Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yüreği güzel arkadasim Allahim hepimizin dualarini kabul etsin ins bebisinizle ailejizle huzurlu mutlu saglikla geçireceğiniz yillar olsun hamis olanlarada olmayanlara da

Benim eşimede dedi 2 dr.da ama maalesef eşim gitmiyor sperm testine sorun sende 2 aydır adet görmüyosun diyor

afedersin ama çok gıcıkmış kocişin ya olurmu öle nasıl öyle söyler ya sen rahim filmi çektin mi hiç adet niy görmüyosun diycem böle konuşursa senle stresten üzüntüden hiç olmaz tabi

Ayyy topiğimiz şenlenmiş hamişleri tek tek tebrik ediyorum :):)darısı bizlerin başımıza inşallah...benim bugün gecikmenin 9. günü gelen giden yok :):)dün test yaptım negatif hayırlısı olsun bakalım :):)

afedersin ama çok gıcıkmış kocişin ya olurmu öle nasıl öyle söyler ya sen rahim filmi çektin mi hiç adet niy görmüyosun diycem böle konuşursa senle stremsten üzüntüden hiç olmaz tabi

Dr. Özellikle çağırıp söyledi bana öyle kötü kötü baktıki nasıl üzüldüm ben dedirtmişim dr.a ben dr. Ne diyebilirimki saçmalık yok cnm dr.lar gerek görmedi rahim filmi demediler hiç herşey normal diyorlar hep stresten biliyorum ben gitmiyor cnm illa kadında sorun oluyor sanıyor muhteşem annesiyle o beni durdurmuyolar dr.a git diye kv geçen benim hiç tedaviye gerek kalmadı allaha şükür diyor gülerek

Yüreği güzel arkadasim Allahim hepimizin dualarini kabul etsin ins bebisinizle ailejizle huzurlu mutlu saglikla geçireceğiniz yillar olsun hamis olanlarada olmayanlara da

amin cnm inşallahhh, Rabbim bekleyenlere de en en en kısa zamanda nasip eder inşallahhhh...o kadar mutlu oluyorum ki hamile haberi alınca sanki benim dualarım da Allaha ulaşmış ve kabul görmüş gibi hissediyorum eee bi de sizin mutluluğunuzu taaa içimde hissediyorum kocişin gelmesini bekleyemeyip arayıp biliyo musun 3 tane daha arkadaşım hamiş dediğim oluyo. Ama biliyorum ki hepinizin kalbi çok güzel, aynı dualar benim için de bebeğim için de fazlasıyla ediliyor.

hg canım kan testi yapsan ya bi kere eğer yoksa dr gidersin olmaz mı

bugün dr gidecekti canım sabah yazmış

daha dönüp değerini söylemedi yani :26:hayırlısıyla yükselmiştir değeri inşallah
evet canim gideyim yapayim kahvaltimi artık dikkat etmem gerek yaneee

gitmem gerek diyorsun ama hala yazmaktan geri kalmıyorsun

nasıl negatif çıktı ya (( kana gidecek misin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…