cook sukur canim mutluyuz...o kadar gusel şeyler söyledi ki aglamamak icin zor tuttum kendimi....ilk gunki heyecanimiz devam ediyor beni opmeden uyumaz beni opmeden ise gitmez bu kavgali kus olsak bile boyle...allahim hic bozmasin ins...biz böyle olduktan sonra hersey bos...elbet bir gun bebisimizde olur... Bu mutlu yuvanin icinde bi cocuk sesi..
yok canim hediyeyi sonra alicakmis bu hafta cok yogundu.... Oyle bi pasta almis gelirken los isik muzik dans guzel bi geceydi birbirimize sarildik oyle kalakaldik....:123:
ohh ohh maşallahgüzel geçti canım....kirmizilar gidince tekrar bi kutlama daha yapicaz masa falan hazirlicammm..o zaman formalari giyip sahalara inerim
evet maalesef, kısmet değilmiş. aynen ben de üzmemek için fazla bişey dememiştim :26:ayyy kiyamam. cok uzuldum.
ben de o kadar kanama olunca dusuk yaptigini dusunmustum ama yazmamistim ona. cunku 12 gun kanamayla gebelik mumkun degildi ama uzulmesin diye yazmamistim. kismet. iyi olur hemen insallah.
tamam cnm. sen normal yikiyormussun zaten. ben onu kastetmedim. abartmiyrm hortumu icine sokup yikayan biliyrm.
neyse....
biz simdi 5+3 gunluguz canim. biraz karnim filan agriyr bugun uatiyrm... cok da uyku yapiyr...
bakalim cumartesi buyuk gun...QUOTE]
anladım canım . maşallah.. cumartesi keseyi göreceksin sanırım ve de kalp atışı... ay çok heyecanlı gerçekten... Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amiinnnn
evet cnm. heyecanliyim. kese+bebek+kalp atisi hepsi bir arada olacak kismet olursa.
saglikli mutlu nicenice yıllara bol bebisli bi yil olsun ins canim seneye ki yil donumunuzde bebisin kucaginizda olsun ins cekirdek bi aileee:123::123::123::123:
cook sukur canim mutluyuz...o kadar gusel şeyler söyledi ki aglamamak icin zor tuttum kendimi....ilk gunki heyecanimiz devam ediyor beni opmeden uyumaz beni opmeden ise gitmez bu kavgali kus olsak bile boyle...allahim hic bozmasin ins...biz böyle olduktan sonra hersey bos...elbet bir gun bebisimizde olur... Bu mutlu yuvanin icinde bi cocuk sesi..
Esim bebek cok istiyo ama her daim umutlu guclu duruyo hep.. En büyük destekcim..
Gunaydin seker bayanlarrrrr.
Ben geldimmmmmmm.bugun daha az yogun olcam gibiii
Bugun ucuncu evlilik yildonumumuz bu arada.
Reglimde normalde bes gun surerdi dun aksam bitmisti bu gunun serefine bana kiyak yapti sanirsam
Varmi gelisme .yumurtlayann yumurtasi dollenmis olma ihtimali olan:))
cuteciiimmmmm masallaaahh sizeee tu tu tu....hemencik buyumus kucuk minnakimiz
bol cekirdekli olsunyok canim hediyeyi sonra alicakmis bu hafta cok yogundu.... Oyle bi pasta almis gelirken los isik muzik dans guzel bi geceydi birbirimize sarildik oyle kalakaldik....:123:
Bebegjm hep mutlu olacaginiz yillara ins bebisinizde seneye eslik etsin :) cekirdek aile olun Allahin izniyle
ins canim mac olur daa gol olmaz miiii
seneye bu vakitler 3aylik kucagimizda olurlar insss
tesekkurler canim....
cuteciiimmmmm masallaaahh sizeee tu tu tu....hemencik buyumus kucuk minnakimiz
ins canim mac olur daa gol olmaz miiiibu maci alicaz baska yolu yoook :124::124::124::124:
amin canim valla ne yalan soylim.en cok sana sevindim saglikla alirsin.ins yawrunu kucagina...netimde sikinti vardi hamisligini kutlayamamistim o zamancuteciiimmmmm masallaaahh sizeee tu tu tu....hemencik buyumus kucuk minnakimiz
saol cnm benim. darisi sizlere insallah.
daha ulttasonla kesinlesmedigi icin beklemediyim. bakalim kismet.
saol cnm benim. darisi sizlere insallah.
daha ulttasonla kesinlesmedigi icin beklemediyim. bakalim kismet.
olleyyyyy :124::124: inşallah inşallahins canim mac olur daa gol olmaz miiiibu maci alicaz baska yolu yoook :124::124::124::124:
herkes bu ay evlenmiş galiba. benim de pazartesi ilk yıldönümüm canımmm.. e artık güzzel bir kutlamayı hakettinRabbim nice nice yıllar nasip etsin hepimize. bir planın falan var mı bakim???
Aa ne guzel hepimiz ayni zamanlarda.
Siz daha yeniymisinizzz
Ben eylul ayini cok severim.dogum gunumde hatta yarinn:))
Kutlama icinde esim sabah ne giyicen diye sordu anladimki diaari cikicaz ona gore giyindim sacimi basimi yaptim
Is cikisi gideriz artikin. Hediyelerimide almiss:)) dayanamadim actim aksam
Canta ve cizme almis:))) ya ben boyle seylere hemen tav olan bi tipim:)
oooo supeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?