- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kız halay çekerse hamişler düşürür bebişleri çekildi çekildi canımsın...çok saol
geçmezdi yaa bu ay çok strese girdim malisef keşke ama hiç umudum yok dun evde test var diye öyle yaptım ama sonucunu biliyordum üzülmedim :)hafta sonu Bi geçseydi çok korkuyorum o işteyken sürekli gözlerim doluyor şuan kendimi kötü hissediyorum atlatsaydık Bi onu çok seviyorum ameliyat çok korkutuyor beni bilmiyorum karmakarışığım :'ya ben 2.çizgiyi neden göremiyorum
inşallah ameliyata gerek kalmadan hamile kalmışsındır balım... gerçi 9 gün de az değilki...
nasılsın tatlım iyi misin
Diyorum adet düzensizliği var diye hormonlarıma yumurtalarıma bakıp normal diyip hap vermiyorlar bende anlamadım.
hımmm demek ki stresten cnım hiç düşünme bunları sana tavsiyem dr deyiştirsen bir kere
İyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cookLilimmiyimisin yaa (((((
Temiz fln demediler canmm acidan kivrandim duymadim dediysede cok agrim var acayip sancim vargeçmiş olsun canım yaaa kötü mu geçti ins temmuz cikmistir :26:
Tskler tatlimmmGecmis olsun cnmm.opuyoruzz seniii
canm sonuçlar nasıl çıktı temizmi çıktı iyimisin cnm çok mu kötü oldu :18::18::18:
kız halay çekerse hamişler düşürür bebişleri çekildi çekildi canımsın...çok saol
lılım cnm bnm ınş temz ckmstr gecmş olsunİyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cook
Temiz fln demediler canmm acidan kivrandim duymadim dediysede cok agrim var acayip sancim var
Tskler tatlimmm
Cok kotuyum bitanem ya nasil bir agridir bu ya oldum sanki belim midem fln cok kotu kanamam da asiri cok kivraniyorum resmen kv ye geldim
Bende ne zmndir smile kullamiodum halay c3kememistim şimdi cekiyim bari
Ohh yandan yandannnn
İyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cook
Temiz fln demediler canmm acidan kivrandim duymadim dediysede cok agrim var acayip sancim var
Tskler tatlimmm
Cok kotuyum bitanem ya nasil bir agridir bu ya oldum sanki belim midem fln cok kotu kanamam da asiri cok kivraniyorum resmen kv ye geldim
lılım cnm bnm ınş temz ckmstr gecmş olsun
tüplerin açık demedi mi canim yaaa :26: ayyy çok üzüldüm kötü geçmesine yaa tuh
canım biliyorum insan çok kızıyor, gücüne gidiyor hatta ama bu bebeği eşin istemiyor mu? ya sen üzülmeyecek misin böyle boşboş beklemekten. gerçi ne zamandır deniyorsun bilmiyorum. 1 yılı geçmeden sperm testi istemiyorlar ama. önceki yazımda dediğim gibi. beraberce onun istediği bir doktora gidin. hatta sana adını ve hastaneyi önceden söylemesin. bakalım kim dedirtiyormuş doktora??? yine de sen bilirsin tabi. hayat senin karar senin
kişiden kişiye değişiyor o zaman, ya da makineden makineye mi... bana gerek kalmaz inşallahsana da geçmiş olsun Havvacım. sonuçların nasıl çıktı peki???
garibiiimmm hadi gğl birazzzz bu bahar dallar kiraz
sen neden korktun canım hayırdır??????
hımmm demek ki stresten cnım hiç düşünme bunları sana tavsiyem dr deyiştirsen bir kere
üzülme tatlımya olur işlh acele etme iyiyim tatlımehh iştee bu ayı boş gecirdim diye sinir olyıoomsen nasln canım
hayır tatlım ama işallah bi dahaki aya hepiz hamiş oluruz aminnnhavammm sendemi hamişsinn balımmmm
İyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cook
Tskler tatlimmm
cnm dün ağrılarım şiddetlendi, hafif kanamam oldu. aşırı stresliydim ama son bikaç gündür. dün geceyi acilde geçirdik eşimle bugün de randevum var 15:30'da. panikledim bayağı ama neyse ki değerlerim yüksekmiş, emin olmak için bi de ultrasonla bakılsın dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?