bu gunu bi atlatsan gececek canim
canım ben iki hafta önce kaybettim kuzumuu... inşallah sen güzel haberler alırsın... dua edelim senin içinNedir bu kadınların çektiği arkadaş(((((((((((((((((((((((( Bağırıp çağırasım var bağırarak ağlayasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
daha iyiyim canim cok tesekkur ederim bebisimle seni opuyoruz....
Ümidini yitirme canım. Allah mutlaka bizlere de tattıracak bu sevinci.
Tatlım hemen koyuverme kendini. Allah'ın işine akıl ermez. Sen gönlünü ferah tut. Duanı et. Olmayacakları olduruveren rabbim değil mi? Hem her şerde bir hayır olduğunu unutma. Bebeğin seninle kalmazsa bile, rabbimin bir bildiği vardır.
asiri belim agriyo bugun canim ya buda normal mi
asiri belim agriyo bugun canim ya buda normal mi
Nedir bu kadınların çektiği arkadaş(((((((((((((((((((((((( Bağırıp çağırasım var bağırarak ağlayasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
burdaaa.... Evreeennn saba pozitik enercikkk gonderiommmm
Aglamayi yasaklamistim bennn
Ama dedigin gibi butun yuk kadinlarda.bi suru test, tahlil haddi hesabi yok.psikolojimi de anlayan yokk
Offf cennet analarin ayaklari altinda diye bosa dememislerr
burdaaa.... Evreeennn saba pozitik enercikkk gonderiommmm
Evt cnm gecicek sonra bebisimmm gelcekbu gunu bi atlatsan gececek canim
bebeğim erkekler çocuk gibi belkide bu sefer onun desteklenmeye ihtiyacı vardı... biz seni motive ederiz... o görevini yapsın yeter kuzummmmmmm hadi kendine gellll umutsuzluk kötü çağırışım yapmak yok kendine gel lütfemmmmm
liliiiiiiiiiiiiiim nasılsın kuzummmmmmmmm
bebeğim benim 7. haftaya kadar hiç sorun yoktuu... emimin senin 9 ay hiç sorun olmayacak üzme bakalım tostosumuuuuu... kendine gel toparlaaaaaaaaaaaan hayatımınnnnn hicranıııııııııı
kiss benim dogumumda kalacak.kimsem yom
ameliyat niye canim ya kurtajdan mi bahsediosun dis gebelikte ameliyat oluyor diye biliyorum benBaska doktora devlete gidicem simdi kizlar ama umidim yok yedim bitirdim kendimi ultrasonlada muayne etmedi hic cok korkuyorum haftaya persembeye kadar dusugum olmazsa deerlerime tekrardan bakilacak ama buyuk ihtimalle alinacakmis ameliyatla :'(
bende seni sefiom kukusummm
Dis gebelik olabilir dedi canim dusuk yapmazsam dis gebelikmisameliyat niye canim ya kurtajdan mi bahsediosun dis gebelikte ameliyat oluyor diye biliyorum ben
Baska doktora devlete gidicem simdi kizlar ama umidim yok yedim bitirdim kendimi ultrasonlada muayne etmedi hic cok korkuyorum haftaya persembeye kadar dusugum olmazsa deerlerime tekrardan bakilacak ama buyuk ihtimalle alinacakmis ameliyatla :'(
aynen kuzumm ya bende geçtiğimiz hafta sekiz tüp kan verdim kuzumun neden kalbi atmadı diye... çok şükür bir pıhtılaşmalar kaldı diğerlerinde sorun yok inşallah sizinkilerde iyi gelir...
seni boş bırakmıcam bak... anında çöküyorsun yaaagel kız bakarım ben sana... kocişine de anası baksın
kusummm muayene etmeden dis gebelik olup olmadığını bilemez ayrıca diş gebelikte deger yuksek ve artiyor ama kese rahimde gorunmuyo tupte yafa yumurtalikta buyuyor kese o yüzden diş gebelik deniyor senin bu dr sevmedim benDis gebelik olabilir dedi canim dusuk yapmazsam dis gebelikmisameliyat niye canim ya kurtajdan mi bahsediosun dis gebelikte ameliyat oluyor diye biliyorum ben
Evt cnm gecicek sonra bebisimmm gelcek
İyiyim cnm agrim var biraz gecicek ama sennnn nasilsinnnnn kukulogg
kocanla kv hallensinler ben sana bakarım kuzummmmkiss benim dogumumda kalacak.kimsem yomii oldu hee
Kiss kv de bakacak bi adam lazim
Baska doktora devlete gidicem simdi kizlar ama umidim yok yedim bitirdim kendimi ultrasonlada muayne etmedi hic cok korkuyorum haftaya persembeye kadar dusugum olmazsa deerlerime tekrardan bakilacak ama buyuk ihtimalle alinacakmis ameliyatla :'(
dış gebelikte de ameliyat olmaya gerek yok ilaçla hallediyorlar ki daha böyle bir teşhis yok bitanemmmm kendine gel lütfen hırpalama kendini sonuç kötü olsa bile Allahın takdiri bende yeni kaybettim bebeğimi ama toplarlandım ve şimdi yenisi için hazırım kendini topla lütfen... ne zaman ihtiyacın olursa özelden yaz kuzum ok muckkkDis gebelik olabilir dedi canim dusuk yapmazsam dis gebelikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?