Zeycan coook sevindim canim bende hgs cektirdim 1 saat once cooooook kotuyummm kanamam cook var gremicem bugun cook opuyrum sizleri
evet canım bugün deliksiz uyudum sabah 8e kadar onun için cooooooook iyiyim
Zeycaaannnnnnnnnnnnn sen benim tebrigimi kaçırdın arada...Çok mutlu oldum yaaa, inşallahhhh sımsıkı tutunur annesine minişin, minik kızın yazıyodum nerdeyse :) içime mi dogdu ne
ben yapmayacağım şeyi demem kız, seve seve gönderirim...o kadar dertleşiyoruz burda, gün yapacak seviyeye geldik yani topikçe :)
Dr. Özellikle çağırıp söyledi bana öyle kötü kötü baktıki nasıl üzüldüm ben dedirtmişim dr.a ben dr. Ne diyebilirimki saçmalık yok cnm dr.lar gerek görmedi rahim filmi demediler hiç herşey normal diyorlar hep stresten biliyorum ben gitmiyor cnm illa kadında sorun oluyor sanıyor muhteşem annesiyle o beni durdurmuyolar dr.a git diye kv geçen benim hiç tedaviye gerek kalmadı allaha şükür diyor gülerek
Tebrik ederim canim sağlıkla al kucağına ins cekirdk ailenizden huzur hic eksik olmasin darisi bizlere ins :))
hayırlı uğurlu olsun canım. gözün aydın. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin innşallah
Dr. Özellikle çağırıp söyledi bana öyle kötü kötü baktıki nasıl üzüldüm ben dedirtmişim dr.a ben dr. Ne diyebilirimki saçmalık yok cnm dr.lar gerek görmedi rahim filmi demediler hiç herşey normal diyorlar hep stresten biliyorum ben gitmiyor cnm illa kadında sorun oluyor sanıyor muhteşem annesiyle o beni durdurmuyolar dr.a git diye kv geçen benim hiç tedaviye gerek kalmadı allaha şükür diyor gülerek
saol tatlım hadi bakalım sıra sana geliyo güzel arkadaşım Rabbim gönlünü incitmesin kimsenin....
Ayyy topiğimiz şenlenmiş hamişleri tek tek tebrik ediyorum :):)darısı bizlerin başımıza inşallah...benim bugün gecikmenin 9. günü gelen giden yok :):)dün test yaptım negatif hayırlısı olsun bakalım :):)
canım eşine kadında sorun olursa tedavinin daha zor ama erkekte olursa daha kolay olduğunu söylesen. hala inatlaşıyorsa bütün testlerini yaptır ve onun istediği bi,r doktora gidin doktor da söylesin sende bişey olup olmadığını... onun da sperm testi vermedi gerektiğini söyler mutlaka
amin cnm inşallahhh, Rabbim bekleyenlere de en en en kısa zamanda nasip eder inşallahhhh...o kadar mutlu oluyorum ki hamile haberi alınca sanki benim dualarım da Allaha ulaşmış ve kabul görmüş gibi hissediyorum eee bi de sizin mutluluğunuzu taaa içimde hissediyorum kocişin gelmesini bekleyemeyip arayıp biliyo musun 3 tane daha arkadaşım hamiş dediğim oluyo. Ama biliyorum ki hepinizin kalbi çok güzel, aynı dualar benim için de bebeğim için de fazlasıyla ediliyor.
bebeğim çok geçmiş olsun... o kadar kanama yapıyor mu ki bu ya :26::26:
ay cnım benim ya nasıl zor bi durum seni çok iyi anlıyorum sen en iyisi rahim filmi iste dr den onu çek tüplerdede sorun olabiliyor cnm onu çek işallah temiz çıkar da sende artık benim drluk bi durumum yok dersin ben çektim temiz çıktı sonuç çok rahart bi neffes aldım ki kv aradım hiç bir sorunum yokmuş dedim kısmet ondan sonrada artıık dr gidin diye kimse söyleyemiyorlar cnm çenelerini kapatırsın sende hsg çek cnm adet düzensizliğin mi var cnm ondan mı böye oluyor
canım çok saol bebeğim senin içnde dua ettim ayet kürsi okudum inş sağlıklısın canım skıntı yapma kendine tamam mı güzel arkadaşım...
canım benim Rabbim dualarımızı kabul ediyo inşallah herkesin yüzü gülerde burda bide bebişlerden naralar atarız...
neden kimse slm almıyo garibiz diyemigideyim ozamn bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?