Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya çok güzel bi haber dilerim rabbim tutundurur bebeğini..

Zeycaaannnnnnnnnnnnn sen benim tebrigimi kaçırdın arada...Çok mutlu oldum yaaa, inşallahhhh sımsıkı tutunur annesine minişin, minik kızın yazıyodum nerdeyse :) içime mi dogdu ne

inannn çok duygulandım yaaa. demen yeter canim benimmmm.....

ben yapmayacağım şeyi demem kız, seve seve gönderirim...o kadar dertleşiyoruz burda, gün yapacak seviyeye geldik yani topikçe :)

Zeycan coook sevindim canim bende hgs cektirdim 1 saat once cooooook kotuyummm kanamam cook var gremicem bugun cook opuyrum sizleri

canm sonuçlar nasıl çıktı temizmi çıktı iyimisin cnm çok mu kötü oldu :18::18::18:

Aralıkda 1 yıl olacak

Cnm yarın yine Ayetel Kürsi günü yapalım, herkes okuyabildiği kadar okusun cuma saatine kadar. Ben senin için okumaya başlim şimdiden. İnşallah bebek yoldadır, bu sana ilk merhabasıdır.

ALLAH razı olsun birtanem. Okurum tabi. Zaten günde enaz 5 kez okuyorum

Rabbim sağlıklı evlatlar versin sana ve tüm burdaki arkadaşlarıma..

Aralıkda 1 yıl olacak

acele etme cnm bak benim eşimde sperm testi yaptı sonuç çok iyi çıktı ama sol varikosel çıktı 15 tatilde amaliyat olcak bendede sorun çıkmadı sen hiç dr gittin mi

kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...

Tebrik ederim canim sağlıkla al kucağına ins cekirdk ailenizden huzur hic eksik olmasin darisi bizlere ins :))

acele etme cnm bak benim eşimde sperm testi yaptı sonuç çok iyi çıktı ama sol varikosel çıktı 15 tatilde amaliyat olcak bendede sorun çıkmadı sen hiç dr gittin mi

Benim eşimede dedi 2 dr.da ama maalesef eşim gitmiyor sperm testine sorun sende 2 aydır adet görmüyosun diyor

gun yapsak bu kadar egleniriz yanik kilotlu corap kokuturuz heryeri hamile haberlerine oynayacaz die.

ayyyy hepimizi aynı anda aynı yerde düşünemiyorum yaaa, ama süper ötesi olurdu beee :)

ALLAH razı olsun birtanem. Okurum tabi. Zaten günde enaz 5 kez okuyorum

Rabbim sağlıklı evlatlar versin sana ve tüm burdaki arkadaşlarıma..

amin cnm inşallahhh, ben hamile olduğumu öğrendiğim andan beri o kadar çok dua ediyorum ki, bebeğimin arkadaşları çabucak konsun güzel annelerinin göbişlerine diye...Cuma dualarımız toplu oluyo ya o kadar çok huzur veriyo ki, o yüzden yarın hep birlikte sana da tüm bebek bekleyenlere de hamişlerin bebişlerine de dua edelim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…