Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam cnm. sen normal yikiyormussun zaten. ben onu kastetmedim. abartmiyrm hortumu icine sokup yikayan biliyrm.
neyse....
biz simdi 5+3 gunluguz canim. biraz karnim filan agriyr bugun uatiyrm... cok da uyku yapiyr...
bakalim cumartesi buyuk gun...

kızlar asyak die bi arkadaş vardı geldi mi o hiç kürtajdan sonra, denk gelen var mı

ya asyak hamile.
gecen yazmisti eylul topigine adet olmus 12 gun filan. sonra dr.a gitmis. kan degeri 600 kusur. gebe demisti. sonrasini bilmiurm. kurtaj mi oldu?

12 gün adet olup hamile olması normal değildi zaten canım, o zamman da söylemiştim, rahimin iç duvarı dökülürken bebek nasıl tutunsun? dış gebelikmiş, o yüzden betası yükselmiş. Doktor kürtaj yapmış.

Gunaydin seker bayanlarrrrr.
Ben geldimmmmmmm.bugun daha az yogun olcam gibiii
Bugun ucuncu evlilik yildonumumuz bu arada.
Reglimde normalde bes gun surerdi dun aksam bitmisti bu gunun serefine bana kiyak yapti sanirsam
Varmi gelisme .yumurtlayann yumurtasi dollenmis olma ihtimali olan:))

evet canım dış gebelikmiş en son kürtaj oldum dedi ama tekrar gelmemiş işte

yok canim hediyeyi sonra alicakmis bu hafta cok yogundu.... Oyle bi pasta almis gelirken los isik muzik dans guzel bi geceydi birbirimize sarildik oyle kalakaldik....:123:

ay canım daha ne olsun.... Allah mutluluğunuzu daim etsin. AMİNNNN... bebeği herkes yapabilir ama böyle aşk dolu bir yuvaya bebek yapmak herkese nasip olmaz... siz birbirinize sarılın Allahın izniyle herşey olur. bizim de pazartesi günü yıldönümümüz canım... e biz de romantik bir gece geçiririz artıkın

saglikli mutlu nicenice yıllara bol bebisli bi yil olsun ins canim seneye ki yil donumunuzde bebisin kucaginizda olsun ins cekirdek bi aileee:123::123::123::123:

evet canım dış gebelikmiş en son kürtaj oldum dedi ama tekrar gelmemiş işte

ayyy kiyamam. cok uzuldum.
ben de o kadar kanama olunca dusuk yaptigini dusunmustum ama yazmamistim ona. cunku 12 gun kanamayla gebelik mumkun degildi ama uzulmesin diye yazmamistim. kismet. iyi olur hemen insallah.

Evet canım dis gebelikti ( doktor almis malesef

herkes bu ay evlenmiş galiba. benim de pazartesi ilk yıldönümüm canımmm.. e artık güzzel bir kutlamayı hakettin Rabbim nice nice yıllar nasip etsin hepimize. bir planın falan var mı bakim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…