Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız halay çekerse hamişler düşürür bebişleri çekildi çekildi canımsın...çok saol

amann bebişlerine bişi olmasın ALLAH korusun ben cekerim herkezin yerine nasl olsa ben hamiş deilim :92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::124:

ya ben 2.çizgiyi neden göremiyorum

inşallah ameliyata gerek kalmadan hamile kalmışsındır balım... gerçi 9 gün de az değilki...
geçmezdi yaa bu ay çok strese girdim malisef keşke ama hiç umudum yok dun evde test var diye öyle yaptım ama sonucunu biliyordum üzülmedim :)hafta sonu Bi geçseydi çok korkuyorum o işteyken sürekli gözlerim doluyor şuan kendimi kötü hissediyorum atlatsaydık Bi onu çok seviyorum ameliyat çok korkutuyor beni bilmiyorum karmakarışığım :'''(

Diyorum adet düzensizliği var diye hormonlarıma yumurtalarıma bakıp normal diyip hap vermiyorlar bende anlamadım.

hımmm demek ki stresten cnım hiç düşünme bunları sana tavsiyem dr deyiştirsen bir kere

Lilimm iyimisin yaa(((((
İyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cook
geçmiş olsun canım yaaa kötü mu geçti ins temmuz cikmistir :26:
Temiz fln demediler canmm acidan kivrandim duymadim dediysede cok agrim var acayip sancim var
Gecmis olsun cnmm.opuyoruzz seniii
Tskler tatlimmm
canm sonuçlar nasıl çıktı temizmi çıktı iyimisin cnm çok mu kötü oldu :18::18::18:

Cok kotuyum bitanem ya nasil bir agridir bu ya oldum sanki belim midem fln cok kotu kanamam da asiri cok kivraniyorum resmen kv ye geldim

kız halay çekerse hamişler düşürür bebişleri çekildi çekildi canımsın...çok saol

zeycanm btanem hayatm cnmn ıçi cokkkkkkkk mutlu oldum gozun aydın bee yasasın cogalıyo hamşler darısı artık bana

lılım cnm bnm ınş temz ckmstr gecmş olsun

Kıyamam canjm ya cokk geçmiş olsun:18:

cnm dün ağrılarım şiddetlendi, hafif kanamam oldu. aşırı stresliydim ama son bikaç gündür. dün geceyi acilde geçirdik eşimle bugün de randevum var 15:30'da. panikledim bayağı ama neyse ki değerlerim yüksekmiş, emin olmak için bi de ultrasonla bakılsın dediler.

lililimmmmmmmmmmmmm noldu bacımmm tüplerdemi baktrdın hayırdr ne cıktıı:18:

ehh iştee bu ayı boş gecirdim diye sinir olyıoom sen nasln canım
üzülme tatlımya olur işlh acele etme iyiyim tatlım
havammm sendemi hamişsinn balımmmm
hayır tatlım ama işallah bi dahaki aya hepiz hamiş oluruz aminnn

öylemiye ay cnm benim niye bu kadar çok olduki ben çektirdikten sonra eve geldim temizlik yemek felen hepsini yaptı hiç ağrım yoktu cnm kanamamda yok az bi lekelenme var cnm olda ya bu gün yada yarın kesilir sonuçları almadın mı cnm

amannnnnnnnnnn dikkat et bacımm ALLAH korusun sizleri bebiklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…