niye kuseyim kiiiii!!!!!!!!
ceviz baden yiyommm kiss sende ye battas
ben bugün başladım zeycanim ya günde 3ogun mu yemek yiyorsun
zeycancım dğerin kaç çıktı ???
slm yazdigini görmedim ben ya
nbr meltemcimmmmmmmmmm
ben bugün başladım zeycanim ya günde 3ogun mu yemek yiyorsun
oooooooooohhhhhhhhhh bizde derin bi nefes aldik canim cooooooook sevindim ayaklari belli yaa rabbim sen ne buyuksun
Kızlarrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi. Benim miniş bacaklarını diklemiş yatıyo, boyu da 4 cm olmuş. Çok keyfine düşkün benim minişim yaaaaaaaa...Sorun yokmuş yani...Oh beeeeeee rahatladım...
Kızlarrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi. Benim miniş bacaklarını diklemiş yatıyo, boyu da 4 cm olmuş. Çok keyfine düşkün benim minişim yaaaaaaaa...Sorun yokmuş yani...Oh beeeeeee rahatladım...
sabah kahvaltıdan önce serap ablamın tavsiyesiyle kuru incir yiyorum sonra sıkı bi kahvaltı, öğlen yemekleri ekmeksiz yiyorum,akşam yine ekmeksiz yiyorum...sonra kocişkoyla kuruyemiş tarhana faslı en son ben yatarken yulaf kırıntısı sütle en son meyve...sabah iyi hissedersem bide elma yerim kahvaltıdan sora(dahad güzelleşeyim die)ha bu arada ben az yemek yemeyi ve ara ara yemeyi çok seviyorum....
bende tika basa yiyorum sonra canım birşey istemiyor ya pooff
nbr meltemcimmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz canlarımmmmm
389.7 canım kız avatarına baktıkça sanki sen yazışıyomuşun karşımda gibi hissediyom Allah ım ya...
slm yazdigini görmedim ben ya
iyiyim canim bi ii bi kotu halimize sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?