Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende çektiricem ama lility duyunca çok korktum, seninki nasıl geçti kaç dk sürüyor bilgi verir misin bu ay bende çektiricem adet sonrası :18::18::18:
sonuçlar iyi çıktı cnm 2 3 tane alet felan yerleştirdi sonra ilacı basınçlı bir şekilde verdi o anda adet sancısı gibi bir sancım oldu hem utrasyondan baktı hemde film çekti cnm ilaç tüplerden geçince zaten hemen durdu tamam kalka bilirsin istediğin zaman dedi ve adet olursa 3 günü gel dedi olmazsan da adetin 4 gün çeçerse geldedi 3 gün ilişki yok sonrada gün aşırı dedi biraz leken ola bilir dedi sonra geçer dedi yani bunların hepsi 10 dk içinde oldu cnm hiç korkma allaha dua et ben çok dua ettim şükürler olsun ki temiz çıktı sonuç
hiç bir ilaç almadım cnm giriş yaptık ilaç yazdılar onları aldık ezaneden yane hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici yazdı ama kullanmadım ağrım yoktu...işallah senin sonuçlarda temiz çıkar

İLK MUAYENEM AKLIMA GELDİ KUZUM... anlatayım sana biraz rahatla benim ilk gittiğimde kan testinden bir hafta sonra idi... bir daha kan testine gerek yok dedi değer biraz daha yükselsin keseyi görürüz dedi şuanda iç gebelik mi dış gebelik mi bunu söylemek için çok erken dedi veee 1500lere ulaşan değerlerde kese gözükür dedi... değeri yeniden ölçmeye gerek yok çünkü eğer artacaksa artar gider artmazda kanama olur keseyi görmeden ona yapılacak bişey olmaz dedi iyice dinlen folik asıdini al yemeğini güzel ye haftaya gel dedi... sonra bu görüşmeden sonra 4 gün sonra benim lekelenme şeklinde kanamam oldu apar topar en yakın hastaneye gittik alttan ultrasonla baktı rahimde kese 3mm.. doktor herşey normal dedi ben dedim rahim içinde dimi kese evet evet bir problem yok dedi yani eğer sağlıksız ise kanaman olur ve kimyasal gebelik geçirirsin dış gebeliği ultrason ile görebiliyorlar muayene olmadan sana dış gebesin diyemez değerlerinle... birde senin adetin daha geçmedii daha çok erken bence birdeeeeee bence hamile kalabiliyorsun birde bu tarafından bak bunu senelerdir bekleyen ne kadar çok insan var sen normal hamile kaldın... ve eğer ki bir sorun olursa ki inşallah olmaz yine olacak o bebek... lütfen toparlan dua et kendini hırpalama

inşallah kavuşursun bebeğine bende 7 aydır korunmuyorum 2. bebek istiyorum nasip olur inşlh isteyen herkese...

amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ben aşırı sabırsız bi insanım nasıl bekleyeceğim bilmem
düşünmemem stres yapmamam lazım ama hiç aklımdan çıkmıyo

ggeçmiş olsun canım kolay geçmiş bak korktuğun kadar ykmuş demekki dimi?
kendiini kasmadın demekki iiyi geçtii

amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ben aşırı sabırsız bi insanım nasıl bekleyeceğim bilmem
düşünmemem stres yapmamam lazım ama hiç aklımdan çıkmıyo

rabbim inşallah o sabrı verir cnm !! inşallah hemen hamiş kalırsın rabbim bekletmez seni .gerekten çok zorrr

İyiyim kukulogg sayenizde ben yatiyrum esim yanimda oturuyor ise gitmedi kv de yemek yapior ben kukumu devirdim yatiyom

devir yat kuzum yaaaa boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah bebeğin gelir hemennnnnn

selam kızlar nasılsınız bakalım bugünn

iyiyiz cancan sen nasılsın

ggeçmiş olsun canım kolay geçmiş bak korktuğun kadar ykmuş demekki dimi?
kendiini kasmadın demekki iiyi geçtii

iyi geçti cnm rahatladım ama ya bendede eşimdede sorun yok ya derin bi nefes aldım valla oluruna bıraktım artık günüm geçerse hemen test yapmıycam 10 gün bekliycem kesin

rabbim inşallah o sabrı verir cnm !! inşallah hemen hamiş kalırsın rabbim bekletmez seni .gerekten çok zorrr

inşallah...ben çok tecrübesizim ama burda bat tarihi falan yazmışsınız ne demek o?
bide bi kaç topik gezdim hamile kalmak için soğan kürü vs kullanmışlar nasıl şeyler onlar kızlar?

Ayyy az once ayaga birax hizli kalktim kasiklarima feci bi agri girdi iki buklum oldum basimda dondu

iyi geçti cnm rahatladım ama ya bendede eşimdede sorun yok ya derin bi nefes aldım valla oluruna bıraktım artık günüm geçerse hemen test yapmıycam 10 gün bekliycem kesin

sevindim cnm bir sorun olmamasına bu röntgnden sonra ilk beş ayda hemen hamile kalan çok inan buna onun iiçin kalma htimalin daha yüksek artık!!!

devir yat kuzum yaaaa boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah bebeğin gelir hemennnnnn

iyiyiz cancan sen nasılsın

iyiyim cnm kırmızıları bekliyorum canım doktora gideceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…