Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Minikbebesiiimmm stres yapma cnm, bisey cikmicak Allahin izni ile sen rahat ol once.

cnm inşallahhh, ben inanıyorum güzel haberlerle dönecez ama 2-3 gündür aşırı stresliyim. çok da kötü bi rüya gördüm onun da etkisi var tabi...ama sizin dualarınızla, benim dualarımla bebişimi görüp gelecem ultrasonda, kötü bişi de olmayacak.

4hafta 2gunluk oluyorsun sanirim canim 4+2yani

işlah hamişsindir cnm yarın sabah ilk idrarla yap cnm o zaman beli olur mişin gelmiş gelmemiş işlh gelmiştir annesine ka günün geçiiyor abla

Bugün 34. günüm

28-29 günde bir oluyordum, sanırım 6 gün geçti

Aynen cnmm . Bizdende tam 1 yıl 5 ay sonra evlenenlerin duydum 1 aylık hamileymiş çok üzüldüm onların adına sevndm de kendi adıma üzüldüm bizim neden olmuo diye(

Evet benden 1 yıl sonra evlenenleride duyuyorum bende allahım banada nasip et sağlıklı diyorum hiç olmayacak gibi hissediyorum hep

ayyy canimm çok tatlı yaaa az kaldi bibili mi kukulu mu oldugunu ogrenmeye canim.... Bebegimmm çok teşekkür ederiz burasi küçük yer canim öyle şeyler yok ki kalitesiz ve öyle olmasına rağmen pahalı

burda çok çeşit var cnm baktıkça bakasım geliyor valla, orda olması şart değil ki teyzesi alır gönderir yeğenine de sonuçta kendi bebişime de alacam, hem hayatı boyunca saklayacağı bi hediye etmiş olurum bebeğimin arkadaşına da :)

Yaaaaa kizlaaarrrrrr bi sooookkk yasadim... Esimin is yerinde bi abi var satin almada çalışıyor birlikte daha öncede çalışmıştık tanıyorum 40-45yaslarinda 3 oğlu var univ giden veeeeeeeeeeee esi 3 aylık hamileymis .... Is yerinde sadece eşime söylemiş kacinti oldu demis utaniyorum demis rabbim verdi mi veriyi iste yaa

Tebrik ederim cnm sende hamismisin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Zeycan coook sevindim canim bende hgs cektirdim 1 saat once cooooook kotuyummm kanamam cook var gremicem bugun cook opuyrum sizleri

cnm niye bu kadar üzülüyosun ya benim bir yıldan beri olmuyodu stresten ne yapacağimi bilmiyodum dün gittim rahim filmi çektirdim sonuç temiz çıktı saçlarımı boyatım hemen kuaföfe gitim kendime bakım yaptım güzel gezmeler çokıyorum artık unuttum stres nedir sende öle yap işe yarıyor cnm sen ne zamandır bebiş düşünüyon
Bugün 34. günüm

28-29 günde bir oluyordum, sanırım 6 gün geçti

ay çok heycanlandım şimdi cnm hemen ypsana test hadi yap ne olur çok merak ettim hadii git ezaneye test almaya sende hamişşin bak görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…