Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çok saol darısı sana inşallah doktora neden gitmiyosun...

canım eşim hafta sonu varikosel ameliyatı olacak bu ay zaten yatılı misafirim geldi yumurtlama zamanını kaçırdım diye düşünüyorum bide varikoselden dolayı bebiş düşünmedim bu ay hiç biraz kafam eşimde sanırım stres geciktirdi...cumartesi günü Bi geçseydi onu düşünüyorum sürekli

neden kimse slm almıyo garibiz diyemi gideyim ozamn bende
hiç biyere gitmiyosun dur bakem mesaj yazıyodum görmedim talım ya gitme özledik seni hg

cnm benimde ilk zamanlar adettim düzensizdi bi tane ilaç verdi dr onu kullandım sonrasında hep gününde oldum düzenli şekilde cnm sende kullansa dr yazsın en son ne zaman adet oldun cnm

hayırlısı olsun canım sen biraz güçlü olmalısın ki eşine destek olabilesin inş. tez zamanda sağlığına kavuşur ve senin kollarında minişlerle dolar canım...

Eki Görüntüle 867939
sabah 5 de yaptığım test sonucum bu da kızlar...

abooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Eki Görüntüle 867939
sabah 5 de yaptığım test sonucum bu da kızlar...

oyyy cift cizgii hamişsin zeycanımm gözün aydın balımmm hadi halayaa hoppaaaaaaaaaaaaa :92::92::92::92::92::92::109::109::109::109::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::

canım biliyorum insan çok kızıyor, gücüne gidiyor hatta ama bu bebeği eşin istemiyor mu? ya sen üzülmeyecek misin böyle boşboş beklemekten. gerçi ne zamandır deniyorsun bilmiyorum. 1 yılı geçmeden sperm testi istemiyorlar ama. önceki yazımda dediğim gibi. beraberce onun istediği bir doktora gidin. hatta sana adını ve hastaneyi önceden söylemesin. bakalım kim dedirtiyormuş doktora??? yine de sen bilirsin tabi. hayat senin karar senin

cnm ben dün çektim çok az lekenme oluyor ya bende 1 peçete bile kirlenmedi doğru düzgün tabi herkezde aynı olmaz ama dr dediki 3 gün çok az lekelenme olur sonra geçer dedi

kişiden kişiye değişiyor o zaman, ya da makineden makineye mi... bana gerek kalmaz inşallah sana da geçmiş olsun Havvacım. sonuçların nasıl çıktı peki???
neden kimse slm almıyo garibiz diyemi gideyim ozamn bende

garibiiimmm hadi gğl birazzzz bu bahar dallar kiraz

sen neden korktun canım hayırdır??????

canım benim saol darısı sana ve tüm bu umutla bekleyenlere inşallah...

bende kimse konuşmuyo diyomm gidecektim hb balımm

canım hoşgeldin teyzoş oluyosun sadi bakalım darısı sana....Eki Görüntüle 867940

ya ben 2.çizgiyi neden göremiyorum

inşallah ameliyata gerek kalmadan hamile kalmışsındır balım... gerçi 9 gün de az değilki...

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmm. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı bislere osssssun :)

ohh şükürrrr vlla sevindim sanki kendim gibi ohh RABBİME şükürler olsun bizede dua edinnnnn

ya ben 2.çizgiyi neden göremiyorum

inşallah ameliyata gerek kalmadan hamile kalmışsındır balım... gerçi 9 gün de az değilki...

telden yüklü canım net değil o yüzden darısı sizlere inşallah tez zamanda canlarım...

Benden çok istiyor ama gtmiyor hiç bi dr.a gitmek istemiyor cnm.

bende kimse konuşmuyo diyomm gidecektim hb balımm
nasılsın tatlım iyi misin

Diyorum adet düzensizliği var diye hormonlarıma yumurtalarıma bakıp normal diyip hap vermiyorlar bende anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…