- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
kusummm muayene etmeden dis gebelik olup olmadığını bilemez ayrıca diş gebelikte deger yuksek ve artiyor ama kese rahimde gorunmuyo tupte yafa yumurtalikta buyuyor kese o yüzden diş gebelik deniyor senin bu dr sevmedim ben
kusummm muayene etmeden dis gebelik olup olmadığını bilemez ayrıca diş gebelikte deger yuksek ve artiyor ama kese rahimde gorunmuyo tupte yafa yumurtalikta buyuyor kese o yüzden diş gebelik deniyor senin bu dr sevmedim ben
cok seviom sizi yaa alip icime katasim gelio
aralarfa sut ayran iciyorum mandalina yiyorum canim ben kuru yemiside bugun yicem aklimdaydi sabah unuttum
hg canim ins en kisa zamanda isteğin olur
aralarfa sut ayran iciyorum mandalina yiyorum canim ben kuru yemiside bugun yicem aklimdaydi sabah unuttum
bence bi kac gun sonra gitse hem degerine baktirir hrm.muayene olur kese gorunur yani
ınsallah sorun cikmaz digerindede canim.
Bizimki nazli assolist yaaa gelmedi essek
öğlen yemeği yedin mi? Kahvaltıyı geç yaptın da merak ettim
Bi de ara öğünler yemeyi unutma.. Ceviz badem kayısı meyve bunları da yemeyi unutma
hhimm daha yeni alisiyorum canim ya sabah geç kalktım kahvaltiyi guzel yaptim canim birşey istemedi sonra
bence bi kac gun sonra gitse hem degerine baktirir hrm.muayene olur kese gorunur yani
kukuşummmmmm 112 için dr iyi bişeyler dememiş ama biz erken olduğunu düşünüyoruzzz. Hayırlısı olur inşallah sen nasılsın beyaakızlar bn geldim neoli burda herkesin morali bozuk gbi kukucanlar neoliiiii:18::44:
Insallah canim.yani en azindan seni tatmin edici bir aciklama nedir ne degildir bi soylesinler yaa .oyle degerine bakip muayene etmeden nasil soyleniyor anlamadim bendee.Muayne etmedi hic baska dr a gidicem simdi kizlar lutfen dua edin bana guzel bstler soylesin dr lutfen dua edin
bati dundu galiba canim ya
oo cok varmış neden okadar geçins gelmez o cadi kirmizilar
Hamilelige alışmaya calisiyorum canim agrilarim oluyor.. Bebegimi gormek istiyorum canim ya 9gun var daha dr
bati dundu galiba canim ya
bende bomba gibiyim kukuşummmmmmmm sen iyi ol biz daha iyi oluruzzzz
kocanla kv hallensinler ben sana bakarım kuzummmmsen iyi ol... siz iyi olun ben mutlu oluyorum kuzucuklarımmmmmm
canımın içi haftaya kadar kendini yeme dua et elini karnına koy ayetel kürsi oku bolbol inşallah güzel haber gelecek...
dış gebelikte de ameliyat olmaya gerek yok ilaçla hallediyorlar ki daha böyle bir teşhis yok bitanemmmm kendine gel lütfen hırpalama kendini sonuç kötü olsa bile Allahın takdiri bende yeni kaybettim bebeğimi ama toplarlandım ve şimdi yenisi için hazırım kendini topla lütfen... ne zaman ihtiyacın olursa özelden yaz kuzum ok muckkk
merhaba kızlar bende aranıza katılayımmmm
1,5 aydır falan korunmuyoruz heyecanla bekliyorum işte bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?