tmm canim günler nasıl gececekkk
hayatımın hicranı bakıyorum anlamıyorum geçmişi de okumak istemedim çok uzun şimdi biri bana bir özet geçsin sizi kendinize getiririm benhg kukuloggggg bizi kendimize getir yerlerdeyizzz
korktum canim ya bi an çok görmek istedim keseyi yada degerim artmis mi diye :26:
hg canim iyi olmaya calisiyorummm....sen nasilsin bebisim
Canim Allah sana bir mucize gondermis, hic belli olmaz bu isler.inaallah duyarsin kalp atislarini.
Sonucta verende , alanda o degilmi.
Dr en az 40olmasi gerekiyodu 2gunde 2katina cikmasi gerekiyodu ama senin 3gunde sadece bu kadar artmis uzulme ama sagliksiz gebelik dedi
1112 sağlıksız mis gebeliği bende korktum testimi tekrarlamadim randevumda 9gun sonra
kukulog geldiiiiiiii hanımmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız
allah razi olsun senden bebegim ya çok doğru dedin rabbim korusun tevekkul etmeliyiz
Dr en az 40olmasi gerekiyodu 2gunde 2katina cikmasi gerekiyodu ama senin 3gunde sadece bu kadar artmis uzulme ama sagliksiz gebelik dedi
iyiyim bende batım bugun canım onu bekliyorum ne yazkkı nasıl hissediyosun kendini karnında minik meleginlehg canim iyi olmaya calisiyorummm....sen nasilsin bebisim
ins gelmez o cadi kirmizilar
bebeğimmm1112 sağlıksız mis gebeliği bende korktum testimi tekrarlamadim randevumda 9gun sonra
ilk degerin kaç çıkmıştı kuzun benim 126.4 tu
doğru söyledin canim ama degerim az gibi gelmisti bana diger kizlarinkine göre kendi dr ikinci testi gerek görmedi rahatlamistim böyle şeyler okuyunca muayene olmak istedim
niye boyle oldun canim yaa :26:
denizim hep ne konuşuyoruz bebek olsun da sonra canlarına okucazzz..topla kendini bebeğimmm bu ay senin ayın belkide neden pişman olacağın şeyler yapcaksın ki akşam yıl var daha hem düzelirsin akşama kadar biraz naz yap anlar o hatasını ama mikmiksiz geçmesin yumurtlama olmadan önce olan mikmikler çok önemliiiiii hadiiii bakalım at kafandan kötü düşünceleriiiii2de randevum vardı doktora gittim.. 20 mm folikülüm ( yumoş) vardı.. bugün daha adetin 13. günü demeki bu ay erken büyümüş bugün yarın çatlar dedi.. eşimde yanımdaydı.. neyse eve geldik.. eşim işe dönecekti hazırlanıyo yemek yiyo bişeler yapıyo bu akşam yaparız diyo.. :85: ne bileyim ya şuan saçmalama diceksiniz ama dolu dolu aglamak geliyo içimden..:85: çok moralim bozuk tam olarak ne bekledim bilmiyorum ama ilgiye ihtiyacım vardı göremedim.. bu akşamda hiç bişe yapmıcam zerre içimden gelmiyo olmasın bu ay da
kendi dr ikinci teste gerek yok dedi canim o yuzden rahattim çünkü dr çok ii bir prof bugun bi kotu oldum ama şimdi iyiyim canim beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?