Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

korktum canim ya bi an çok görmek istedim keseyi yada degerim artmis mi diye :26:

böyle hissetmen çok normal canım ama bunu anneliğin boyunca hep yaşayacaksın. karnında olmasa bile bu duygular seninle beraber olacak. önemli olan stres yapma. panikleme ve kalbini ferah tut. her şeyi zamanına bırak. mesela bizde görmüyoruz bebişi ve içerde neler oluyor diye merak ediyoruz. ama hergün bu çocuğa bir şey mi olacak düşünürsek paranoyak oluruz. onun için napıyoruz panik yapmıyoruz..

Canim Allah sana bir mucize gondermis, hic belli olmaz bu isler.inaallah duyarsin kalp atislarini.
Sonucta verende , alanda o degilmi.

Evet Veren de Rabbim alan da.. İnşallah duyarım duyamazsam da alacaklar

Dr en az 40olmasi gerekiyodu 2gunde 2katina cikmasi gerekiyodu ama senin 3gunde sadece bu kadar artmis uzulme ama sagliksiz gebelik dedi

Canım hiç üzme kendini bence de başka bir doktora daha git 1-2 gün bekle de.. Bak ben de bebeğimin kalp atışlarını duyamadım haftaya da duyamazsam benden alacaklar Rabbim yardımcımız olsun inşallah herşey daha güzel olur

Dr en az 40olmasi gerekiyodu 2gunde 2katina cikmasi gerekiyodu ama senin 3gunde sadece bu kadar artmis uzulme ama sagliksiz gebelik dedi

Canim kendini hic uzme bak benim kuzenim de seninle ayni durumdaydi onun 4. Haftasinda 25ti degeri baslarda yüksek oranda artmadi, doktor ona da kimyasal gebelik alicaz dedi. Sonra bi ozel hastaneye daha gitti doktor 1 hafta daha bekleyelim bu arada da bol bol dinlen iyi beslen demis. 1 hafta sonra gittiginde degeri 100 ü gecmisti. Simdi de dunyalar tatlisi bi kizi var.

demem o ki allah isterse her sey yoluna girer canim sen gönlünü ferah tut lutfen umidini hic kesme

2de randevum vardı doktora gittim.. 20 mm folikülüm ( yumoş) vardı.. bugün daha adetin 13. günü demeki bu ay erken büyümüş bugün yarın çatlar dedi.. eşimde yanımdaydı.. neyse eve geldik.. eşim işe dönecekti hazırlanıyo yemek yiyo bişeler yapıyo bu akşam yaparız diyo.. :85: ne bileyim ya şuan saçmalama diceksiniz ama dolu dolu aglamak geliyo içimden..:85: çok moralim bozuk tam olarak ne bekledim bilmiyorum ama ilgiye ihtiyacım vardı göremedim.. bu akşamda hiç bişe yapmıcam zerre içimden gelmiyo olmasın bu ay da

Son düzenleme:
1112 sağlıksız mis gebeliği bende korktum testimi tekrarlamadim randevumda 9gun sonra
bebeğimmm

anladım hayatımın hicranı...
ya aslında bakındım siz yazana kadar ama ben bu gebelik sağlıksız demek için erken olduğunu düşünüyorum en azından bir hafta daha geçmeli kimyasal mı değil mi diye anlamak için
sende kendine gel lütfen çünkü bebeğine zarar verebilirsin... topla kendini bende bir kez yaptırdım tahlil doktorum ikinciye gerek yok dedi haftasıne keseyi görmüştük yapma böyle yaaa...

112 arkadaşım bence üzülmek için biraz bekle.. ben kendi gebeliğimi araştırırken çok okumuştum değeri bir gecede pik yapan bir sürü insan panik yapmadan dua ile bekle bakalım neler olcak...

doğru söyledin canim ama degerim az gibi gelmisti bana diger kizlarinkine göre kendi dr ikinci testi gerek görmedi rahatlamistim böyle şeyler okuyunca muayene olmak istedim

canım doktoruna sorsana. önemli olan değerinin katlanıyor olması zaten. ayrıca 1112 nin batı gelmeden yapmıştı testi. seninki geçti balım... hem zaten belirtilerden de anlarsın... istiyorsan gene de kan ver ama bunun sonu yok gibi geliyor bana. birkaç gün sonra tekrar, sonra tekrar... yıpranırsın canım benim

denizim hep ne konuşuyoruz bebek olsun da sonra canlarına okucazzz..topla kendini bebeğimmm bu ay senin ayın belkide neden pişman olacağın şeyler yapcaksın ki akşam yıl var daha hem düzelirsin akşama kadar biraz naz yap anlar o hatasını ama mikmiksiz geçmesin yumurtlama olmadan önce olan mikmikler çok önemliiiiii hadiiii bakalım at kafandan kötü düşünceleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…