bende tika basa yiyorum sonra canım birşey istemiyor ya pooff
iki ogun yiyorum ama aralarda canim birşey istemiyo 3ana 3 ara öğün diyorlar
canim peki dr lekenin neden olduğunu söyledi mi
ben de böyleydim başlarda cnm, ben seni 2-3 hafta sonra görecem :) bak nasıl hamur işi yemeye başlıcaksın :) ben hamile olsam da kilo almıcam diyodum ama şimdiden aldım...
hoş geldin canım iyi diyeyim iyi olayım sen nasılsın naıl giiyor?????
inşallahhh canım yaaa!!!!!!!! beğendin mi avatarımı :) değerin iyiyimiş ne zaman gideceksn tekrar??
öyle olsun canımönemli değil..
çok sevindim canım inşallah böyle güzelliklerle devam eder.......üstünden bin yük kalkmıştır kesinn
iki ogun yiyorum ama aralarda canim birşey istemiyo 3ana 3 ara öğün diyorlar
canım zaten sabahları hamur işi yediğim için bu düzeni kaydırmamaya çalışyom onun sıkıntısı var bende o yüzden...
çok beğendim c.tesi bekliyo canım dr. hayırlısı geçici progetan verdi onu içcem bakalım neler olcak...hoş geldin canım iyi diyeyim iyi olayım sen nasılsın naıl giiyor?????
inşallahhh canım yaaa!!!!!!!! beğendin mi avatarımı :) değerin iyiyimiş ne zaman gideceksn tekrar??
öyle olsun canımönemli değil..
çok sevindim canım inşallah böyle güzelliklerle devam eder.......üstünden bin yük kalkmıştır kesinn
zeycanımmmm çok mutlu oldum kuzummm gözün aydın... allahım bize de en kısa sürede yaşatsın inşallah...389.7 canım kız avatarına baktıkça sanki sen yazışıyomuşun karşımda gibi hissediyom Allah ım ya...
Kızlarrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi. Benim miniş bacaklarını diklemiş yatıyo, boyu da 4 cm olmuş. Çok keyfine düşkün benim minişim yaaaaaaaa...Sorun yokmuş yani...Oh beeeeeee rahatladım...
ya geldin bişiler yazmadın. yazsam mı yazmasam mı kaldım öylece.. valla senin kadar bende rahatladım.. ohhhhhhhhh beeeeeeee bende derin bi nefes aldım. şükür yarabbim. sen bol bol dinlen... sakin ol.. kafaya bişi takma gel buraya yaz çözeriz hep beraber. Allah'ın izni ile Allah başka dert vermesin...: emir_bebek:
oooooooooohhhhhhhhhh bizde derin bi nefes aldik canim cooooooook sevindim ayaklari belli yaa rabbim sen ne buyuksun
ya geldin bişiler yazmadın. yazsam mı yazmasam mı kaldım öylece.. valla senin kadar bende rahatladım.. ohhhhhhhhh beeeeeeee bende derin bi nefes aldım. şükür yarabbim. sen bol bol dinlen... sakin ol.. kafaya bişi takma gel buraya yaz çözeriz hep beraber. Allah'ın izni ile Allah başka dert vermesin...: emir_bebek:
maşallah canım ya bak kendini ve bebişini üzdüğüne değmemiş oh be ne güzel bi haber...hadi bakalım halaya...:81::81:
hoşbuldukk canımmm ıyıyım bende cokk sukurrrr guzel gıdıyor canımmm iyi ol canım iyi ol
canımmmm cokk sevındımm rabbım saglıklı bı sekılde kucagınıza almayıı nasıpp etsınn
nasil olmasi gerektigini biliyorum.......!!!!!!!!!!......ogunler cok geliyo bana midem kucuk benim sisiyorum
tatlım ilk geldiğimde bende bilmiyordum ama zamanla hep öğrendim bat demek reglinin olacağı zaman demek...tatım bende soğan kürü kullanıyorum daha yeni btti 1 2 gün oldu biteli üç aylık bi kür ama devamlı kullanılmıyor mesela reglinin ilk gününden başlayan 7. günü başlıyorsun edet bittikten sonra yani ondan sonra 15 gün sabah akşam içiyorsun yapılışıda 2 bardah demliğe yada cezveye koyuyorsun sonra kaynayınca içine kabuğunu soyup soğanı dörde bölüyorsun beş dakika kaynatıyorsun 10 dk dademlemeye bırakıyorsun sonra onu içiyorsun cnm
olur canım stresten uzak ol lütfen
nazlı kuzular sağlıklı olsunlar daaaa
ya kızlar buna bayılıyorummmmm birbirimizii nasıl düşünüyoruzzzzzzzzzzzzz
Zeycannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............ canimmmmmmmmmmmmmmm........
Tebrikler cok cok sevindim inan.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah.. guzel bir hamilelik gecirirsin insallah...
çok güzel yaaasa bende yaşamak istiyorummmmmmmm bebegimi babasina gostermek istiyorim
kızlar ya seviyorum ben sizi, çok başkasınız boşuna demiyorum seçilmişsiniz diye...merak edeceğinizi bildiğim için üzerimi değiştirdim elimi yıkadım direkt size yazdım. valla rahatladım ne yalan sölim, paniklemiştim çok...bekleme salonunda stresten ölmek üzereydim eşim aradı yetişemicem dedi üzüldüm, sonra hemşire hanım beni çağırdı tam içeri girerken bi ses kapatmayın kapıyı ben de çocuğumu görmeye geldim dedi bi baktım sürpriz yapmış benim çatlak kocam :) bebeği de öyle bacaklarını dikleyip keyif yaparken görünce çığlık atacaktım nerdeyse mutluluktan...darısı hepinizin başına, bu manzara çok güzel yaaa
Allah iyilik versin cnm !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?