Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar bende aranıza katılayımmmm

1,5 aydır falan korunmuyoruz heyecanla bekliyorum işte bende...

kusummm muayene etmeden dis gebelik olup olmadığını bilemez ayrıca diş gebelikte deger yuksek ve artiyor ama kese rahimde gorunmuyo tupte yafa yumurtalikta buyuyor kese o yüzden diş gebelik deniyor senin bu dr sevmedim ben

Muayne etmedi hic baska dr a gidicem simdi kizlar lutfen dua edin bana guzel bstler soylesin dr lutfen dua edin

kusummm muayene etmeden dis gebelik olup olmadığını bilemez ayrıca diş gebelikte deger yuksek ve artiyor ama kese rahimde gorunmuyo tupte yafa yumurtalikta buyuyor kese o yüzden diş gebelik deniyor senin bu dr sevmedim ben

aynı şeyleri bende düşündüm.. görmeden nasıl anladı dış gebelik olduğunu acaba??

ınsallah sorun cikmaz digerindede canim.
Bizimki nazli assolist yaaa gelmedi essek

nazlı kuzular sağlıklı olsunlar daaaa
öğlen yemeği yedin mi? Kahvaltıyı geç yaptın da merak ettim

Bi de ara öğünler yemeyi unutma.. Ceviz badem kayısı meyve bunları da yemeyi unutma

ya kızlar buna bayılıyorummmmm birbirimizii nasıl düşünüyoruzzzzzzzzzzzzz

bence bi kac gun sonra gitse hem degerine baktirir hrm.muayene olur kese gorunur yani

ben regl gününü bekliyorum canım eğer günü geldiğinde hasta olursa kimyasal gebelik ve kendi kendine gider.. ve önümüzdeki ay da bebiş tutunur inşallah. 2 gün sonra belli olur hayırlısı ile.. tabii ki öncelikli dileğim bebişin tutunması..

Muayne etmedi hic baska dr a gidicem simdi kizlar lutfen dua edin bana guzel bstler soylesin dr lutfen dua edin
Insallah canim.yani en azindan seni tatmin edici bir aciklama nedir ne degildir bi soylesinler yaa .oyle degerine bakip muayene etmeden nasil soyleniyor anlamadim bendee.

İyiyim kukulogg sayenizde ben yatiyrum esim yanimda oturuyor ise gitmedi kv de yemek yapior ben kukumu devirdim yatiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…