Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çok saol bebeğim senin içnde dua ettim ayet kürsi okudum inş sağlıklısın canım skıntı yapma kendine tamam mı güzel arkadaşım...

canım eşine kadında sorun olursa tedavinin daha zor ama erkekte olursa daha kolay olduğunu söylesen. hala inatlaşıyorsa bütün testlerini yaptır ve onun istediği bi,r doktora gidin doktor da söylesin sende bişey olup olmadığını... onun da sperm testi vermedi gerektiğini söyler mutlaka

ay cnım benim ya nasıl zor bi durum seni çok iyi anlıyorum sen en iyisi rahim filmi iste dr den onu çek tüplerdede sorun olabiliyor cnm onu çek işallah temiz çıkar da sende artık benim drluk bi durumum yok dersin ben çektim temiz çıktı sonuç çok rahart bi neffes aldım ki kv aradım hiç bir sorunum yokmuş dedim kısmet ondan sonrada artıık dr gidin diye kimse söyleyemiyorlar cnm çenelerini kapatırsın sende hsg çek cnm adet düzensizliğin mi var cnm ondan mı böye oluyor

piştttttttttttt kıslarr s.a naslsnız bakemmm yeni haberler varmıı? bakem

Tamam deyip geçiştiriyor cnm dr. Çağırdı sperm testi yapılması gerekiyor normal gözüküyor yumurtaların dedi bana ama sorun sende diyor hep bana normal adet görmüyosun hep gecikiyor sende sorun yoksa niye hep gecikiyor ozaman diyor bidaha gitmeyecem bende dedim sen gitmiyosan banada ısrar etme dedim.

canım benim Rabbim dualarımızı kabul ediyo inşallah herkesin yüzü gülerde burda bide bebişlerden naralar atarız...

bebeğim çok geçmiş olsun... o kadar kanama yapıyor mu ki bu ya :26::26:

cnm ben dün çektim çok az lekenme oluyor ya bende 1 peçete bile kirlenmedi doğru düzgün tabi herkezde aynı olmaz ama dr dediki 3 gün çok az lekelenme olur sonra geçer dedi

Evet stresten adetim gelmez oldu artık bunda sonra dr. Dediklerinde kızacam zaten bende bi sorun yok oğlundan test istediler yaptyırmıyor demeyin bana artık bana diyecem bide ilk zaman seviniyordu dr. Gidiyorum diye stres yapa yapa hormonlarım alt üst oldu yaa.

canım çok saol bebeğim senin içnde dua ettim ayet kürsi okudum inş sağlıklısın canım skıntı yapma kendine tamam mı güzel arkadaşım...

canım benim Rabbim dualarımızı kabul ediyo inşallah herkesin yüzü gülerde burda bide bebişlerden naralar atarız...

Allah razı olsun cnm, dün gece çok korktum ne yalan söyleyeyim ama sizle konuşunca rahatladım. Güzel geçecek, bebeğimi görüp gelecem kendimi şimdi buna şartladım. Ben inanıyorum kuşum, bebeklerimizi hep birlikte büyütecez burda, tüm topikçe hem de...Lorena ve benimki bikaç hafta büyük olacak sizin minişlerden o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…