niye boyle oldun canim yaa :26:
ilk degerin kaç çıkmıştı kuzun benim 126.4 tu
denizim hep ne konuşuyoruz bebek olsun da sonra canlarına okucazzz..topla kendini bebeğimmm bu ay senin ayın belkide neden pişman olacağın şeyler yapcaksın ki akşam yıl var daha hem düzelirsin akşama kadar biraz naz yap anlar o hatasını ama mikmiksiz geçmesin yumurtlama olmadan önce olan mikmikler çok önemliiiiii hadiiii bakalım at kafandan kötü düşünceleriiiii
ahhh kiyamam yaa bu sozler seni bu hale getirmis ama umut hep olmali canim ya ve hep birbirinize hep destek olmaniz gerek ben regl oldugumda cok uzulurdum esim hic bi zaman umutsiz olmadı hep bana destek oldu olacak dedi sen üzülürsen olmaz daha gecikir ikimizfe ii olcaz ki bebegimis gelsin dedi
aman iyi ol canım kendimi suçlu hisettim bi an benim kolay gecti seninde kolay geçicek rahat ol dediğim icin
bende batim iki gun gecince yaptirmistim canim hemen hemen seninki gibiymis demek ki
ya bilmiyorum ki.. sinirlerim boşaldı.. ben hep aynı laf sorun yok diolar dedim.. o da ilk defa bana benimde pek umudum kalmadı dedi..söz arasında.. onu mu içerledim bilmiyorumbu moralle bi halt olmaz benden
kiyamam yaa bi adim daha yaslastin bebise....tekrar uyumaya çalış canım
ahhh kiyamam yaa bu sozler seni bu hale getirmis ama umut hep olmali canim ya ve hep birbirinize hep destek olmaniz gerek ben regl oldugumda cok uzulurdum esim hic bi zaman umutsiz olmadı hep bana destek oldu olacak dedi sen üzülürsen olmaz daha gecikir ikimizfe ii olcaz ki bebegimis gelsin dedi
canim belki oda bi buhrandadir bu sefer de sen ona destek olsan
psikom elimde degil.. sinirlerim bozuldu iyice.. bir olumlu söz teskin edici bişey demedi... :85:
Suclu hissetme bidenemmmm agrim gecti uyudum birqz simdi siddetli agriyla uyandim tekrar ilac aldim simdi
bende batim iki gun gecince yaptirmistim canim hemen hemen seninki gibiymis demek ki
Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hep
Numarasi yok bitanem gecti agrisi ilac iyi geldi
daha iyiyim canim cok tesekkur ederim bebisimle seni opuyoruz....
Nedir bu kadınların çektiği arkadaş(((((((((((((((((((((((( Bağırıp çağırasım var bağırarak ağlayasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
napıyım kııııı 18 ay oldu dıle kolay sen daha ıyı blırsın pskolojıyı nden olmuyo blmyorum ble
Kizlar cok kutuyum sagliksiz gebelikmisim 1hafta icinde dusuk yapmazsam ameliyatla alacaklar giremem bi kac zaman siteye heponizi cok sewiyorum bebegim gidiyo benden alcaklar onu benden cok kotuyum :'(
canim belki oda bi buhrandadir bu sefer de sen ona destek olsan
Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hep
Numarasi yok bitanem gecti agrisi ilac iyi geldi
canim en az oda senin kadar uzuluyordur ya yapma böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?