Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sevindim cnm bir sorun olmamasına bu röntgnden sonra ilk beş ayda hemen hamile kalan çok inan buna onun iiçin kalma htimalin daha yüksek artık!!!

iyiyim cnm kırmızıları bekliyorum canım doktora gideceğim...

ANLADIM BELKİDE GELMEZLER KIZZZ
battaş artık çok dikkatli olmamız gerektiğini biliyosun dimi ..kızarım sora....

zeycan ne inat hatunsun heeee cuma ya kadar her gün dicemmmmm

ZEYCANNNNNN HAMİLEEE ZEYCANNNNNNN HAMİLEEEEEEEE ZEYCANNNN HAMİLEEE

Ayyy az once ayaga birax hizli kalktim kasiklarima feci bi agri girdi iki buklum oldum basimda dondu

daha yolun çok basindasin canim kür yapma bat beklenen adet tarihi demek

aman dikkat et:44: biliyorum yolun başındayım ne bileyim ya
doktora gittim muayene oldum yumurtalıkların ve rahimin çok güzel hiç bi problem yok dedi ama işte şimdiye kadar d.kontrol hapı kullanıyordum etkisi geçecek falan vs.
doktor folik asit verdi 8 ay bekle olmazsa gel dedi ama inş. o duruma gelmem

devir yat kuzum yaaaa boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah bebeğin gelir hemennnnnn

tatlım rabbim cümlemize nasip işallah

iyiyiz cancan sen nasılsın

inşallah...ben çok tecrübesizim ama burda bat tarihi falan yazmışsınız ne demek o?
bide bi kaç topik gezdim hamile kalmak için soğan kürü vs kullanmışlar nasıl şeyler onlar kızlar?

tatlım ilk geldiğimde bende bilmiyordum ama zamanla hep öğrendim bat demek reglinin olacağı zaman demek...tatım bende soğan kürü kullanıyorum daha yeni btti 1 2 gün oldu biteli üç aylık bi kür ama devamlı kullanılmıyor mesela reglinin ilk gününden başlayan 7. günü başlıyorsun edet bittikten sonra yani ondan sonra 15 gün sabah akşam içiyorsun yapılışıda 2 bardah demliğe yada cezveye koyuyorsun sonra kaynayınca içine kabuğunu soyup soğanı dörde bölüyorsun beş dakika kaynatıyorsun 10 dk dademlemeye bırakıyorsun sonra onu içiyorsun cnm

eee hamile ki zaten bu sabah müjdeyi verdi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa
demicemmmm çünkü ben zaten kaç gün öncesinden biliyordummmmm
ben neden kaçırdım bunu yaaaa....
zeyyyycannnn hamileeeeee zeycannnnnn hamileeeeeeeeeeeeeeee

inşallah...ben çok tecrübesizim ama burda bat tarihi falan yazmışsınız ne demek o?
bide bi kaç topik gezdim hamile kalmak için soğan kürü vs kullanmışlar nasıl şeyler onlar kızlar?

tatlım hakkımmızda en hayırlısı neyse o olsun ......

ya bilmiyorum ki.. sinirlerim boşaldı.. ben hep aynı laf sorun yok diolar dedim.. o da ilk defa bana benimde pek umudum kalmadı dedi..söz arasında.. onu mu içerledim bilmiyorum bu moralle bi halt olmaz benden

canım lütfen üzülme eşine destek olman gerekiyo biliyosun sen bırakırsan o hayli hayli bırakır sabırlı olun Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür en kısa zamanda ha bu arada totemin tutar inşallah çünkü ben senden kopya çekmiştim benden sana sanş diliyorum....

hicranım hiç selam vermiyorsun hayırdır küstünmmü bana ??????

zeycancım dğerin kaç çıktı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…