Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

vajina içini yıkamadan abdest nasıl alıcaz ki?

valla cnm bu konu biraz hassas.

bazilari bildigin bisileri iceri sokup yikiyr. onu yapmayin diyrm. dr.larda cok sakincali diyr. zaten. o zaman sen 2-3 saat degil sabaha kadar yikanmazsin. sabah da istedigin gibi yikanirsin.

Ben anlatam sana poziysyonu esin yan yatiyo sende bacaklarini onun üstüne atiyorsun t seklini aliyorsun popon havada kaldigi icin sansin yüksek )

evet kızlar çok iyi anladım teşekkürler, çalışmalara başlayınca değerlendireceğim
ben ilişkiden sonra ayaklarımı yatağın başına kaldırıp 15-20 dk öyle yatmıştım, bazen de sadece popmun altına yastık koyup yattım, hangisinde tuttu da hamile kaldım bilemiyorum

vajina içini yıkamadan abdest nasıl alıcaz ki?
vajina içini sakın yıkama, bütün dengesini altüst edersin, hamile kalmanı da zorlaştırır, enfeksiyonlara meğil artar...
Abdestin olması için vajinanın içinin yıkanmasına gerek yok, dışardan yıkaman yeterli. Abdest aldıktan sonra içerden meni gelmesi de abdesti bozmaz. İstersen İslam ilmihalinin gusül abdesti bölümünü oku canım, diyanetin sitesinde var ilmihal.

Evet ph dengesini Bozuyormus o sekildr yikamak malesef

valla cnm bu konu biraz hassas.

bazilari bildigin bisileri iceri sokup yikiyr. onu yapmayin diyrm. dr.larda cok sakincali diyr. zaten. o zaman sen 2-3 saat degil sabaha kadar yikanmazsin. sabah da istedigin gibi yikanirsin.

o neymiş öyle yok canım ben bildiğin duşu tutuyorum elimin içiyle de suyu biraz gezdiriyorum o kadar... ondan bişy olmaz anladığım kadarıyla. çünkü sabaha banyo yapmam mümkün değil.. ancak haftasonu olur o dediğin. teşekkür ederim cutecim. buarada sen nasılsın?? ne kadarlık oldu masalın?

anladım canım. ben dediğin gibi duşu tutup elimin içiyle suyu gezdiriyorum sadece. öyle taa içine kadar yapmıyorum. dediğin siteye de bakıcam. teşekkür ederim

Gunayyydiiiiiimmmmmm guzel anne aday adaylariiiii bol supermanli bol yum yumlu bol zigotlu gunler olsun ins

Son düzenleme:
benim de aklıma az önce o geldi... nasıl oldu acaba çok merak ediyorum. bir de haticefidan diye bir arkadaş test yapacakmış bugün galiba... onun da sonucunu merak ettim
aynen yaa bende merak ediyorum onu, haticeye denk gelmedim bilmiyorum ama inşallah hamiledir:)

dış gebelik olan arkadaş di mi? yok ben kürtajdan sonra hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…