kızlar naılsınız bugün bakalım...doktora gittim hamileyim...389.7 çıktı değerim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualrım sizlerle canlarım...
iyiyim kukucanim buraya takildim kaldim kahvaltimizi etmedik daha...
Yüreği güzel arkadasim Allahim hepimizin dualarini kabul etsin ins bebisinizle ailejizle huzurlu mutlu saglikla geçireceğiniz yillar olsun hamis olanlarada olmayanlara daayyyy hepimizi aynı anda aynı yerde düşünemiyorum yaaa, ama süper ötesi olurdu beee :)
amin cnm inşallahhh, ben hamile olduğumu öğrendiğim andan beri o kadar çok dua ediyorum ki, bebeğimin arkadaşları çabucak konsun güzel annelerinin göbişlerine diye...Cuma dualarımız toplu oluyo ya o kadar çok huzur veriyo ki, o yüzden yarın hep birlikte sana da tüm bebek bekleyenlere de hamişlerin bebişlerine de dua edelim istiyorum.
Benim eşimede dedi 2 dr.da ama maalesef eşim gitmiyor sperm testine sorun sende 2 aydır adet görmüyosun diyor
okuyalim tabi canim yaaa
iyiyim kukucanim buraya takildim kaldim kahvaltimizi etmedik daha...sen nasilsin kukuslummm
bencede süper olurdu yaaa belli mi olur bi yerlerde karşılaşırız belki
dilketinimmmm
bugün dr gidecekti canım sabah yazmış
evet canim gideyim yapayim kahvaltimi artık dikkat etmem gerek yaneee
evet canım bugün deliksiz uyudum sabah 8e kadar onun için cooooooook iyiyim
afedersin ama çok gıcıkmış kocişin ya olurmu öle nasıl öyle söyler ya sen rahim filmi çektin mi hiç adet niy görmüyosun diycem böle konuşursa senle stremsten üzüntüden hiç olmaz tabi
Yüreği güzel arkadasim Allahim hepimizin dualarini kabul etsin ins bebisinizle ailejizle huzurlu mutlu saglikla geçireceğiniz yillar olsun hamis olanlarada olmayanlara da
Ayyy topiğimiz şenlenmiş hamişleri tek tek tebrik ediyorum :):)darısı bizlerin başımıza inşallah...benim bugün gecikmenin 9. günü gelen giden yok :):)dün test yaptım negatif hayırlısı olsun bakalım :):)
bugün dr gidecekti canım sabah yazmış
evet canim gideyim yapayim kahvaltimi artık dikkat etmem gerek yaneee
Ayyy topiğimiz şenlenmiş hamişleri tek tek tebrik ediyorum :):)darısı bizlerin başımıza inşallah...benim bugün gecikmenin 9. günü gelen giden yok :):)dün test yaptım negatif hayırlısı olsun bakalım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?