Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anne adayından sana da günaydın kukucannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrr bir kaç sorunum var....
birincisiiii
ilk hamile kaldığım günlerdeki gibi acaip uyku hali ve göğüslerimde ağrı var üşüme neden oluyor anlayamadım...
ikincisiiiii
akşam yine lekelenmem olmuş bu lekelenmeler yüzünden doktor bana yine yasak verir mi bu hafta... yumurtlama akıntısı gibi parlak yapışkan ama rengi kahve rengi...
hadi bir yorum yapınnn

bilemedimki canım ya. Bu ay bende de acayip kasık ağrısı ve akıntı oldu. Yorgunluk da cabası. Bakalım hafta sonu gelecek mı regl. Akıntınla ilgili yorum yapamıycam canım. İnşallah yasaklamaz.

İlk sorunu bilemicem canim ama goguslerde bnm de olmustu hatta süt gibi bseyler gelmisti bi sure. İkincisi de lekeler normal benim kirk gun olmustu ozellikle iliskiden sonra daha cok oluyodu senin de mi oyle ?

Dr bana yasak vermedi. İkinci bi operasyon yapmisti ondan sonra bir hafta daha verdi.

tatlışım yaaa ilişki kürtaj olduğum günden beri yasak... bugün 15. gün işte pazartesi randevum var benim doktora... bakalım ne dicek

uyku hali göğüslerde hassasiyet ilişki olmuş olsa hamileyim derim o kadar yani ama süt falan yok belkide hormonların normale dönüyordur ama yasak devame ederse bu ay zor

bebeğim kürtajdan sonra hormonlar normale dönmemiş olabilir mi???

Himm ben 15gunu astiginizi dusundum canim. İnsallah toparlandigin icin oluyodur bunlar. Lekelenme de son kalanlari atiyodur.
Hemen bu ay diye acele etme. Yeterki bi normale dönsün vucudun hormonlarin. Ben bir bucuk iki ay sonra kalmisim mesela. Ne zaman yumurtlayacagina da bagli tabi.

gunaydin canim 1 hamile olmayabilirsin. 2 henuz idrardaki degerin yukselmemis olabilir canim yani gec dollenme. o yuzden eger olmazsan biraz daha bekleyelim derim ben..

Gunaydinnn nasilsin abla. Bnm midem bulanti asamasini gecti iki gundur yaniyo kayniyo gibi bisey oldu yaa. Bogazima surekli bseyler cikiyo. Normaldir di mi:44:

kız bazlama mı yiyorsun yoksa sabahları. ayyy olsa da yesek.ordayken nerdeyse her gün yerdim sabahları.bur da yapmıyorlar (

bu arada herkese günaydıııınnnn

günaydın canlarım nasılsınız çokkk öpüyorum sizi.... bj56 canım valla ara sıra bakıyom tadına çok mu özledin bebeğim ya yolluyam sana burdan...

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydimmmmmmmmmm ballarim boreklerim sutlu coreklerim yirimmmmmmm sizi yirimmmmmm

yok hemen olsun diye stresim yok ama çalışma dönemini de kaçırmak istemiyorum biliyorum ki normalle dönecek herşey zamanla...

bebeğim kürtajdan sonra hormonlar normale dönmemiş olabilir mi???

bakalım hayırlısı sen nasılsın bebişimmmmmmmmm...

Canım herkes farklı düşünüyor bu konuda ama ben bebek istediğimi ve olmadığı nerdeyse önüme gelene söylüyorum.Dua edin bana diyorum.Ama hiç moralimi bozmuyorum.Ümit ediyorum bir gün benim de olacak inşallah diye.Kıyaslama yapanlara gelince,kolayca hamile kalanların özel bir yeteneği yok.Allah dilediğine verir dilediğine vermez.Verdiğini de geri alır isterse.arkamızdan çoçuğu olmuyor diye konuşmaları bizim umrumuzda olmamalı.Çünkü bu bizim elimizde değil.Tedbir alır takdiri Allah'a bırakırız.Üzme kendini böyle şeyler için lüften...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…