- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canım ya çok güzel bi haber dilerim rabbim tutundurur bebeğini..
inannn çok duygulandım yaaa.demen yeter canim benimmmm.....
Zeycan coook sevindim canim bende hgs cektirdim 1 saat once cooooook kotuyummm kanamam cook var gremicem bugun cook opuyrum sizleri
cnm niye bu kadar üzülüyosun ya benim bir yıldan beri olmuyodu stresten ne yapacağimi bilmiyodum dün gittim rahim filmi çektirdim sonuç temiz çıktı saçlarımı boyatım hemen kuaföfe gitim kendime bakım yaptım güzel gezmeler çokıyorum artık unuttum stres nedir sende öle yap işe yarıyor cnm sen ne zamandır bebiş düşünüyon
gun yapsak bu kadar egleniriz yanik kilotlu corap kokuturuz heryeri hamile haberlerine oynayacaz die.
Cnm yarın yine Ayetel Kürsi günü yapalım, herkes okuyabildiği kadar okusun cuma saatine kadar. Ben senin için okumaya başlim şimdiden. İnşallah bebek yoldadır, bu sana ilk merhabasıdır.
Aralıkda 1 yıl olacak
Aralıkda 1 yıl olacak
kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...
gun yapsak bu kadar egleniriz yanik kilotlu corap kokuturuz heryeri hamile haberlerine oynayacaz die.
Kis biz aynı ayda baslamisiz calismaya bnmde 1 yıl olck aralıkta:) ama gulmem lazım aynı bole:) yoksaaaa uzuntuden olacgi varsada olmuor
gul bebisimmm gullllgun yapsak bu kadar egleniriz yanik kilotlu corap kokuturuz heryeri hamile haberlerine oynayacaz die.
.d.d.d.d.d.d.d hicranim yine guldurdun beni
acele etme cnm bak benim eşimde sperm testi yaptı sonuç çok iyi çıktı ama sol varikosel çıktı 15 tatilde amaliyat olcak bendede sorun çıkmadı sen hiç dr gittin mi
Bugün 34. günüm
28-29 günde bir oluyordum, sanırım 6 gün geçti
gul bebisimmm gullll
Yok cnmolursa ilk olcak insallah:)
ALLAH razı olsun birtanem. Okurum tabi. Zaten günde enaz 5 kez okuyorum
Rabbim sağlıklı evlatlar versin sana ve tüm burdaki arkadaşlarıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?