Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cook sukur canim mutluyuz...o kadar gusel şeyler söyledi ki aglamamak icin zor tuttum kendimi....ilk gunki heyecanimiz devam ediyor beni opmeden uyumaz beni opmeden ise gitmez bu kavgali kus olsak bile boyle...allahim hic bozmasin ins...biz böyle olduktan sonra hersey bos...elbet bir gun bebisimizde olur... Bu mutlu yuvanin icinde bi cocuk sesi..

Esim bebek cok istiyo ama her daim umutlu guclu duruyo hep.. En büyük destekcim..

yok canim hediyeyi sonra alicakmis bu hafta cok yogundu.... Oyle bi pasta almis gelirken los isik muzik dans guzel bi geceydi birbirimize sarildik oyle kalakaldik....:123:

Bebegjm hep mutlu olacaginiz yillara ins bebisinizde seneye eslik etsin :) cekirdek aile olun Allahin izniyle

güzel geçti canım....kirmizilar gidince tekrar bi kutlama daha yapicaz masa falan hazirlicammm..o zaman formalari giyip sahalara inerim
ohh ohh maşallah
Bol gollü geçer inşallah

ayyy kiyamam. cok uzuldum.
ben de o kadar kanama olunca dusuk yaptigini dusunmustum ama yazmamistim ona. cunku 12 gun kanamayla gebelik mumkun degildi ama uzulmesin diye yazmamistim. kismet. iyi olur hemen insallah.
evet maalesef, kısmet değilmiş. aynen ben de üzmemek için fazla bişey dememiştim :26:
İnşallah çabucak toparlanıp tekrar sahalara döner

saglikli mutlu nicenice yıllara bol bebisli bi yil olsun ins canim seneye ki yil donumunuzde bebisin kucaginizda olsun ins cekirdek bi aileee:123::123::123::123:

Tesekkur ederim cnm .sizinkide dun aksammis
ne guzel soyledin yaaa seneye bebeklerimiz kucagimizda olur insallah

maşallaaahhh!! bu şekilde hatta daha da artarak ve tabi üreyerek nice nice mutlu yıllara canım

Cok sanslisin mikmikle kutlarsiniz artik Allah'ım yuvanizdan mutluluğu eksik etmesin ve en yakin zamanda bebisleriniz olsun mutlulugunuza mutluluk katsin

amin canim valla ne yalan soylim.en cok sana sevindim saglikla alirsin.ins yawrunu kucagina...netimde sikinti vardi hamisligini kutlayamamistim o zaman

Icinj ferah tut canim herşey güzel olacak...

herkes bu ay evlenmiş galiba. benim de pazartesi ilk yıldönümüm canımmm.. e artık güzzel bir kutlamayı hakettin Rabbim nice nice yıllar nasip etsin hepimize. bir planın falan var mı bakim???

Aa ne guzel hepimiz ayni zamanlarda.
Siz daha yeniymisinizzz
Ben eylul ayini cok severim.dogum gunumde hatta yarinn:))
Kutlama icinde esim sabah ne giyicen diye sordu anladimki diaari cikicaz ona gore giyindim sacimi basimi yaptim
Is cikisi gideriz artikin. Hediyelerimide almiss:)) dayanamadim actim aksam
Canta ve cizme almis:))) ya ben boyle seylere hemen tav olan bi tipim:)

oooo sizinki çifte kutlama kızım tav oluyorsun da kime tav oluyorsun eşine yani sonuçta ohoh ne güsel. sabahlar olmasın hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…