Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

psikom elimde degil.. sinirlerim bozuldu iyice.. bir olumlu söz teskin edici bişey demedi... :85:

ahhh kiyamam yaa bu sozler seni bu hale getirmis ama umut hep olmali canim ya ve hep birbirinize hep destek olmaniz gerek ben regl oldugumda cok uzulurdum esim hic bi zaman umutsiz olmadı hep bana destek oldu olacak dedi sen üzülürsen olmaz daha gecikir ikimizfe ii olcaz ki bebegimis gelsin dedi

ya bilmiyorum ki.. sinirlerim boşaldı.. ben hep aynı laf sorun yok diolar dedim.. o da ilk defa bana benimde pek umudum kalmadı dedi..söz arasında.. onu mu içerledim bilmiyorum bu moralle bi halt olmaz benden

kuzucummmm lütfen kendine gelir misin... hepimiz tek tek hamile kalacağızzzz... ya ben ne kadar büyük bir üzüntü yaşadım daha yeni etkisinden kurtuldum ama hiç umudumu kaybetmedim denizimmmm kendine zarar verme kuzum lütfen

Nedir bu kadınların çektiği arkadaş (((((((((((((((((((((((( Bağırıp çağırasım var bağırarak ağlayasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

o da öyle diyodu hep.. ama demekki içinden gelerek demezmiş..

psikom elimde degil.. sinirlerim bozuldu iyice.. bir olumlu söz teskin edici bişey demedi... :85:

bebeğim erkekler çocuk gibi belkide bu sefer onun desteklenmeye ihtiyacı vardı... biz seni motive ederiz... o görevini yapsın yeter kuzummmmmmm hadi kendine gellll umutsuzluk kötü çağırışım yapmak yok kendine gel lütfemmmmm
Suclu hissetme bidenemmmm agrim gecti uyudum birqz simdi siddetli agriyla uyandim tekrar ilac aldim simdi

liliiiiiiiiiiiiiim nasılsın kuzummmmmmmmm

bende batim iki gun gecince yaptirmistim canim hemen hemen seninki gibiymis demek ki

bebeğim benim 7. haftaya kadar hiç sorun yoktuu... emimin senin 9 ay hiç sorun olmayacak üzme bakalım tostosumuuuuu... kendine gel toparlaaaaaaaaaaaan hayatımınnnnn hicranıııııııııı

Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hep

Numarasi yok bitanem gecti agrisi ilac iyi geldi

geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ve korktum bende adet sonrası çektiricem nasıl bi ağrı tarif eder misin bi de kaç dakika sürüyor :18::18:[/QUOTE]

Cnm seni korkutmak istemem herkesin ayni da olmmuyor 4 dk fln surdu ama siddetli adet sancisi bel agrisii mide bulntisi oldu bir seyle vajinayi acti baska bir igne gibi birseyle ilac verdi agri basladi ilac bitti agri hagifledi sonra asiri kanamam oldu bayiliyrdum eve geldim ilac aldim gecti

Nedir bu kadınların çektiği arkadaş (((((((((((((((((((((((( Bağırıp çağırasım var bağırarak ağlayasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

bendeeeee noldu noldu naptım deyip duruyo..bi gögsüne basıp sakinleştirmeyi akıl edemiyo eşşek.. çarptım kapıyı çıktım

napıyım kııııı 18 ay oldu dıle kolay sen daha ıyı blırsın pskolojıyı nden olmuyo blmyorum ble

Ümidini yitirme canım. Allah mutlaka bizlere de tattıracak bu sevinci.

Kizlar cok kutuyum sagliksiz gebelikmisim 1hafta icinde dusuk yapmazsam ameliyatla alacaklar giremem bi kac zaman siteye heponizi cok sewiyorum bebegim gidiyo benden alcaklar onu benden cok kotuyum :'(

Tatlım hemen koyuverme kendini. Allah'ın işine akıl ermez. Sen gönlünü ferah tut. Duanı et. Olmayacakları olduruveren rabbim değil mi? Hem her şerde bir hayır olduğunu unutma. Bebeğin seninle kalmazsa bile, rabbimin bir bildiği vardır.

Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hep

Numarasi yok bitanem gecti agrisi ilac iyi geldi

lilitmmmm canım şimdi nasılsın....üzülmece stres yok unutma miniğimmm....[/QUOTE]
Uydum agrim basladi kalktim ilac aldim uzaniyrum kv de yemek yapio yemek yicem iyiyim kanamam gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…