gece kucuk bi kutlama yaptik canim daha iyiyim:123::123::123::123:
gece kucuk bi kutlama yaptik canim daha iyiyim:123::123::123::123:
yok canim hediyeyi sonra alicakmis bu hafta cok yogundu.... Oyle bi pasta almis gelirken los isik muzik dans guzel bi geceydi birbirimize sarildik oyle kalakaldik....:123:
o neymiş öyleyok canım ben bildiğin duşu tutuyorum elimin içiyle de suyu biraz gezdiriyorum o kadar... ondan bişy olmaz anladığım kadarıyla. çünkü sabaha banyo yapmam mümkün değil.. ancak haftasonu olur o dediğin. teşekkür ederim cutecim. buarada sen nasılsın?? ne kadarlık oldu masalın?
kızlar asyak die bi arkadaş vardı geldi mi o hiç kürtajdan sonra, denk gelen var mı
iyiyim canimmm sukursen nasilsin
hb caniiimmmmmm....
Ya kızlar ben özel msj yazamiyorum..topik anasina biri benim icin benim batimi yaza bilir mi 18ekim:26:
Gunayyydiiiiiimmmmmm guzel anne aday adaylariiiii bol supermanli bol yum yumlu bol zigotlu gunler olsun ins
kacta kalkiyorsun uyku benim herseyimmmiyiyim canimmm sukursen nasilsin
Bende iyiyim acim bide uykum var coook(
12 gün adet olup hamile olması normal değildi zaten canım, o zamman da söylemiştim, rahimin iç duvarı dökülürken bebek nasıl tutunsun? dış gebelikmiş, o yüzden betası yükselmiş. Doktor kürtaj yapmış.tamam cnm. sen normal yikiyormussun zaten. ben onu kastetmedim. abartmiyrm hortumu icine sokup yikayan biliyrm.
neyse....
biz simdi 5+3 gunluguz canim. biraz karnim filan agriyr bugun uatiyrm... cok da uyku yapiyr...
bakalim cumartesi buyuk gun...
ya asyak hamile.
gecen yazmisti eylul topigine adet olmus 12 gun filan. sonra dr.a gitmis. kan degeri 600 kusur. gebe demisti. sonrasini bilmiurm. kurtaj mi oldu?
tamam cnm. sen normal yikiyormussun zaten. ben onu kastetmedim. abartmiyrm hortumu icine sokup yikayan biliyrm.
neyse....
biz simdi 5+3 gunluguz canim. biraz karnim filan agriyr bugun uatiyrm... cok da uyku yapiyr...
ya asyak hamile.
gecen yazmisti eylul topigine adet olmus 12 gun filan. sonra dr.a gitmis. kan degeri 600 kusur. gebe demisti. sonrasini bilmiurm. kurtaj mi oldu?
güzel geçti canım....kirmizilar gidince tekrar bi kutlama daha yapicaz masa falan hazirlicammm..o zaman formalari giyip sahalara inerim
yok canim hediyeyi sonra alicakmis bu hafta cok yogundu.... Oyle bi pasta almis gelirken los isik muzik dans guzel bi geceydi birbirimize sarildik oyle kalakaldik....:123:
saglikli mutlu nicenice yıllara bol bebisli bi yil olsun ins canim seneye ki yil donumunuzde bebisin kucaginizda olsun ins cekirdek bi aileee:123::123::123::123:Gunaydin seker bayanlarrrrr.
Ben geldimmmmmmm.bugun daha az yogun olcam gibiii
Bugun ucuncu evlilik yildonumumuz bu arada.
Reglimde normalde bes gun surerdi dun aksam bitmisti bu gunun serefine bana kiyak yapti sanirsam
Varmi gelisme .yumurtlayann yumurtasi dollenmis olma ihtimali olan:))
tamam cnm. sen normal yikiyormussun zaten. ben onu kastetmedim. abartmiyrm hortumu icine sokup yikayan biliyrm.
neyse....
bakalim cumartesi buyuk gun...QUOTE]
anladım canım . maşallah.. cumartesi keseyi göreceksin sanırım ve de kalp atışı... ay çok heyecanlı gerçekten... Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amiinnnn
12 gün adet olup hamile olması normal değildi zaten canım, o zamman da söylemiştim, rahimin iç duvarı dökülürken bebek nasıl tutunsun? dış gebelikmiş, o yüzden betası yükselmiş. Doktor kürtaj yapmış.
evet canım dış gebelikmiş en son kürtaj oldum dedi ama tekrar gelmemiş işte
neyse....
ya asyak hamile.
Gunaydin seker bayanlarrrrr.
Ben geldimmmmmmm.bugun daha az yogun olcam gibiii
Bugun ucuncu evlilik yildonumumuz bu arada.
Reglimde normalde bes gun surerdi dun aksam bitmisti bu gunun serefine bana kiyak yapti sanirsam
Varmi gelisme .yumurtlayann yumurtasi dollenmis olma ihtimali olan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?