nasil iyi olayalim teysesiiiiii bi suru kardes geliyo bize coook mutluyuzz
ayyy canimm çok tatlı yaaa az kaldi bibili mi kukulu mu oldugunu ogrenmeye canim.... Bebegimmm çok teşekkür ederiz burasi küçük yer canim öyle şeyler yok ki
inan ben beklemiyodum bende hem krnik rahim iltihabı var..cin 1 var hpv 6 var var da varrrrrrrrama rabbim muhakkak bir çıkış yolu veriyor sen gönlünü ferah tut..
Minikbebesiiimmm stres yapma cnm, bisey cikmicak Allahin izni ile sen rahat ol once.
4hafta 2gunluk oluyorsun sanirim canim 4+2yani
işlah hamişsindir cnm yarın sabah ilk idrarla yap cnm o zaman beli olur mişin gelmiş gelmemiş işlh gelmiştir annesine ka günün geçiiyor abla
bugün 34. Günüm
28-29 günde bir oluyordum, sanırım 6 gün geçti
Aynen cnmm . Bizdende tam 1 yıl 5 ay sonra evlenenlerin duydum 1 aylık hamileymiş çok üzüldüm onların adına sevndm de kendi adıma üzüldüm bizim neden olmuo diye(
ayyy canimm çok tatlı yaaa az kaldi bibili mi kukulu mu oldugunu ogrenmeye canim.... Bebegimmm çok teşekkür ederiz burasi küçük yer canim öyle şeyler yok kikalitesiz ve öyle olmasına rağmen pahalı
Tebrik ederim cnm sende hamismisin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.doktor yarın bişey derse gitmem zaten cnm bebişimden hiç önemli değil ama iş olayını da halletmem lazım..en son müfettişlik mülakatından elendim çok moralim bozuldu olsun artık bişey bebişim için istiyorummm..saol cnm araştırcam duları ookicammmetmem mi cnm benmm...bak bugün perşembe hacet namazını biliyosan netten araştır ne istiyosan onu görüyosunn bebişinin sana ne zaman geleceğini görme niyetiyle kıl kimseyle konuşmadan yat uyuy..görürsünben eşimi evimi ve işimi gördüm inş cnmmmutlan tabiii sende anne olacaksın hayırlısıyla sağlıkla...
Evet benden 1 yıl sonra evlenenleride duyuyorum bende allahım banada nasip et sağlıklı diyorum hiç olmayacak gibi hissediyorum hep
Bugün 34. günüm
inannn çok duygulandım yaaa.
cnm niye bu kadar üzülüyosun ya benim bir yıldan beri olmuyodu stresten ne yapacağimi bilmiyodum dün gittim rahim filmi çektirdim sonuç temiz çıktı saçlarımı boyatım hemen kuaföfe gitim kendime bakım yaptım güzel gezmeler çokıyorum artık unuttum stres nedir sende öle yap işe yarıyor cnm sen ne zamandır bebiş düşünüyonİnsan ister istemez yapıyor cnm yan blokda benden 15gün sonra evlenen biri var biz onlardan kaç ay önce başlamıştık bebek istemeye onlar düşündükleri ay hamile kaldı şimdi doğuracak hala bende bişey yok onu her gördüğümde kıskanmıyorum asla yanlış anlaşılmasında üzülüyorum kendime neden diyorum hep sorun ne ki olmuyor
Bugün 34. günüm
Zeycan coook sevindim canim bende hgs cektirdim 1 saat once cooooook kotuyummm kanamam cook var gremicem bugun cook opuyrum sizleri
geçmiş olsun canım yaaa kötü mu geçti ins temmuz cikmistir :26:Zeycan coook sevindim canim bende hgs cektirdim 1 saat once cooooook kotuyummm kanamam cook var gremicem bugun cook opuyrum sizleri
Cnm bnm burda hep birlikte bizde vercez inşallah hayirli haberi
Gecmis olsun cnmm.opuyoruzz seniiiZeycan coook sevindim canim bende hgs cektirdim 1 saat once cooooook kotuyummm kanamam cook var gremicem bugun cook opuyrum sizleri
Ne biliyim ben sanki hiç bu mutlu haberi veremeyecekmişim gibi hiç bu duyguyu tadamayacak gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?