sonuçlar iyi çıktı cnm 2 3 tane alet felan yerleştirdi sonra ilacı basınçlı bir şekilde verdi o anda adet sancısı gibi bir sancım oldu hem utrasyondan baktı hemde film çekti cnm ilaç tüplerden geçince zaten hemen durdu tamam kalka bilirsin istediğin zaman dedi ve adet olursa 3 günü gel dedi olmazsan da adetin 4 gün çeçerse geldedi 3 gün ilişki yok sonrada gün aşırı dedi biraz leken ola bilir dedi sonra geçer dedi yani bunların hepsi 10 dk içinde oldu cnm hiç korkma allaha dua et ben çok dua ettim şükürler olsun ki temiz çıktı sonuçbende çektiricem ama lility duyunca çok korktum, seninki nasıl geçti kaç dk sürüyor bilgi verir misin bu ay bende çektiricem adet sonrası :18::18::18:
inşallah kavuşursun bebeğine bende 7 aydır korunmuyorum 2. bebek istiyorum nasip olur inşlh isteyen herkese...
sonuçlar iyi çıktı cnm 2 3 tane alet felan yerleştirdi sonra ilacı basınçlı bir şekilde verdi o anda adet sancısı gibi bir sancım oldu hem utrasyondan baktı hemde film çekti cnm ilaç tüplerden geçince zaten hemen durdu tamam kalka bilirsin istediğin zaman dedi ve adet olursa 3 günü gel dedi olmazsan da adetin 4 gün çeçerse geldedi 3 gün ilişki yok sonrada gün aşırı dedi biraz leken ola bilir dedi sonra geçer dedi yani bunların hepsi 10 dk içinde oldu cnm hiç korkma allaha dua et ben çok dua ettim şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç
hiç bir ilaç almadım cnm giriş yaptık ilaç yazdılar onları aldık ezaneden yane hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici yazdı ama kullanmadım ağrım yoktu...işallah senin sonuçlarda temiz çıkar
dr m çok yoğun canim ya
amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
ben aşırı sabırsız bi insanım nasıl bekleyeceğim bilmem
düşünmemem stres yapmamam lazım ama hiç aklımdan çıkmıyo
İyiyim kukulogg sayenizde ben yatiyrum esim yanimda oturuyor ise gitmedi kv de yemek yapior ben kukumu devirdim yatiyom
sonuçlar iyi çıktı cnm 2 3 tane alet felan yerleştirdi sonra ilacı basınçlı bir şekilde verdi o anda adet sancısı gibi bir sancım oldu hem utrasyondan baktı hemde film çekti cnm ilaç tüplerden geçince zaten hemen durdu tamam kalka bilirsin istediğin zaman dedi ve adet olursa 3 günü gel dedi olmazsan da adetin 4 gün çeçerse geldedi 3 gün ilişki yok sonrada gün aşırı dedi biraz leken ola bilir dedi sonra geçer dedi yani bunların hepsi 10 dk içinde oldu cnm hiç korkma allaha dua et ben çok dua ettim şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç
hiç bir ilaç almadım cnm giriş yaptık ilaç yazdılar onları aldık ezaneden yane hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici yazdı ama kullanmadım ağrım yoktu...işallah senin sonuçlarda temiz çıkar
selam kızlar nasılsınız bakalım bugünn
kes valla nefesim yaa ne oldu bize böyle
ggeçmiş olsun canım kolay geçmiş bak korktuğun kadar ykmuş demekki dimi?
kendiini kasmadın demekki iiyi geçtii
kızzz ozaman KUKULARIN SESSİZLİĞİ olur puaahahahahhaKescem herkesin kukusunu o olucak en sonunda
rabbim inşallah o sabrı verir cnm !! inşallah hemen hamiş kalırsın rabbim bekletmez seni .gerekten çok zorrr
iyi geçti cnm rahatladım ama ya bendede eşimdede sorun yok ya derin bi nefes aldım valla oluruna bıraktım artık günüm geçerse hemen test yapmıycam 10 gün bekliycem kesin
devir yat kuzum yaaaa boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah bebeğin gelir hemennnnnn
iyiyiz cancan sen nasılsın
daha yolun çok basindasin canim kür yapma bat beklenen adet tarihi demek
Ayyy az once ayaga birax hizli kalktim kasiklarima feci bi agri girdi iki buklum oldum basimda dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?