Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm çok çok geçmiş olsun yaaa, üzüldüm şimdi...Allah şifanı versin. inşallah çabucak toparlanırsın.

zeycanm btanem hayatm cnmn ıçi cokkkkkkkk mutlu oldum gozun aydın bee yasasın cogalıyo hamşler darısı artık bana

senden de bekliyoruz cnm o musmutlu haberi

Değiştirdim cnm oda aynını söyledi doç.e gittim bide.

sen en iyisi hsg çek cnm belki orda sorun vardır hep stresten eminim adetinin düzensiz olduğunu bidaha söleme kimseye cnm senin başina kalkar cnm zaten kalkıyorlar daha beter olur şu hsgyide çekte için rahat edr cnm:26::26:

Kesinljkle dualarimiz hepimizr Allahim kabul etsin ins
canım arkadaşım çok saol bebeğim darısı sana ve bu umutla bekleyen herkese canım...hadi bakem sıra sizlerde...
Ins çalışıyoruz basarcaz :))

Topragim yat dinlen canım birax cok gecmis olsun Allahim acil sifa versin

Yok cnm söylemeyecm artık haklısın başıma kakılıyor

Hayırlısıyla olsaydı bi dr. Git diyen olmazdı artık

kızlaaaaaaaar bende çift çizgi gördüüüüüüm bende hamileyiiiiiiiiim demek istiyoruuuuuum inşallaaaaah:)yazması bile heyecan verici ya..)
öbür aya yazma hazırlıkları yapıyomda peh:)))

kızlaaaaaaaar bende çift çizgi gördüüüüüüm bende hamileyiiiiiiiiim demek istiyoruuuuuum inşallaaaaah:)yazması bile heyecan verici ya..)

inşşşşşşşşşşşş bacımm inşşş hepimiz istiyozzz ama kısmnet

Yok cnm söylemeyecm artık haklısın başıma kakılıyor

adet gününde sorarlarsa adet oldum de hatta farketmesinler diye pet bile al cnm sonra gizlice test yaparsın pozitif çıkarsa süpriz yaparsın kocişine ben bir kere yaptım cnm benim kociş kurt gibi yalan söylemeyi hiç beceremiyorum hemen belli ediyorum o yüzden süpriz yapamıycam galiba ama bebişim annesine ve babasına büyük süpriz yapar ben geldim diye

İnş inş bende yazmayı çok istiyorum bakıcezz artık bi dahaki aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…