Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlım benim görmemişim yazdığını sory_??

canim peki dr lekenin neden olduğunu söyledi mi

cnm leke normal, olabilir dedi. rahimde kan birikintisi falan yok her şey normal dedi. idrar tahlili verdim ama enfeksiyonum olduğunu da zannetmiyorum. ciddi bişi yok dedi. mens döngüm 1 hafta sonra eger bu günlerde olsaydı mens dönemim bile olabilir dicektim.

canım zaten sabahları hamur işi yediğim için bu düzeni kaydırmamaya çalışyom onun sıkıntısı var bende o yüzden...

aman dikkat cnm ben kilo aldım yaaa bunalımdayım...

bebegimmmmmmmmmmm teşekkür ederim. gittin mi sinemaya dün akşam?

ne guzellll canım gelıcek o gunler Allahın ıznıylee. canım dun dedıgın regl guncesı programını bende ındırdım telıme

nasil olmasi gerektigini biliyorum.......!!!!!!!!!!......ogunler cok geliyo bana midem kucuk benim sisiyorum

bildiğini zaten bende biliyoruuummmm!!!!!!!! yapman için söyledim !!!! ileriki zamnlarda iştahın artar şuan normal olması normal cnm 5 aydan sonra iştah atıyomuşşş!!!!!!!

canım sesin çıkmadı küstün mü bana teyzesi hamileyim ben..değerim 389.7 çıktı darısı hemen sana benden bulaşsın canım çok öpüyorum seni.....

inşllah herşey gönlünce olur canım !!!!!! şimdiden Allah analı babalı büyütsün cnm eli kolu ayağı düzgün hayırlı bir evlad olsun inşallahhh

amin tatlım darısı en kısa zamanda sana inşallah sende durumlar ne hadi anlat bi merak ettim._??

Canim benim yaa.. guzel kalplimmm... <3

Aminnnn...Amin...

Bende nolsun.. hayat devam ediyor.. calismalara devam.. yalniz.. bu ay hersey cok karisti.. ates olcuyorum ya canim.. yumurtlama daha dogru duzgun olmadi atesim hep dusuk.. o yuzden biraz moralim bozuk..

Yani insallah hersey yoluna girer bende senin gibi sevinirim.. dusukten sonra bugun tammm.. 27gun oldu.. hayirlisi bakalim..

amin sağlıkla inşallah...:26::26:

gittik kuzum ya tahmin edin hangisine size sorduklarımla alakası yok thor diye bir erkek filmine gittikk

bebişimmmmmmm iyi olun yaaaa ben bugünlerde çok sevgi pıtırcığı oldummm
Allah inşallah en kısa sürede bana da sağlıklı bir bebek nasip etsinnnn

Minik bebisss.. sanadaaa masallah canim.. allah'im bebegini korusun seni korusun.. cok dikkat edin.. sizi seviyorum..

kızlar dün gece rüyamda ;eski evimizin önünde mezar gördüm bir tane Allah Allah burada bu mezarlık varmıydı diyorum şaşırıp kalıyorum sonra bakıp bakıp fatiha okuyorum sonra gidiyorum acaba nedemek aranızda bilen var mı?????

deli bu kocişler yaaaaa ama çok da sevimli deliler :) benimki de çok mutlu olunca bebekle tanışınca malum ilk kez gördü :)

:) ayyy sorma teyzesi yaaa ben o kadar sıkıntı çektim o orda keyif çatıyo sıpa :) eşim doktoruma diyo ki eşim 1 sancı çekiyo ben 9, eşim 1 doğuracak ben 9 :) o kadar korkmuş ki o da, işlerini diğer mühendislere bırakıp çıkmış...sürpriz yapmış aklınca işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…