- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
İyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cook
Temiz fln demediler canmm acidan kivrandim duymadim dediysede cok agrim var acayip sancim var
Tskler tatlimmm
Cok kotuyum bitanem ya nasil bir agridir bu ya oldum sanki belim midem fln cok kotu kanamam da asiri cok kivraniyorum resmen kv ye geldim
zeycanm btanem hayatm cnmn ıçi cokkkkkkkk mutlu oldum gozun aydın bee yasasın cogalıyo hamşler darısı artık bana
Bisss geldik teyseleeerrr
hb cicik teyseeeee naberBisss geldik teyseleeerrr
hggggggggggggggggg cicik anneeeeeeeeeeeeeeee
hb cicik teyseeeee naber
Değiştirdim cnm oda aynını söyledi doç.e gittim bide.
Kesinljkle dualarimiz hepimizr Allahim kabul etsin insamin cnm inşallahhh, Rabbim bekleyenlere de en en en kısa zamanda nasip eder inşallahhhh...o kadar mutlu oluyorum ki hamile haberi alınca sanki benim dualarım da Allaha ulaşmış ve kabul görmüş gibi hissediyorum eee bi de sizin mutluluğunuzu taaa içimde hissediyorum kocişin gelmesini bekleyemeyip arayıp biliyo musun 3 tane daha arkadaşım hamiş dediğim oluyo. Ama biliyorum ki hepinizin kalbi çok güzel, aynı dualar benim için de bebeğim için de fazlasıyla ediliyor.
Ins çalışıyoruz basarcaz :))canım arkadaşım çok saol bebeğim darısı sana ve bu umutla bekleyen herkese canım...hadi bakem sıra sizlerde...
İyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cook
Temiz fln demediler canmm acidan kivrandim duymadim dediysede cok agrim var acayip sancim var
Tskler tatlimmm
Cok kotuyum bitanem ya nasil bir agridir bu ya oldum sanki belim midem fln cok kotu kanamam da asiri cok kivraniyorum resmen kv ye geldim
olacak çiçeğim sarı çiçeğim
sen en iyisi hsg çek cnm belki orda sorun vardır hep stresten eminim adetinin düzensiz olduğunu bidaha söleme kimseye cnm senin başina kalkar cnm zaten kalkıyorlar daha beter olur şu hsgyide çekte için rahat edr cnm:26::26:
olacak çiçeğim sarı çiçeğim
hain planlarin mi vaarr.
sen en iyisi hsg çek cnm belki orda sorun vardır hep stresten eminim adetinin düzensiz olduğunu bidaha söleme kimseye cnm senin başina kalkar cnm zaten kalkıyorlar daha beter olur şu hsgyide çekte için rahat edr cnm:26::26:
kızlaaaaaaaar bende çift çizgi gördüüüüüüm bende hamileyiiiiiiiiim demek istiyoruuuuuum inşallaaaaah:)yazması bile heyecan verici ya..)
öbür aya yazma hazırlıkları yapıyomda peh:)))
Yok cnm söylemeyecm artık haklısın başıma kakılıyor
kızlaaaaaaaar bende çift çizgi gördüüüüüüm bende hamileyiiiiiiiiim demek istiyoruuuuuum inşallaaaaah:)yazması bile heyecan verici ya..)
öbür aya yazma hazırlıkları yapıyomda peh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?