Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de böyleydim başlarda cnm, ben seni 2-3 hafta sonra görecem :) bak nasıl hamur işi yemeye başlıcaksın :) ben hamile olsam da kilo almıcam diyodum ama şimdiden aldım...

canım zaten sabahları hamur işi yediğim için bu düzeni kaydırmamaya çalışyom onun sıkıntısı var bende o yüzden...

hoşbuldukk canımmm ıyıyım bende cokk sukurrrr guzel gıdıyor canımmm iyi ol canım iyi ol

iki ogun yiyorum ama aralarda canim birşey istemiyo 3ana 3 ara öğün diyorlar

iki öğünle olmaz canım ... düzene koymalısın artık kendini sabah araöğün öğlen ara öğün akşam ara öğün şeklide yemen lazım ara öğünlerde meyve türü ceviz badem türü yemelisin ..... düzensiz bir şey yiyip içme dikkat et kendinee bak mesela ben çok düzensiz yiyorum ondan veremiyorum biliyorum bu saate kadar bugün tek öğün yedim inan kiii canım istemedi

çok beğendim c.tesi bekliyo canım dr. hayırlısı geçici progetan verdi onu içcem bakalım neler olcak...

389.7 canım kız avatarına baktıkça sanki sen yazışıyomuşun karşımda gibi hissediyom Allah ım ya...
zeycanımmmm çok mutlu oldum kuzummm gözün aydın... allahım bize de en kısa sürede yaşatsın inşallah...

Kızlarrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi. Benim miniş bacaklarını diklemiş yatıyo, boyu da 4 cm olmuş. Çok keyfine düşkün benim minişim yaaaaaaaa...Sorun yokmuş yani...Oh beeeeeee rahatladım...

bebişimmmmm seninde gözün aydın Allahım korusun sizi

bir dert vardı ben mi kaçırdım yine yaaa darısı senin başına olsun kuzummm

oooooooooohhhhhhhhhh bizde derin bi nefes aldik canim cooooooook sevindim ayaklari belli yaa rabbim sen ne buyuksun

maşallah canım ya bak kendini ve bebişini üzdüğüne değmemiş oh be ne güzel bi haber...hadi bakalım halaya...:81::81:

kızlar ya seviyorum ben sizi, çok başkasınız boşuna demiyorum seçilmişsiniz diye...merak edeceğinizi bildiğim için üzerimi değiştirdim elimi yıkadım direkt size yazdım. valla rahatladım ne yalan sölim, paniklemiştim çok...bekleme salonunda stresten ölmek üzereydim eşim aradı yetişemicem dedi üzüldüm, sonra hemşire hanım beni çağırdı tam içeri girerken bi ses kapatmayın kapıyı ben de çocuğumu görmeye geldim dedi bi baktım sürpriz yapmış benim çatlak kocam :) bebeği de öyle bacaklarını dikleyip keyif yaparken görünce çığlık atacaktım nerdeyse mutluluktan...darısı hepinizin başına, bu manzara çok güzel yaaa

Zeycannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............ canimmmmmmmmmmmmmmm........

Tebrikler cok cok sevindim inan.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah.. guzel bir hamilelik gecirirsin insallah...

anladım,
kürü de bir kaç ay daha bekleyeyim daha çok yeni çünkü ama aklımda bulunsun sağol
peki ne işe yarıyormuş bu kür

olur canım stresten uzak ol lütfen

keşkeeee:18:

Zeycannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............ canimmmmmmmmmmmmmmm........

Tebrikler cok cok sevindim inan.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah.. guzel bir hamilelik gecirirsin insallah...

amin tatlım darısı en kısa zamanda sana inşallah sende durumlar ne hadi anlat bi merak ettim._??

eşinde kalpten götürecekmiş seni.. benim eşim daha bebişi görmedi. hep işleri oldu. bakalım ne zaman tanışacaklar bende merak ediyorum açıkcası.. sen burda üzül o orda yan gelip bacaklarını diksin.. ohhh keyfe bak ya.. aman ikinizde iyi olun da biz burda bekleriz. seni ve bebişi öpüyoruzzz... bizde sizi çoookkk seviyoruzzzzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…