ayyy az once ayaga birax hizli kalktim kasiklarima feci bi agri girdi iki buklum oldum basimda dondu
kızzz ozaman KUKULARIN SESSİZLİĞİ olur puaahahahahha
o kadar da dikkat ediyorum canım arada unutuyorum hamile olduğumu o yüzden
ceviz baden yiyommm kiss sende ye battas
sevindim cnm bir sorun olmamasına bu röntgnden sonra ilk beş ayda hemen hamile kalan çok inan buna onun iiçin kalma htimalin daha yüksek artık!!!
iyiyim cnm kırmızıları bekliyorum canım doktora gideceğim...
battaş artık çok dikkatli olmamız gerektiğini biliyosun dimi ..kızarım sora....
Ayyy az once ayaga birax hizli kalktim kasiklarima feci bi agri girdi iki buklum oldum basimda dondu
daha yolun çok basindasin canim kür yapma bat beklenen adet tarihi demek
kukuskunun annesi mi olcam bibilinin annesi mi acabaa
devir yat kuzum yaaaa boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah bebeğin gelir hemennnnnn
tatlım rabbim cümlemize nasip işallah
iyiyiz cancan sen nasılsın
sevindim cnm bir sorun olmamasına bu röntgnden sonra ilk beş ayda hemen hamile kalan çok inan buna onun iiçin kalma htimalin daha yüksek artık!!!
işallah cnm birlikte hamiş kalırız
iyiyim cnm kırmızıları bekliyorum canım doktora gideceğim...
ANLADIM BELKİDE GELMEZLER KIZZZ
zeycan ne inat hatunsun heeee cuma ya kadar her gün dicemmmmm
ZEYCANNNNNN HAMİLEEE ZEYCANNNNNNN HAMİLEEEEEEEE ZEYCANNNN HAMİLEEE
olur canım stresten uzak ol lütfen
inşallah...ben çok tecrübesizim ama burda bat tarihi falan yazmışsınız ne demek o?
bide bi kaç topik gezdim hamile kalmak için soğan kürü vs kullanmışlar nasıl şeyler onlar kızlar?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaeee hamile ki zaten bu sabah müjdeyi verdi
Kukularin sessizligiii puhahaaa.Belkim kukusuz daha mutlu oluruz hep problem cikariyoo.Bizim sipalarida leylekler getirsinkızzz ozaman KUKULARIN SESSİZLİĞİ olur puaahahahahha
inşallah...ben çok tecrübesizim ama burda bat tarihi falan yazmışsınız ne demek o?
bide bi kaç topik gezdim hamile kalmak için soğan kürü vs kullanmışlar nasıl şeyler onlar kızlar?
regl söktürücü içtim cnm mecbur gelecek yani anlayacağın beş gün içtim dün bitti pazar günü gelmesi lazım ...
ya bilmiyorum ki.. sinirlerim boşaldı.. ben hep aynı laf sorun yok diolar dedim.. o da ilk defa bana benimde pek umudum kalmadı dedi..söz arasında.. onu mu içerledim bilmiyorumbu moralle bi halt olmaz benden
canım lütfen üzülme eşine destek olman gerekiyo biliyosun sen bırakırsan o hayli hayli bırakır sabırlı olun Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür en kısa zamanda ha bu arada totemin tutar inşallah çünkü ben senden kopya çekmiştim benden sana sanş diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?