zeycanımmmm çok mutlu oldum kuzummm gözün aydın... allahım bize de en kısa sürede yaşatsın inşallah...
bebişimmmmm seninde gözün aydın Allahım korusun sizi
bir dert vardı ben mi kaçırdım yine yaaadarısı senin başına olsun kuzummm
teşekkürler tatlım darısı en kısa zamanda herkese sen nasılsın....
ne demek canımm benımm aminnnn ınsallahh. bende ıyıyım canım cok sukur yumyum zamanlarındayım degerlendırıyorum bakalım
canim peki dr lekenin neden olduğunu söyledi mi
canım zaten sabahları hamur işi yediğim için bu düzeni kaydırmamaya çalışyom onun sıkıntısı var bende o yüzden...
zeycanımmmm çok mutlu oldum kuzummm gözün aydın... allahım bize de en kısa sürede yaşatsın inşallah...
bebişimmmmm seninde gözün aydın Allahım korusun sizi
bir dert vardı ben mi kaçırdım yine yaaadarısı senin başına olsun kuzummm
çok güzel yaaasa bende yaşamak istiyorummmmmmmm bebegimi babasina gostermek istiyorimdun aksam karnima bakarak göz atti ne yapion dedim bebisime giz attim dioooo gece yatarken benim annem guzel annem beni al kollarina ninnisini söylüyor
inşallah canım benim en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz...
canım sesin çıkmadı küstün mü bana teyzesi hamileyim ben..değerim 389.7 çıktı darısı hemen sana benden bulaşsın canım çok öpüyorum seni.....
nasil olmasi gerektigini biliyorum.......!!!!!!!!!!......ogunler cok geliyo bana midem kucuk benim sisiyorum
anladım,
kürü de bir kaç ay daha bekleyeyim daha çok yeni çünkü ama aklımda bulunsun sağol
peki ne işe yarıyormuş bu kür
bu kür kadın hastalığı olan çoğu hastalıklarda iyi canım !!! iltihap akıntı miyom kist pko yumurtalık tembelliği v.s. iyi geliyor ve reglide düzenliyor bir mühdet sonra....
keşkeeee:18:
canım sesin çıkmadı küstün mü bana teyzesi hamileyim ben..değerim 389.7 çıktı darısı hemen sana benden bulaşsın canım çok öpüyorum seni.....
güle güle kullan canim isine yarayacaktir banada dua edersin ins
amin tatlım darısı en kısa zamanda sana inşallah sende durumlar ne hadi anlat bi merak ettim._??
bildiğini zaten bende biliyoruuummmm!!!!!!!! yapman için söyledim !!!! ileriki zamnlarda iştahın artar şuan normal olması normal cnm 5 aydan sonra iştah atıyomuşşş!!!!!!!
inşllah herşey gönlünce olur canım !!!!!! şimdiden Allah analı babalı büyütsün cnm eli kolu ayağı düzgün hayırlı bir evlad olsun inşallahhh
güle güle kullan canim isine yarayacaktir banada dua edersin ins
cnm leke normal, olabilir dedi. rahimde kan birikintisi falan yok her şey normal dedi. idrar tahlili verdim ama enfeksiyonum olduğunu da zannetmiyorum. ciddi bişi yok dedi. mens döngüm 1 hafta sonra eger bu günlerde olsaydı mens dönemim bile olabilir dicektim.
aman dikkat cnm ben kilo aldım yaaa bunalımdayım...
bebegimmmmmmmmmmm teşekkür ederim. gittin mi sinemaya dün akşam?
küsermiyimmmmm canım annelerimiiii üzermiyimmmmmmmmmmmmmm
hepiniz canımsız hepiniz hep mutlu olun iyi olun kuzularımmmmm
bende ara lekelenmeli normal biliyorum canim yoğun olmadikca tabi...ins bundan sonra hic olmaz 1112 kimyasal geciriyo olabilir 26 cinius değeri dr da dış gebelik olabilir demiş muayene etmeden haftaya dusmezse ameliyat demiş korkutmus bizde başka dr gıt dedik
çok güzel yaaasa bende yaşamak istiyorummmmmmmm bebegimi babasina gostermek istiyorimdun aksam karnima bakarak göz atti ne yapion dedim bebisime giz attim dioooo gece yatarken benim annem guzel annem beni al kollarina ninnisini söylüyor
eşinde kalpten götürecekmiş seni.. benim eşim daha bebişi görmedi. hep işleri oldu. bakalım ne zaman tanışacaklar bende merak ediyorum açıkcası.. sen burda üzül o orda yan gelip bacaklarını diksin.. ohhh keyfe bak ya.. aman ikinizde iyi olun da biz burda bekleriz. seni ve bebişi öpüyoruzzz... bizde sizi çoookkk seviyoruzzzzzzz...
selam kukuşummmm
çoğunun şimdiden açılmış istahi yaa poooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?