canım çok saol darısı sana inşallah doktora neden gitmiyosun...
hiç biyere gitmiyosun dur bakem mesaj yazıyodum görmedim talım ya gitme özledik seni hgneden kimse slm almıyo garibiz diyemigideyim ozamn bende
Evet stresten adetim gelmez oldu artık bunda sonra dr. Dediklerinde kızacam zaten bende bi sorun yok oğlundan test istediler yaptyırmıyor demeyin bana artık bana diyecem bide ilk zaman seviniyordu dr. Gidiyorum diye stres yapa yapa hormonlarım alt üst oldu yaa.
canım eşim hafta sonu varikosel ameliyatı olacak bu ay zaten yatılı misafirim geldi yumurtlama zamanını kaçırdım diye düşünüyorum bide varikoselden dolayı bebiş düşünmedim bu ay hiç biraz kafam eşimde sanırım stres geciktirdi...cumartesi günü Bi geçseydi onu düşünüyorum sürekli
Selam;
Çok anlamam ben, bu hamilesin demek mi tatlış?
Tamam deyip geçiştiriyor cnm dr. Çağırdı sperm testi yapılması gerekiyor normal gözüküyor yumurtaların dedi bana ama sorun sende diyor hep bana normal adet görmüyosun hep gecikiyor sende sorun yoksa niye hep gecikiyor ozaman diyor bidaha gitmeyecem bende dedim sen gitmiyosan banada ısrar etme dedim.
cnm ben dün çektim çok az lekenme oluyor ya bende 1 peçete bile kirlenmedi doğru düzgün tabi herkezde aynı olmaz ama dr dediki 3 gün çok az lekelenme olur sonra geçer dedi
neden kimse slm almıyo garibiz diyemigideyim ozamn bende
Allah razı olsun cnm, dün gece çok korktum ne yalan söyleyeyim ama sizle konuşunca rahatladım. Güzel geçecek, bebeğimi görüp gelecem kendimi şimdi buna şartladım. Ben inanıyorum kuşum, bebeklerimizi hep birlikte büyütecez burda, tüm topikçe hem de...Lorena ve benimki bikaç hafta büyük olacak sizin minişlerden o kadar :)
abooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oyyy cift cizgii hamişsin zeycanımm gözün aydın balımmmhadi halayaa hoppaaaaaaaaaaaaa :92::92::92::92::92::92::109::109::109::109::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::
hiç biyere gitmiyosun dur bakem mesaj yazıyodum görmedim talım ya gitme özledik seni hg
cnm benimde ilk zamanlar adettim düzensizdi bi tane ilaç verdi dr onu kullandım sonrasında hep gününde oldum düzenli şekilde cnm sende kullansa dr yazsın en son ne zaman adet oldun cnm
evet canım kan değerim 389.7 çıktı...hadi bakalım darısı bekleyen herkese....
evet canım kan değerim 389.7 çıktı...hadi bakalım darısı bekleyen herkese....
canım eşim hafta sonu varikosel ameliyatı olacak bu ay zaten yatılı misafirim geldi yumurtlama zamanını kaçırdım diye düşünüyorum bide varikoselden dolayı bebiş düşünmedim bu ay hiç biraz kafam eşimde sanırım stres geciktirdi...cumartesi günü Bi geçseydi onu düşünüyorum sürekli
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmm. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı bislere osssssun :)
ohh şükürrrr vlla sevindim sanki kendim gibi ohh RABBİME şükürler olsun bizede dua edinnnnn
ya ben 2.çizgiyi neden göremiyorum
inşallah ameliyata gerek kalmadan hamile kalmışsındır balım... gerçi 9 gün de az değilki...
canım biliyorum insan çok kızıyor, gücüne gidiyor hatta ama bu bebeği eşin istemiyor mu? ya sen üzülmeyecek misin böyle boşboş beklemekten. gerçi ne zamandır deniyorsun bilmiyorum. 1 yılı geçmeden sperm testi istemiyorlar ama. önceki yazımda dediğim gibi. beraberce onun istediği bir doktora gidin. hatta sana adını ve hastaneyi önceden söylemesin. bakalım kim dedirtiyormuş doktora??? yine de sen bilirsin tabi. hayat senin karar senin
kişiden kişiye değişiyor o zaman, ya da makineden makineye mi... bana gerek kalmaz inşallahsana da geçmiş olsun Havvacım. sonuçların nasıl çıktı peki???
garibiiimmm hadi gğl birazzzz bu bahar dallar kiraz
sen neden korktun canım hayırdır??????
zeycanım halayın ceklmedi mi gerci gecmişi okumadım :s
canım biliyorum insan çok kızıyor, gücüne gidiyor hatta ama bu bebeği eşin istemiyor mu? ya sen üzülmeyecek misin böyle boşboş beklemekten. gerçi ne zamandır deniyorsun bilmiyorum. 1 yılı geçmeden sperm testi istemiyorlar ama. önceki yazımda dediğim gibi. beraberce onun istediği bir doktora gidin. hatta sana adını ve hastaneyi önceden söylemesin. bakalım kim dedirtiyormuş doktora??? yine de sen bilirsin tabi. hayat senin karar senin
kişiden kişiye değişiyor o zaman, ya da makineden makineye mi... bana gerek kalmaz inşallahsana da geçmiş olsun Havvacım. sonuçların nasıl çıktı peki???
sağol cnm sonuç temiz çıktı cnm çok mutluyum stres biti artık heyooooooooooooooooo
garibiiimmm hadi gğl birazzzz bu bahar dallar kiraz
sen neden korktun canım hayırdır??????
nasılsın tatlım iyi misinbende kimse konuşmuyo diyomm gidecektim hb balımm
hiç biyere gitmiyosun dur bakem mesaj yazıyodum görmedim talım ya gitme özledik seni hg
cnm benimde ilk zamanlar adettim düzensizdi bi tane ilaç verdi dr onu kullandım sonrasında hep gününde oldum düzenli şekilde cnm sende kullansa dr yazsın en son ne zaman adet oldun cnm
okuyalim tabi canim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?