vajina içini yıkamadan abdest nasıl alıcaz ki?
Ben anlatam sana poziysyonu esin yan yatiyo sende bacaklarini onun üstüne atiyorsun t seklini aliyorsun popon havada kaldigi icin sansin yüksek)
evet kızlar çok iyi anladım teşekkürler, çalışmalara başlayınca değerlendireceğimeşimiz yatağa enine uzanıyormuş ama bize doğru olacak yüzü. biz de yatağa boyuna sırt üstü uzanıyoruz. bacaklarımızı şeyin üzerinden arkaya doğru atıyoruz. sonra gelsin mikmik gitsin mikmik. bittikten sonra da o pozisyonda yarım saat kalıyoruz...
vajina içini sakın yıkama, bütün dengesini altüst edersin, hamile kalmanı da zorlaştırır, enfeksiyonlara meğil artar...vajina içini yıkamadan abdest nasıl alıcaz ki?
Bacaklari kilitlicen bebegim ozaman akmaz doktor dedi walla
evet kızlar çok iyi anladım teşekkürler, çalışmalara başlayınca değerlendireceğim
ben ilişkiden sonra ayaklarımı yatağın başına kaldırıp 15-20 dk öyle yatmıştım, bazen de sadece popmun altına yastık koyup yattım, hangisinde tuttu da hamile kaldım bilemiyorum
vajina içini sakın yıkama, bütün dengesini altüst edersin, hamile kalmanı da zorlaştırır, enfeksiyonlara meğil artar...
Abdestin olması için vajinanın içinin yıkanmasına gerek yok, dışardan yıkaman yeterli. Abdest aldıktan sonra içerden meni gelmesi de abdesti bozmaz. İstersen İslam ilmihalinin gusül abdesti bölümünü oku canım, diyanetin sitesinde var ilmihal.
valla cnm bu konu biraz hassas.
bazilari bildigin bisileri iceri sokup yikiyr. onu yapmayin diyrm. dr.larda cok sakincali diyr. zaten. o zaman sen 2-3 saat degil sabaha kadar yikanmazsin. sabah da istedigin gibi yikanirsin.
evet kızlar çok iyi anladım teşekkürler, çalışmalara başlayınca değerlendireceğim
ben ilişkiden sonra ayaklarımı yatağın başına kaldırıp 15-20 dk öyle yatmıştım, bazen de sadece popmun altına yastık koyup yattım, hangisinde tuttu da hamile kaldım bilemiyorum
vajina içini sakın yıkama, bütün dengesini altüst edersin, hamile kalmanı da zorlaştırır, enfeksiyonlara meğil artar...
Abdestin olması için vajinanın içinin yıkanmasına gerek yok, dışardan yıkaman yeterli. Abdest aldıktan sonra içerden meni gelmesi de abdesti bozmaz. İstersen İslam ilmihalinin gusül abdesti bölümünü oku canım, diyanetin sitesinde var ilmihal.
Yok canim ayaklarini uzatip birinin ustune diger ayagini atcakmissin
Evet maalesef, öyle olunca da mantar enfeksiyonları eksik olmuyor işteEvet ph dengesini Bozuyormus o sekildr yikamak malesef
kızlar asyak die bi arkadaş vardı geldi mi o hiç kürtajdan sonra, denk gelen var mı
dış gebelik olan arkadaş di mi? yok ben kürtajdan sonra hiç görmedimkızlar asyak die bi arkadaş vardı geldi mi o hiç kürtajdan sonra, denk gelen var mı
Günaydın canim hg dun gezmedeydik katılamadim söylemiştim zaten yaa kirmizilar bitsin mikmkk baslasin ozaman
aynen yaa bende merak ediyorum onu, haticeye denk gelmedim bilmiyorum ama inşallah hamiledir:)benim de aklıma az önce o geldi... nasıl oldu acaba çok merak ediyorum. bir de haticefidan diye bir arkadaş test yapacakmış bugün galiba... onun da sonucunu merak ettim
dış gebelik olan arkadaş di mi? yok ben kürtajdan sonra hiç görmedim
Gunayyydiiiiiimmmmmm guzel anne aday adaylariiiii bol supermanli bol yum yumlu bok zigotlu gunler olsun ins
Gunayyydiiiiiimmmmmm guzel anne aday adaylariiiii bol supermanli bol yum yumlu bok zigotlu gunler olsun ins
kızlar asyak die bi arkadaş vardı geldi mi o hiç kürtajdan sonra, denk gelen var mı
Gunayyydiiiiiimmmmmm guzel anne aday adaylariiiii bol supermanli bol yum yumlu bol zigotlu gunler olsun ins
gece kucuk bi kutlama yaptik canim daha iyiyim:123::123::123::123:
hb caniiimmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?