Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmem selam yazdığımdan beri hiç bişey yazmadın bana oondan hep yazardın

Kızlarrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi. Benim miniş bacaklarını diklemiş yatıyo, boyu da 4 cm olmuş. Çok keyfine düşkün benim minişim yaaaaaaaa...Sorun yokmuş yani...Oh beeeeeee rahatladım...

ben bugün başladım zeycanim ya günde 3ogun mu yemek yiyorsun

sabah kahvaltıdan önce serap ablamın tavsiyesiyle kuru incir yiyorum sonra sıkı bi kahvaltı, öğlen yemekleri ekmeksiz yiyorum,akşam yine ekmeksiz yiyorum...sonra kocişkoyla kuruyemiş tarhana faslı en son ben yatarken yulaf kırıntısı sütle en son meyve...sabah iyi hissedersem bide elma yerim kahvaltıdan sora(dahad güzelleşeyim die)ha bu arada ben az yemek yemeyi ve ara ara yemeyi çok seviyorum....

Kızlarrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi. Benim miniş bacaklarını diklemiş yatıyo, boyu da 4 cm olmuş. Çok keyfine düşkün benim minişim yaaaaaaaa...Sorun yokmuş yani...Oh beeeeeee rahatladım...

ya geldin bişiler yazmadın. yazsam mı yazmasam mı kaldım öylece.. valla senin kadar bende rahatladım.. ohhhhhhhhh beeeeeeee bende derin bi nefes aldım. şükür yarabbim. sen bol bol dinlen... sakin ol.. kafaya bişi takma gel buraya yaz çözeriz hep beraber. Allah'ın izni ile Allah başka dert vermesin... :emir_bebek:

maşallah canım ya bak kendini ve bebişini üzdüğüne değmemiş oh be ne güzel bi haber...hadi bakalım halaya...:81::81:

ben de böyleydim başlarda cnm, ben seni 2-3 hafta sonra görecem :) bak nasıl hamur işi yemeye başlıcaksın :) ben hamile olsam da kilo almıcam diyodum ama şimdiden aldım...

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz canlarımmmmm

hoş geldin canım iyi diyeyim iyi olayım sen nasılsın naıl giiyor?????

389.7 canım kız avatarına baktıkça sanki sen yazışıyomuşun karşımda gibi hissediyom Allah ım ya...

inşallahhh canım yaaa!!!!!!!! beğendin mi avatarımı :) değerin iyiyimiş ne zaman gideceksn tekrar??

slm yazdigini görmedim ben ya

öyle olsun canım önemli değil..

çok sevindim canım inşallah böyle güzelliklerle devam eder.......üstünden bin yük kalkmıştır kesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…