Cok sanslisin mikmikle kutlarsiniz artik Allah'ım yuvanizdan mutluluğu eksik etmesin ve en yakin zamanda bebisleriniz olsun mutlulugunuza mutluluk katsin
Aa ne guzel hepimiz ayni zamanlarda.
Siz daha yeniymisinizzz
Ben eylul ayini cok severim.dogum gunumde hatta yarinn:))
Kutlama icinde esim sabah ne giyicen diye sordu anladimki diaari cikicaz ona gore giyindim sacimi basimi yaptim
Is cikisi gideriz artikin. Hediyelerimide almiss:)) dayanamadim actim aksam
Canta ve cizme almis:))) ya ben boyle seylere hemen tav olan bi tipim:)
günaydın kızlar ya benim 8 bat. bu akşam başlıyordum çalışmalara.genelde eşimle iyi anlaşırız muhabbetimiz güzeldir.ama dün akşam eşimle biraz tartştıkküstüm onla.şimdi oda bana küstü.bende gururluyum.oda benden gururlu.gerçi o can atar mik miğede:)onun yumurtlama tarihinden haberi falan yok.ama inşallah benden özür dilerde şu bir hafta güzel güzel anlaşırız:))küsmeyiz küsmeyiz yumurtlama tarihinde küseceğimiz tuttu:)neyse ben şimdi kadınlık cazibemi kullanıp şöle bir güzel makyaj koku falan sürüneyimde benimki deli olsun benden gelip özür dilesin sonrada güzel güzel mik mik olsun:))
günaydın kızlar ya benim 8 bat. bu akşam başlıyordum çalışmalara.genelde eşimle iyi anlaşırız muhabbetimiz güzeldir.ama dün akşam eşimle biraz tartştıkküstüm onla.şimdi oda bana küstü.bende gururluyum.oda benden gururlu.gerçi o can atar mik miğede:)onun yumurtlama tarihinden haberi falan yok.ama inşallah benden özür dilerde şu bir hafta güzel güzel anlaşırız:))küsmeyiz küsmeyiz yumurtlama tarihinde küseceğimiz tuttu:)neyse ben şimdi kadınlık cazibemi kullanıp şöle bir güzel makyaj koku falan sürüneyimde benimki deli olsun benden gelip özür dilesin sonrada güzel güzel mik mik olsun:))
oooo supeeerrrricinede formalarini giyseydin kiss gelince hoooopp direkt
Ah Kıyamam sana yumyum günlerinde kusluk yok gururda yok yoksa 1ay daha beklemen gerekecek sen disiligini kullan olmazsa bosver gururu sonra atarsın tribi mikmiki ihmal etme sakın bellimi olur belki bu ay tutar pisman olursun
zaten o biraz yaklaşsın ben gurur falan yapmıcamda ama ilk adımı ondan bekliyorum.aslında yumurtlama tarihim olmasada ben zaten küs kalmayı sevmiyorum.inşallah barışırız oda aslında barışmaya meyilli bakalım akşam tatlıya bağlanacakmı...)
Bakalım değil barışın yumyum zamanı ve kis kaldiginiz hergun aleyhinize işliyor unutma gurur hikaye mikmik şahane
Bakalım değil barışın yumyum zamanı ve kis kaldiginiz hergun aleyhinize işliyor unutma gurur hikaye mikmik şahane
elvini bende bir filmde duymustum bende elvin istiyorum kiz esimde hatice elvin olur diyooocildiricigiiiiiimmmmmmmmm
oo mik mikler havada uçuyor ekimin komplesi mikmik döneminde sanırım.. yaklaşık 4 aydır hiç mik mik kaçırmadım.. ama bebiş yok.. bakalım bu ay teşrif edecek mi bebişcik :)
ahh canım ya çok iyi anlıyorum seni benim uyuz kocişim de ansının ismini koyacakmış çocukluk hayaliymiş..kan çıkar valla mümkün degil izin vermem.. dedigin gibi ismin güzelligiyle ilgisi yok.. ben aylardır ugraşıyorum doktor doktor geziyorum sonunda rabbim verirse bi çocugum olacak ve hopp bi emegi varmış gibi annesinin ismi olacak.. ben ölsem izin vermemde kendi çok takıntı haline getirdi ya hatta tamam olmasın o zaman madem anlaşamıyoz dedigimde sen bilirsin diyo.. off bi çözüm bulursan bana da anlat :)
ahh canım ya çok iyi anlıyorum seni benim uyuz kocişim de ansının ismini koyacakmış çocukluk hayaliymiş..kan çıkar valla mümkün degil izin vermem.. dedigin gibi ismin güzelligiyle ilgisi yok.. ben aylardır ugraşıyorum doktor doktor geziyorum sonunda rabbim verirse bi çocugum olacak ve hopp bi emegi varmış gibi annesinin ismi olacak.. ben ölsem izin vermemde kendi çok takıntı haline getirdi ya hatta tamam olmasın o zaman madem anlaşamıyoz dedigimde sen bilirsin diyo.. off bi çözüm bulursan bana da anlat :)
selam kızlaaaarr. benim iki gündür sağ kasığımda devam eden şiddetli ağrı bugün kesildi. nedir bu yumurta mı çatladı noldu anlamadım.
selam kızlaaaarr. benim iki gündür sağ kasığımda devam eden şiddetli ağrı bugün kesildi. nedir bu yumurta mı çatladı noldu anlamadım.
Cutenin pozisyonu dene bide bakalim hep gun asirimi mikmik var sizde de yumyum zamanı hesaplamadan
anammm biz daha yeniyiz diye mi nedendir bilmiyorum hiç küsemiyoruz. bi ufak tartışsak enn fazla 15 dakka :) ama hep o gönlümü alıyo haklı da olsa haksız da olsa
büyük ihtimalle öylesindir canım. değerlendirebildin mi bari???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?