Kabak gibi çıkmış çift çizgi...
Eşime hiç birşey demeden işe geldim, yarın tekrar test yapacağım, bakalım hayırlısı.
inan seni en iyi ben anlarim 18 ay o kadar tedaviye rağmen hamile kalamadım acaba hic olmayacak mi diye yedim kendimi ama hic umudumu kaybetmedim ikinci asilama olmadi tup dedim şükürler olsun ve anladim ki stres baş düşmanımız
4hafta 2gunluk oluyorsun sanirim canim 4+2yani27 ekim cnm ama 9 10 kasım gibi eczaneden alıp test yaptım negatifti 20 sinde yaptım pozitifti
işlah hamişsindir cnm yarın sabah ilk idrarla yap cnm o zaman beli olur mişin gelmiş gelmemiş işlh gelmiştir annesine ka günün geçiiyor ablaAmin inşallah!!
Ben dün akşam eve gittim eşim test almış yaptım, baktım testte bir tuhaflık var bir türlü C çizgi oluşamıyor. Eşime seslendim bu test bozuk çıktı dedim, banyomu yaptım çıktım.
Sabah işe gelirken şu teste bir bakayım dedim, eşim kutusuna koyup banyodaki çöpe koymuş.
Eşime hiç birşey demeden işe geldim, yarın tekrar test yapacağım, bakalım hayırlısı.
cok sevindim canimm, e bekliyoduk zatn sendn boyle bir haber.
Hayirli olsun bitanem.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
canımmm ayy yanlış mı görüyorum benn
çoook sevindimm hayırlı uğurlu olsun bebişin
hicran teysesi onu cok seviyo opuyo kokluyo...
inan seni en iyi ben anlarim 18 ay o kadar tedaviye rağmen hamile kalamadım acaba hic olmayacak mi diye yedim kendimi ama hic umudumu kaybetmedim ikinci asilama olmadi tup dedim şükürler olsun ve anladim ki stres baş düşmanımız
işallah bişeycik olmaz çok dua et cnım ha netten araştır cnım düşük yapmamak için dualar var onları oku yola çıkmadan önce olur mu
Sağol bitanem duâ et bana :)))))))
4hafta 2gunluk oluyorsun sanirim canim 4+2yani
Hicranim öle de insan bazen böle oluo yaama sizlerin bole haberler verdgni görünce cok mutlu olyrm umutlaniorum:)
son adet tarihinden bugüe kadar say :)
bugün tam 26.gün
rahatladım cnm açıldım yaa evet her şey güzel olacak, bebeğim de ben de iyiyiz, güzel geçecek randevumuz da...
yok cnm ağladım açıldım, stres yaptım ya çok fazla dinledim kendimi muhtemelen. her fırsatta sizleyim ben zaten ama desteğinizi hayatım boyunca unutmıcam...günlük yazıyorum bebeğime size tanıyo bile :) bugün güzel geçecek bebeğimi görüp gelecem inanıyorum şimdi.
cnm çok teşekkür ederim. dualarınızı eksik etmeyin.
27 ekim cnm ama 9 10 kasım gibi eczaneden alıp test yaptım negatifti 20 sinde yaptım pozitifti
dua et canim kendini kötü hissettiğinde
hicran teysesi onu cok seviyo opuyo kokluyo...yaz bunlarii
son adet tarihinden bugüe kadar say :)
rahatladım cnm açıldım yaa evet her şey güzel olacak, bebeğim de ben de iyiyiz, güzel geçecek randevumuz da...
yok cnm ağladım açıldım, stres yaptım ya çok fazla dinledim kendimi muhtemelen. her fırsatta sizleyim ben zaten ama desteğinizi hayatım boyunca unutmıcam...günlük yazıyorum bebeğime size tanıyo bile :) bugün güzel geçecek bebeğimi görüp gelecem inanıyorum şimdi.
cnm çok teşekkür ederim. dualarınızı eksik etmeyin.
Haklisin cnmm. Ama dusunmemek stres yapmamak elde değil ki. Regl günü yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum ve stres yapiorum
doktor yarın bişey derse gitmem zaten cnm bebişimden hiç önemli değil ama iş olayını da halletmem lazım..en son müfettişlik mülakatından elendim çok moralim bozuldu olsun artık bişey bebişim için istiyorummm..saol cnm araştırcam duları ookicammm
dr ye sormadan sakın gitme cnm gidersen de bol bol dua et allaha emnet et yavrunu işallah bişeycik olmaz
etmem mi cnm benmm...bak bugün perşembe hacet namazını biliyosan netten araştır ne istiyosan onu görüyosunn bebişinin sana ne zaman geleceğini görme niyetiyle kıl kimseyle konuşmadan yat uyuy..görürsünben eşimi evimi ve işimi gördüm
inş cnmm
umutlan tabiii sende anne olacaksın hayırlısıyla sağlıkla...
İnsan ister istemez yapıyor cnm yan blokda benden 15gün sonra evlenen biri var biz onlardan kaç ay önce başlamıştık bebek istemeye onlar düşündükleri ay hamile kaldı şimdi doğuracak hala bende bişey yok onu her gördüğümde kıskanmıyorum asla yanlış anlaşılmasında üzülüyorum kendime neden diyorum hep sorun ne ki olmuyor
Canımmm tebrik ederimm
sabah sabah ne güzel haber böyle yaa
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin inşallah!!
ben dün akşam eve gittim eşim test almış yaptım, baktım testte bir tuhaflık var bir türlü c çizgi oluşamıyor. Eşime seslendim bu test bozuk çıktı dedim, banyomu yaptım çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?